Printable View
من 170 هستم,الان چی میشم؟؟:39:
نقل قول: نوشته اصلی توسط alamatesoall خدا رو شکر من که راضیم حالا با 5 رقم کمتر:272: ای بابا نورا این آقا فرهاد یه کلمه می پرونه ده تا کلمه از زیر زبون آدم می کشه حواستو بیشتر جمع کن:59::39:
نقل قول: نوشته اصلی توسط Isooda ای بابا نورا این آقا فرهاد یه کلمه می پرونه ده تا کلمه از زیر زبون آدم می کشه حواستو بیشتر جمع کن:59::39: حواسم جمه آجی منتها چون این یه مورد رو وقتی رو صندلی داغ بودم لو داده بودم جزء اطلاعات سوخته به شمار میره :39: ما خودمون تو پیچوندن استادیم :238: :39:
نقل قول: نوشته اصلی توسط fr.chemi3t من 170 هستم,الان چی میشم؟؟:39: ما نابغه ایم اجی:39:
نقل قول: نوشته اصلی توسط saharnaz_71 ما نابغه ایم اجی:39: عجب نابغه هایی:39:
من قدم 140 اما 30س ام زیر زمینه:272:
نقل قول: نوشته اصلی توسط Isooda ای بابا نورا این آقا فرهاد یه کلمه می پرونه ده تا کلمه از زیر زبون آدم می کشه حواستو بیشتر جمع کن:59::39: دستتون در نکنه دیگه :47: به قوه ی پیش بینی من ...؟:164:
نقل قول: نوشته اصلی توسط شهر ساز من قدم 140 اما 30س ام زیر زمینه:272: :105: قد شما بیشتره هااااااااااا
نقل قول: نوشته اصلی توسط alamatesoall خدا رو شکر من که راضیم حالا با 5 رقم کمتر:272: خدا رو شکر
نقل قول: نوشته اصلی توسط alamatesoall حواسم جمه آجی منتها چون این یه مورد رو وقتی رو صندلی داغ بودم لو داده بودم جزء اطلاعات سوخته به شمار میره :39: ما خودمون تو پیچوندن استادیم :238: :39: ولی به یه نتیجه یی رسیدیم من اصلا صندلی داغ شما رو نخوندم :170::39: