خودمو پرت میکنم تو آب تا هر سه نفر با هم خفه شیم:39:
اما نه جدی جدی همونی رو نجات میدم که دوسم داره چون از قدیم گفتن واسه کسی بمیر که برات تب کنه ولی اونی رو که دوسم نداره میذارم تا خوراک کوسه ها بشه تا یاد بگیره دفه بعد چطور رفتار کنه :170:
Printable View
خودمو پرت میکنم تو آب تا هر سه نفر با هم خفه شیم:39:
اما نه جدی جدی همونی رو نجات میدم که دوسم داره چون از قدیم گفتن واسه کسی بمیر که برات تب کنه ولی اونی رو که دوسم نداره میذارم تا خوراک کوسه ها بشه تا یاد بگیره دفه بعد چطور رفتار کنه :170:
هان....؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:42:
شامل من نمیشه...
اگه من گفتم میذارم هر دوشون غرق شن بخاطر اینه که شنا بلد نیستم و اگه برم تو اب هر سه مون غرق میشیم:39:
ولی اگه شنا بلد بودم هر دوشونو(حتی اگه نمیشناختمشون)نجات میدادم حتی به قیمت جون خودم:79:
من اول شخص دوم رو نجات میدم چون حتما ادم لایق وخوبی بوده که منو دوس داشته:39:
برای من فرقی نمیکنه که دوسم دارن یا ندارن ( دوس داشتن یا داشته شدن زورکی نیس ، یه حس درونیه هر فرد به دیگریه که نبایستی باعث خصومت بشه )
چون انسانن بهشون کمک میکنم
و خوب به اونی که بشه کمک کرد یعنی امکان نجاتش بیشتره ، که تلاشم بی نتیجه نمونه.
وگرنه اگه بشه دوتاشونو نجات میدم....
اولی شخصی است که تو دوسش داری اما اون دوستت نداره:72:
اگه گزينه دوم بود==)))ما از اين شانسا نداريم :168:
اگه فرض کنیم که غریق نجات ام _ چون بلد بودن شنا با غریق نجاتی ونجات دادن جون یه انسان خیلی فرق می کنه !_ طبق اصولی که بهم یاددادن اونی که بیشتر در مرض خطر ست رو _ از لحاظ سنی یا بنیه یا نداشتن نفس _ نجات می دادم .اگه باز فرض کنیم که شرایط هر دو موقع غرق شدن یکسانه این دیگه هیچ راهی نداره سعی می کنم اونی که سریعتر میتونم نجاتش بدم رو نجات بدم _ مثلا فاصله یکی با من کمتره باشه _ وبه جای بدون خطر بیارم وبعد نفر بعدی .تو نجات دادن جون انسانها علایق وسلیقه ودلبستگی ادم جایی نداره .
من كسي رو كه عاشقانه دوستش دارم نجات ميدم بعدشم ميشينم گريه ميكنم:47: