در خواست شما دوست عزيزبه علت عدم رعايت قوانين اين تاپيك قابل انجانم نمي باشد.
لطفا و خواهشنا قبل ارسال درخواست قوانين مربوطه به اين تاپيك رو مطالعه و الزلما رعايت كنيد:166:نقل قول:
باسلام. لطفا نمونه سوالات امتحانی درس مبانی و مدیریت فناوری اطلاعات که از انتشارات علم و صنعت هست رو بذارید . ممنون
سلام من به نمونه سوال هوش مصنوعی نیمسال اول 88-87 و تابستون 87 خیلی احتیاج دارم .....
چند روز دیگه امتحان دارم ممنون می شم کمکم کنید
در خواست شما دوست عزيز به علت عدم رعايت قوانين اين تاپيك قابل پيگري و انجام نمي باشد.
لطفا و خواهشنا قبل ارسال درخواست قوانين مربوطه به اين تاپيك رو مطالعه و الزلما رعايت كنيد:166:
ضمنا قوانين و مقررات باشگاه براي همه ي كابران باشگاه مي باشد و رعايت ان براي كاربران الزامي مي باشد.
salaaaaaaam
nemone soal hosh be darde kararane faalam mikhore khob
fek kon vase ona mizari
:254:
vaghte kami monde ta roze emtehan plz ya inja bezar ya be emailam befrest
montazere javabetam
mmmmmmmmrrrrrrrrrrrccccccccccccc
با سلام
دوست عزيز خواهشا قوانين را رعايت كنيد و قبل از ارسال درخواست قوانين را مطالعه كنيد.در صورت تكرار با شما برخورد مي شود.
ضمنا رعايت قوانين باشگاه براي همه يكسان مي باشد.و همه اين قوانين به خاطر افزايش سطح علمي خود كاربر و هرچه بهتر شده باشگاه براي همه كاربران باشد.پس چه خوب است براي بدست آورن چيزي سعي و تلاس خودمان رو انجام دهيم.همچنين با رعايت اين قوانين باعث دلگرمي و احترام به مديران باشگاه و تشويق آنها در ارايه و درج نمونه سوالات بيشتر در باشگاه خواهد شد.
باتشكر.طه
روزگارخوش
سوالات این ترم پیام نور را ندارین
1-پایگاه داده پیشرفته
2-سیستم عامل پیشرفته
3-طراحی الگوریتم پیشرفته
با سلام .
دوست عزيز سوالات اين ترم پيام و هنوز موجود نيست و پخش ندهش است و بايد صبر كرد بعد از امتحانات مي توان سوالات اين ترم را فراهم كرد .اما سوالات ترم پيش دروس درخواسي شما در اين صفحه مي باشد.ليست كليه ي مجموعه نمونه سوالات بخش گروه كامپيوتر و فناوري اطلاعات
روزگار خوش
سلام خسته نباشید من نتونستم سئوالات مبانی فناوری ترم قبل رو پیدا کنم میشه خواهش کنم راهنمایی ام کنید
با تشکر
با سلام
نمونه سوال مدنظر شما در اين جا مي باشد
http://pnu-club.com/pnu.thread6433.html
ضمنا ليست كليه نمونه سوالات اين بخش در ايجا قرار گرفته است
http://pnu-club.com/pnu.thread6394.html
روزگار خوش