-
سلامی دوباره
بازم اومدیم برای تشکری دیگه:112:
این بار از 2 مدیر ازمایشی باشگاه که فعالیت خوبشون ما رو هم ترغیب به تلاش بیشتر میکنه:109:
مدیران ازمایشی غریب آشنا و آیسودا که از حضور هر روزه و فعالیت خوبشون تقدیر و تشکر میکنیم و امیدواریم به همین منوال ادامه بدن و ما هم بتونیم از خجالتشون در بیایم:281:
دوستان واقعا خسته نباشید :74:
-
با سلامی دوباره
در استانه امتحاناتیم و اومدیم تا بار دیگر از زحمات فعالان باشگاه تشکر کنیم که با همکاریشون واقعا ما رو هم دلگرم میکنن جهت تلاش بیشتر جهت پیشرفت باشگاه.:281:
جا داره از تمامی این عزیزان تشکر کنیم بخصوص مدیران فعال باشگاه javad jan -Isooda وشهر ساز که طی این چند مدت سال جدید فعالیت قابل قبول و مناسبی داشتن و همچنین کاربر Intellectualکه حضورمناسبی در باشگاه داشتن و با اطلاعات خوبشون پاسخ سوالات کاربران رو دادن
دوستان خسته نباشید و ممنون بابت تمام زحماتی که برای باشگاهتون میکشید:74:
با تشکر و ارزوی بهترینها کادر مدیریت کل باشگاه:72:
-
سلام
چند وقتیه باشگاه خلوته ولی در این بین یکی از مدیران عزیزمون با این وجود که برای کنکور ارشد مشغوله همچنان با فعالیت هر روزه و خوبش چون همیشه مفید و موثر واقع شده :109:
تشکر و قدردانی می کنیم Isooda ی عزیز و امیدواریم با ادامه فعالیتشون به رده های بالاتر مدیریتی برسن.:281:
جا داره از کاربران فعال باشگاه هم تشکر و قدردانی کنیم
با ارزوی بهترینها:72:
-
سلام بر همگی
چند وقتیه این تاپیک خاک میخوره ولی الان بی انصافی دیدم از دوستانی که با فعالیت و حضور خوبشون به باشگاه رونق دادن تشکر نکنم
این روزا سه تا از کاربران عزیز باشگاه حضور و فعالیت مناسب و خوبی دارن اولی مدیر آزمایشی بخش کامپیوتر یلدا خانمه y a l d a که واقعا پستهای فوق العاده مفیدی در زمینه کامپیوتر میفرسته که بنده به شخصه از همه مطالبشون استفاده کردم
دومی مدیر بخش پرسش و پاسخ پیام نوری حامد عزیزه demah که هم با صبوری مثال زدنیش به خوبی کاربران باشگاه رو راهنمایی میکنه و به سوالاتشون جواب میده و پستهای خوبی هم داره
نفر آخر هم کاربر فعالمون l832l عزیزه که امیدوارم به همین شکل ادامه بده و بتونه تو کادر مدیریت کمکمون کنه
از هر سه این عزیزان ممنون و متشکریم که وقت میزارن برای باشگاه :281:و امیدواریم مدیران غیرفعالمون هم یکم مسئولیت پذیر باشن و بخشهای خودشون رو بروز کنن:112: بنده شخصا خیلی مشغولم و فعلا کارهای نظارتی و انضباطی باشگاه رو پیگیری میکنم و در حد توان اگر سوالی باشه پاسخگو هستم
با آرزوی بهترینها:72: