این کار از نظر من توهین به شخصیت و شعور دانشجو ست
و میتونه پسرفتی در زمینه فرهنگی باشه فقط میشه تاسف خورد به این اوضاع
Printable View
این کار از نظر من توهین به شخصیت و شعور دانشجو ست
و میتونه پسرفتی در زمینه فرهنگی باشه فقط میشه تاسف خورد به این اوضاع
من کاملا موافقم ...:74:
دانشجو هم دانشجوهای قدیم نه الان ... با این طرز پوشش با اخلاقیاتی که جدیدا عرف شده !افتضاحه! :265: توی دانشگاه ما که افتضاحه تازه اونم تو محیط کوچیک ... وقتی دانشجو واسه خودش شخصیت قائل نمیشه .... وقتی خودش خودشو زیر سوال می بره .... دیگه از مابقی چه انتظاریه خوی بالاخره باید جلوش گرفته بشه دیگه ...:265:
بعضیا اب ندیده شناگران ماهری هستن !! دیگه چه برسه به اینکه ...:164:
البته از یه نظر بده چون عده ای انگیزه دانشگاه رفتن و از دست میدن ...:55::39:
اگه واقعا یه عده پوشش بدی دارن خوب به اونا تذکر بدند. ماشاا... دست به تذکرشون که حرف نداره، یا میتونن با اونا برخورد جدی تر بکنن! چرا واسه همه قانون صادر میکنن؟
مگه توی دانشگاه چند نفر پوشش بد دارند؟ به خدا توی رشته ی ما من کسی رو ندیدم بد بگرده. اینا همش بهونست.
یه روز میان بنزینو گرون میکنن یه روز میان سهمیه بندی میکنن، یه روز میان یارانه ها رو قطع میکنن! ملت شدند موش آزمایشگاهی آقایون! ما هم که اعتراض نمیکنیم فردا معلوم نیست هوس کنن چه طرح جدیدی پیاده کنند!
تازه حرف هم بزنی دوهزارتا انگ و برچسب بهت میزنن کل خاندانت رو از حرف زدن پشیمون میکنند!
چون خودمون کردیم پس میزنن تو سرمون هم چیزی نگیم؟!!! این دیگه سوء استفاده از قدرته!!! بله این جهان کوه است و فعل ما ندا. خودمون اجازه میدیم مثل موش آزمایشگاهی باهامون برخورد بشه.
واقعآ متاسفم .
در ضمن اون فعل هم فعل ما نبوده.....:265:
این دوستمون به طور کامل توضیح داده . من کاملا باهاشون موافقم. انگیزه ی دانشگاه رفتن ارتباط با جنس مخالف نیست، که اون دوستمون تعبیر کردند.
اگه انگیزه ارتباط با جنس مخالف باشه چرا دانشگاه رو انتخاب کنیم، جاهای بهتری هم هست، محیط دانشگاه محیط فرهنگیه.
من از دانشگاه خودمون میگم همه ی دانشجوها در اوج شخصیت و متانت هستند اگه هم کسی باشه که برخورد مناسب نداره خود دانشجو اونو پس میزنه و سرخورده میشه. آدم نخاله همه جا هست، این دانشجو خودش هست که احترام خودشو حفظ میکنه.:36:
موضوع رو سیاسی نکن ............ جوابتو نمی دم!
اتفاقا دانشجوام اگه نبودم اینجا چی کار می کردم ؟!!:265: هنوز پس ندیدی پوشش ها رو یا شایدم نخواستی ببینی یه جورایی دانشگاه ها شده سالن مد و زیبایی .. مگه اینطور نیس؟ همه واسه اینکه یه جورایی از دوستاشون کم نیارن . رو دست هم می زنن .. نگو نیس که همه دانشگاه ها از این چیزا زیاده ...
:104::281: