معلوم بشه خبرمون مي كنيد؟
چند وقت ديگه انتخاب واحده ديگه پس كي مي خوان تصميم نهاييشونو بگيرن؟:204:
Printable View
معلوم بشه خبرمون مي كنيد؟
چند وقت ديگه انتخاب واحده ديگه پس كي مي خوان تصميم نهاييشونو بگيرن؟:204:
مثل اینکه خبر تکذیب نشده و درست هست .دانشجویان ورودی 87 به بعد با 4 ترم مشروطی اخراجن.منبع واحد دانشگاهی خودم و واحد آزمون محور دانشگاه پیام نور.
فرناز جان بله خبرتون ميكنيم
هنوز هيچ بخش نامه اي صادر نشده و هيچ مسئولي هم خبر رو تاييد نكرده. و هيچ چيزي هم تصويب نشدهنقل قول:
مثل اینکه خبر تکذیب نشده و درست هست .دانشجویان ورودی 87 به بعد با 4 ترم مشروطی اخراجن.منبع واحد دانشگاهی خودم و واحد آزمون محور دانشگاه پیام نور.
ولی یک بحثی وجود داره اگر هم اخراج نکنند احتمالا خود دانشجو تکلیف اش را روشن خواهد کرد ... چون آیا کسی که بیش از 3 بار مشروط شده واقعا می تونه 141 واحد را بگذارند ... اگر بخواهد بگذارند چند سال طول می کشه :300:
با سلام
ابتداعا متذكر شود اخراج در دانشگاههاي دولتي به جز دانشگاه پيام نور كبير در صورت مشروط در 2 ترم متوالي هست صورت مي پذيرد.
البته اخراج دانشجويان فراگير مشروط در صورتي كه دو ترم دوباره مشروط شودند صورت مي پذيرد.در مورد اخراجي هاي دانشجويان رسمي سنتي و فراگير تا الان به خاطر مشروط بودن چند ترم اخراجي صورت نگرفته است !.
اما ماشاالله قوانين پيام نور روز به روز در حال تغيير هست بايد حواسمان جمع تر باشد(قابل توجه اقا نيما عزيز:78:)
روزگار خوش
درود بر شما
تو پیام زور (نور) هر چیزی امکان داره مخصوصا اگه شیمی محض بخونی!!!!!!!
دوستان توجه به ايد داشته باشين كه ممكنه اين قانون 4 ترم مشروطي اخراج براي ترم بعد اجرا بشه ولي به اين صورت كه هر كس 4 ترم به صورت متوالي مشروط بشه اخراج ميشه.
البته بازم هيچي معلوم نيست
تو پیام نور که هرلحظه امکان داره یه قانون جدید و البته مسخره بیاد. باید آمادگی داشته باشیم برای هر اتفاقی!
وای! یکی به داد من برسه. من ورودی 85 هستم و الان سه ترم مشروط شدم. منتها نه به صورت متوالی. میخواستم بدونم اگه این ترم مشروط بشم از دانشگاه اخراج میشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه تيتر اول رو ميخوندين نوشته بود تكذيب شد .نقل قول:
وای! یکی به داد من برسه. من ورودی 85 هستم و الان سه ترم مشروط شدم. منتها نه به صورت متوالی. میخواستم بدونم اگه این ترم مشروط بشم از دانشگاه اخراج میشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟