ok.ولی میخام بدونم فردا این مابه تفاوت رو پرداخت کنم کارتم صادر مبشه یا باید برم داشگاه حلش کنم؟!
مرسی از رهنماییتون
Printable View
ok.ولی میخام بدونم فردا این مابه تفاوت رو پرداخت کنم کارتم صادر مبشه یا باید برم داشگاه حلش کنم؟!
مرسی از رهنماییتون
نه معمولا خودشون انجام میدن اگر بعد از 72 ساعت کاری انجام نشد از دانشگاه پیگیری کنید:109:
من ما به تفاوت هم واريز كردم ولي امروز كه خواستم كارتم رو بگيرم زده بود بدهيه شهريه رفتم نگاه كردم ديدم يه فيش بدهيه ديگه گذاشتن برام كه مبلغش صفر!اين يعني چي من 23 خر داد اولين امتحانمه چكار كنم؟
من ما به تفاوت هم واريز كردم ولي امروز كه خواستم كارتم رو بگيرم زده بود بدهيه شهريه رفتم نگاه كردم ديدم يه فيش بدهيه ديگه گذاشتن برام كه مبلغش صفر!اين يعني چي من 23 خر داد اولين امتحانمه چكار كنم؟
ببخشيد كه ميپرسم شما مطمئنيد كه احتياجي نيست برم دانشگاه حلش كنم؟
مرسي از راهنماييتون.
با سلام
دوست گرامی شما الان هم برید دانشگاه کسی هم جوابگو نیستند چون فکر کنم بخش آموزش محل تحصیلات در زمان امتحانات تعطیل باشد ... در این مورد مطمئن هستم چون خودم همین مشکل پیش امده و با فیش واریز وارد جلسه شدم. ولی بازم اگربخش آموزش محل تحصیلات در زمان امتحانات تعطیل نیست می تونید اقدام حضوری هم بکنید در این زمینه
موفق باشید
روزگار خوش
البته ببخشید که میپرسم ولی شما مطمئنید که نیازی نیست تا قبل از امتحان که 23 خرداد (فردا و پس فردا) برم دانشگاه حل کنم قضیه رو؟
مرسی از راهنماییتون
با سلام
دوست گرامی شما الان هم برید دانشگاه کسی هم جوابگو نیستند چون فکر کنم بخش آموزش محل تحصیلات در زمان امتحانات تعطیل باشد ... در این مورد مطمئن هستم چون خودم همین مشکل پیش امده و با فیش واریز وارد جلسه شدم. ولی بازم اگربخش آموزش محل تحصیلات در زمان امتحانات تعطیل نیست می تونید اقدام حضوری هم بکنید در این زمینه
موفق باشید
روزگار خوش
سلام برای من سه شنبه دیدن گزارش 428 فعال شد و من در دانشگاه که بودم گزارش رو دیدم ولی متاسفانه نشد که ازش پرینت بگیرم امروز هم که رفتم دوباره گزارش رو ببینم و ازش پرینت بگیرم زده اجازه دسترسی ندارم حالا چیکار کنم!شنبه هم امتحان دارم:168: