- آیا حاضرید فرزندانتان را برای ادامه تحصیل یا زندگی، به خارج از کشور بفرستید؟
- خیر، مگه اینکه متاهل باشه وبعد میتونه بره
- آیا بچه هایتان را به روش پدر و مادر خود تربیت می کنید یا به روش خودتان؟
- روش پدر مادرمون بستگی به بچه هاشون داره! گه بچم اخلاقو خلقیاتش به خودم رفته باشه با روش پدرمادرم باهاش برخورد میکنم اما اگه نرفته باشه خودم باید یه روشی واسش پیدا کنم
اگر فرزندتان مرتکب خطایی شد او را تنبه بدنی می کنید یا مورد سرزنش و تحقیر قرار می دهید یا فقط نصیحت می کنید؟
به نظرم نصیحت کردن خودش هم سرزنشه هم تنبیه ،تنبیه بدنی کردن فرزند فقط عقده گشایی بحساب میاد که کاریم باهاش درس نمیشه فقط بچه تو ذهنش از والدش تصویر مخوفی پیدا میکنه .
اگر متوجه شدیدفرزند جوانتان با دوستان نابابی رفت و آمد می کند ولی حاضر نیست به توصیه شما گوش دهد، چه می کنید؟
سوالاتون آدمو قبض روح میکنه اما واسه اینکه جوابتونو داده باشم میگم دوستای ناباب دورو وره هرکسی هست اگه بچه از بچگیش درست بار بیاد با این آدماجوش نمیخوره
اگر متوجه شدید که فرزندتان با اتوموبیلش ناخواسته به شخصی صدمه زده و فرار کرده چه می کنید؟ آیا او را با دستان خود به پلیس تسلیم می کنید؟ یا ابتدا مدتی سروصدا کرده و بعد سعی در مخفی کردن او دارید تا آب از آسیاب بیفتند؟
یه کاریش میکنم دیگه ...این کارا بستگی به شرایطی داره که تو جامعه داری اگه مایه دار باشیم و پارتی داشته باشیم همه چی حله اگرم نه باید یه فکره دیگه ای بکنیم
آیا اجازه می دهید فرزند جوانتان با کسی که مایل است ازدواج کند یا اینکه فردی را که شما صلاح می دانید را برایش انتخاب می کنید؟
- من به شخصه معتقدم بچه باید توانتخاب همسرش آزاد باشه وبتونه با تربیتی که کردمش یه فرد ایده آل ودر حدخودش وخانوادش پیدا کنه
اگر بدانید دخترتان در دانشگاه رشته مناسبی قبول شده و همزمان خواستگار شایسته ای هم برایش آمده تحت شرایطی که یکی از این دو گزینه را می تواند انتخاب کند، کدام را برایش درنظر می گیرید؟
بهتره دخترم بره ازدواج کنه البته اینم بگم اگر میخواد مثل بعضی از این دخترای امروزی درس بخونه باید قید شوهرو تا آخر عمر بزنه چون با توقع های بیجای یه دختره (به اصطلاح) تحصیل کرده! پدره صاحاب شوهرره(البته تو پرانتز بگم این شوهر ما یک شوهره مجازیه که بود و نبودش با خداس) در میاد!!!پس بهتره بره ازدواجشو بکنه و درسو بیخیال شه
آیا فرزندتان را آزاد می گذارید که براحتی از اینترنت استفاده کندیا مدام چک می کنید که با چه کسی چت می کند یا وارد چه سایتهایی می شود؟
با تربیتی که میکنمش بهش اطمینان پیدا میکنم وبواسطه ی همین اطمینانی که بهش دارم آزادش میزارم تا خودش تصمیم بگیره اما بعضی موقع ها هم کنترل کردنش ضروریه که بماند....
اگر درکیف یا لای کتاب دخترتان یک نامه عاشقانه یافتید چه عکس العملی نشان می دهید؟ به او پرخاش می کنیدو از او میخواهید طرف را معرفی کند تا حقش را کف دستش بگذارید یا ...؟
آخی ....!نامه ی عاشقونه کجا بود بابا !!!! حتما منظورت اس ام اس عاشقونه بوداز طرف یک پسره غریبه! اگه اینطوری باشه گوشیه موبایلشو 1ماه ازش میگیرم.واگرم آدم نشد (دیگه باید به مامانش بگید)!!
اگر درجیب پسرتان سیگار دید چه ؟
-
ازش میگیرم وعکس رو سیگارو میدم واسش بزرگ چاپش کنن اون وقت میچسبونم تو اتاق خوابش تاشبا کابوس ببینه!!!:39:اونوقته که میاد سیگارشو میده به بابایی وبابایی بجاش میکشه تا بجای پسرش بمیره!!!!:39:به این میگن فداکاری!اما جدای ازشوخی باباهه باید کاره فرهنگی بکنه تا پسرش آدم شه!! البته بچه هامون تا وقتی که بخوان بزرگ شن توی اون!! دوره زمونه ی جدید باید بجای سیگار، شیشه و.... اینا رو تو جیباشون پیداکنی که اون وقت ما باباها باید بریم خودکشی کنیم!
اصلاً پسر دوست دارید یا دختر؟:39:
پسر ، چون رگ خوابش دستمه و میتونم مثل آدم تربیتش کنم تا پس فردا عصای دستم باشه.خدا دختر نصیبتون نکنه :39: