71.شما این قدرت را دارید كه هرچه می خواهید بشوید.انتظاراتی را كه از خود دارید مشخص كنید، و یقین داشته باشید شما همان چیزی می شوید كه به آن فكر می كنید.
72.شما در تمام جهان نظیر ندارید.
73.شخصیت شما غیر از كار شماست،لذا شخصیت خود را با شغل خود و دستاوردهایتان برابر ندانید.
74.صرف نظر از اینكه ممكن است تعهدات قلبی شما خیلی بی معنی و غیر منطقی به نظر برسند،اما متعلق به خود شما هستند.بدون توجه به نظر دیگران باید مشتاقانه به الهامات درونی خود توجه كنید و بر اساس آنها عمل كنید.
75.روزی به این نتیجه خواهید رسید كه ترس از به اندازه كافی نداشتن نمی گذارد بسیاری از مردم متوجه شوند كه هم اكنون همه چیز هستند.
76.از آنجا كه خلقت براساس قانون جذب عمل می كند،وقتی می گویید : بده،بده،بده،خلقت هم همان را می گوید.اما وقتی می پرسید : چطور می توانم هرچه دارم با تو قسمت كنم؟ خلقت پاسخ می دهد : من چطور می توانم هرچه دارم با تو قسمت كنم؟
77.فقط هنگامی احساس می كنید گرفتارید كه اینطور بخواهید.لذا تصمیم خود را عوض كنید.
78.هشیار باشید تا قدرت خدا را در همه جا و در مورد هر موجود جانداری ببینید.ببینید چگونه این قدرت،نعمتهای زیادی در سراسر زندگیتان به شما داده است و همچنان به این كار ادامه می دهد.
79.متوجه افكارتان باشید و ببیكید آیا به خطا می روید.شما می توانید یا تلاش آگاهانه برگردید و به افكار جدیدی بپردازید.
80.عملا در هر بخشی از زندگی خود هرچه ببخشید بیشتر به دست می آورید.