در کل 24 ساعت 6 یا 7 ساعت
چند سالته ؟
Printable View
در کل 24 ساعت 6 یا 7 ساعت
چند سالته ؟
22 سال
بهترین و خوشمزه ترین غذایی که میتونی بپزی چیه؟
قورمه سبزی :39:
تو این ماه چی رو بیشتر از همه یاد گرفتی ؟؟؟
محتاط بودن!
بهترین هدیه ای که تا حالا گرفتی چی بود؟
یک شاخه گل رز
بهترین هدیه ای که تا حالا گرفتی چی بود؟
یه گردن بند طلا!
کدومو می پسندید؟
کوهستان - ساحل دریا - جنگل سرسبز- تخت خواب گرم ونرم خونه تون؟
هیچکدوم . اول از همه کویر رو دوست دارم چون احساس میکنم به خدا نزدیکترم.
بعد جنگل سرسبز بعد هم ساحل دریا
اسم معلم کلاس اول ابتدایی ات چی بود؟
فکر کنم آقا رجبی !!!
اگه یه روز پاشی و ببینی اونی که همش می گفت دوست دارم رفته با یکی دیگه و حتی بهت نگفته و بعد از مدتی می فهمی ! چی کار می کنی ؟
طلافی - میری به طرفش میگی ؟ زجرش میدی : واگذار می کنی به خدا ؟ تا اخر عمر مجرد می مونی یا خودکشی ؟ آبروش رو با عکس و نامه های که داری توی ایران می بری !!! یا طوری میشه که دق میکنی ؟
یا علی.
هیچکدوم از این کارها رو نمیکنم.
نه طلافی میکنم نه به طرفش میگم چون کار درستی نیست.
زجرش هم نمیدم ولی خب به خدا میگم.
تا آخر عمر هم مجرد نمیمونم و خودکشی هم نمیکنم چون هم گناه کبیره است هم دور از عقله وهم همچین آدمی که حتی ارزش وقت گذروندن باهاش رو نداشت حالا به خاطر وجود بی ارزشش وجود با ارزش خودم رو از بین ببرم؟؟!!! هرگز
آبروش هم نمیبرم دق هم نمیکنم ولی خب شاید تا یه مدت غصه بخورم وشایدم افسرده بشم ولی سعی میکنم زود برگردم به روال عادی زندگی و بعد هم از خدا تشکر کنم که نذاشت بیشتر از این با همچین آدمی وقتمو سپری کنم و خودم هم حواسم رو جمع میکنم تا دیگه این اشتباه تکرار نشه.
هر اتفاقی تو زندگی آدم ها یه تجربه است سعی میکنم از این تجربه به خوبی استفاده کنم.:59:
دوست داری همیشه خودت تجربه بکنی ( سرت بخوره به سنگ) یا نه از تجربه دیگران استفاده میکنی؟؟
از قدیم گفتن تجربه را تجربه کردن خطاست. آدم عاقل اونیه که از تجربه دیگران استفاده می کنه.
از کدوم شاعر خوشت میاد؟