نوشته اصلی توسط
saeidking
مرسی داداش
من فکر میکنم آمریکا فقط یک ابزاره,مثل تمام آدمهایی که به دین توهین کردن توی این چند سال.پشت قضیه فقط یک بعد نداره(به غیر از صهیونیست ها,کسای دیگه ی هم هستند).متاسفانه توی دنیای امروز تمام توجه هات به سمت آمریکا هست,در سایه همین توجه,کشورهای دیگه ای هستند که به صورت پنهان کارهایی رو علیه بشریت انجام میدن که دست آمریکا رو از پشت میبندن!!,نمونش یه کشور اروپایی بی صدا و مشهور به سفیر حقوق بشری!!!.نمیخوام اسم ببرم,چون اسمش زیاد مطرح نیست,و از همین استفاده میکنه و روی سلاح های بیولوژیکی جدید کار میکنه,جنگ افزار هایی با قدرت آدمکشی بالا میسازه و صادر میکنه و کسی هم کاری نمیکنه علیه هش.شیطان صفت ها همیشه میرن دنبال یه جایگاهی میگردن که قدرت برتری داشته باشه,مهمترین آنها همین کشور آمریکاست,طی سالهای متمادی نفوذ خود رو به وسیله آلوده کردن افراد پر نفوذ در دستگاه های حاکمیت شروع میکنن,تا به جایی برسن که دیگه اون کشور به صورت غیر مستقیم در دست اونا باشه,حتی اگه رئیس جمهور هم خلاف رویه اونا بخواد را بره,راهش رو برای همیشه میبندن!!(کندی رو یادتونه).حتی یه موقع خبرهایی بود که یه عده توی کشور ما هم فراماسی یا شیطان گرایی دارن,کار با صحتش ندارم,باز خدام رو شکر میکنم توی یه کشوری هستم که هسته اصلیش بر پایه خدا پرستی بنا شده,کار به حاشیه ها ندارم:36: