ترگل جون خوشحال ميشيم از نظرات شما هم استفاده كنيم خانومي:119:
Printable View
ترگل جون خوشحال ميشيم از نظرات شما هم استفاده كنيم خانومي:119:
حالا ميخوام اين سوال رو براي دختر خانم ها جوري ديگه مطرح كنم
شما دوست داريد فردي كه بهتون علاقمنده چطوري پيش قدم بشه و چكونه و با چه كلماتي بهتون ابراز علاقه و عشق بكنه؟
و از 50cent هم بخاطر نظرات خوبش تشكر ميكنم و كلا حال ميكنم با نظراتش در همه بخش ها
4کرتیم.ابجیهای گلم بیان جواب بدن
به نظره من که نباس لوس بازی دراری و بچه بازی کنی چون سنتون بالاست و دانشجویید و در حده یه دانشجو ازتون انتظار میره نه بچه دبیرستانیهای خیابونی.
سعی کن بیشتر بش بفهمونی به اون علاقه داری تا بخوای جلسه اول ابرازه علاقه کنی
سعی کن یه بحثی بکنی و توی اون بگی اره منم نظرم مثله شماست چقده جالب که ما با هم هم نظریم و کم کم باس خودت استاد شی دیگه
بستگي به نظر شما داره.منظور شما از ابراز علاقه چيه؟ازدواج؟دوستي؟شناخت؟
ضمناً ببين هم قدته يا نه.
منظورم اينه كه طبق اون شناختي كه ازش داري،از تو سره يا تو از اون سري.هم تيپ.هم فرهنگ.هم خانواده.هم اخلاق.و...
اينا رو بگو تا برات بگم چيكار كني.البته نظر خودمو.
سنش رو هم يادت نره.
الان فکر کن من دختره البته میدونم به خوشگلی من نیست:303::303:
چی میگی بهم ؟؟؟؟؟
ببينيد دوستان من قصدم اشناييه و نميخوام در برخورد اول مثل اين تازه بدوران رسيده ها برم و بهش ابراز علاقه كنم ميخواستم بدونم تحت چه ادبياتي و با چه الفاظي ميتونم برم و باهاش ارتباط كلامي برقرار كنم و از ارتباط دوستيم بتونم به اون جوابهاي خودم برسم فقط بدونيد كه اين دختره مثل شاه پريون ميمونه دير مياد و زود ميره يعني مستقيما ميادسر كلاس و بعد از اون سريعا كلاس و دانشگاه رو ترك ميكنه
خيلي راحت
در كمال ادب و متانت ميري و بهش ميگي كه قصد يه رابطه سالم و مثبت داري.سنت هم كه بچه سال نيست بگم اولين بارته و دست و دلت ميلرزه.من فكر ميكنم اين جمله كاملاً صدق ميكنه.حرفي كز دل بر آيد لاجرم بر دل نشيند.پس سعي كن ريلكس باشي.يا ميشه يا نميشه.پس نگران چيزي نباش و با اطمينان برو جلو.
نگفتي چند سالشه.راستي قبلش يه تحقيقاتي كن ببين شرايطش چه جوريه.اصلاً تمايلي به داشتن رابطه داره؟متاهل نيست؟:219:
اخه نميدونم چندسالشه ميخواستم با خودش دوست بشم و از خودش تمام سوالاتم رو بپرسم
به نظرم ميتوني بري جلو و باهاش و صحبت كني.:169: