من چرا نمونه سوالات برنامه نویسی کامپیوتر رشته مهندسی شیمی پیام نور رو پیدا نمیکنم :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( فردا امتحان دارم :((((((((((( کمکککککککککککککک
Printable View
من چرا نمونه سوالات برنامه نویسی کامپیوتر رشته مهندسی شیمی پیام نور رو پیدا نمیکنم :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( فردا امتحان دارم :((((((((((( کمکککککککککککککک
:74:
:281::281: ممنونم خدیجه
با سلام
لطفا دوستان گرامي قوانين مطرح شده را رعايت كنيد
نکات خیلی مهم :
1-همانطور که گفته شده این پاسخنامه ها و کلیدها به همان اندازه که منتشر شده ما فراهم سازی و مهیا کردیم و در باشگاه درج و ارایه کردیم و بیش از این قطعا در هیج جای دیگر فکر می کنید موجود نمی باشد ، پس خواهشنا در این تاپیک هر گونه درخواستی پاسخ نامه مطرح نکنید که به هیچ عنوان ممکن رسیدگی و پیگیری نمی شود.!:265:
2- پاسخ نامه های و کلید های نیمسال های دیگر این رشته ها هم به مرور زمان فراهم سازی و مرتب و در همین بخش درج و اطلاع رسانی خواهد .:36:
3- قطعا این پاسخنامه ها و کلید بصورت رایگان برای دریافت و دانلود شما کابران ارایه شما کاربران ارایه شده، بنابراین ما از شما هیچ گونه توقع خاصی نداریم و اگر از این کلید ها و پاسخ نامه لذت بردید و مورد استفاده کاربردی شما بود می توانید برای تشکر فقط از کلید سپاس و تشکر در منتی الیه پایین سمت راست هر پست استفاده کنید و ما را اگر لایق بودیم مورد رحمت دعای خیرتون عطاکنید:26:
4- هرگونه بحث و گفتگوی غیر مجاز طبق قوانین مشخص شده ی باشگاه و هرگونه توهین و بی احترامی به هر نحو به هر کس و یا باشگاه ممنوع بوده و در صورت مشاهده با شخص خاطی برخورد شدید انظباطی می شود طبق آیین نامه انظباطی باشگاه!:265:
روزگار خوش
:72::36::122: