من هنوزم منتظر جوااااااااااااااااااااااا اابما!
Printable View
من هنوزم منتظر جوااااااااااااااااااااااا اابما!
برای من هم همین ارور رو میداد ولی چند با رفرش کنید یا وقتی وارد page انتخاب واحد میشوید کمی صبر کنید تا درست شود.
با سلامي ديگر
خدمتون عرض كردم اين مشكلي هست براي همه رخ مي دهد و كاريش نمي شود كرد و علت اين مورد به خاطر ترافيك شبكه و مراجعه كننده به سايت گلستان هست و شما بايد چندين بار در اين زمينه در بازه هي مختلف زماني سعي مجدد كنيد تا درست بشه. منم اين تجربه اش را داشتم و جواب داده:36:
موفق باشيد
روزگار خوش
ممنونم دوستان یه بار رفرش رو زدم باز شد !
با سلام.
من معدل اين ترم كمتر از 12 شده كه طبق جدول حداكثر 12 واحد بيشتر نميتوانم انتخاب كنم با توجه به اينكه بغير از اين ترم فقط 31 واحد برايم باقي مانده آيا مصوبه وجود دارد اين ترم بيشتر از 12 واحد بگيرم با تشكر
سلام دوستان کسی لیست دروس برای ثبت نام رو داره که پیش نیازی و هم نیازیش رو نوشته باشه
نیاز دارم تا قبل از اینکه قفل ثبت نام گلستان باز بشه؟
با سلام
ليست دروس ها رشته هاي مختلف پيام نور از ادرس زير در لبنك زير سايت اصلي پيام نور قابل دريافت مي باشد
ليست ارائه دروس و جدول تطبيق دروس دوره هاي كارداني،كارشناسي ناپيوسته و كارشناسي دانشگاه درسال تحصيلي 90-89 به تفكيك دانشكده ورشته تحصيليکد:http://www.pnu.ac.ir/Portal/Home/Default.aspx?CategoryID=ea7c703a-d0f6-4ed1-b1af-e3d863ee0021
و شما با توجه به اين ليست دريافتي مي توانيد اطلاعات جامعي در مورد درس و پيشنياز و هم نياز هاي مدنظرتون بدست اوريد
موفق باشيد
روزگار خوش
اگر ترم آخرم 27 واحد برايم باقي مانده باشد و معدلم ترم قبلم و كل هر دو بيشتر از 12 باشد ميتوانم 27 واحد بگيرم يا نه، راهنمايي نمائيد