Printable View
پس دیروز چطور بودید:55: امروز چطورید؟
نقل قول: نوشته اصلی توسط best-vida :74:باریکلا همینطور استقامت بورزید کل دنیا رو فتح میکنید داداش گلم ایشالا ایشالا بعد تهران میریم برای نیویورک دیگه:55: میای توام سر راه بیام دنبالت ؟؟
نقل قول: نوشته اصلی توسط محدیس پس دیروز چطور بودید:55: امروز چطورید؟ امروزم یکم چطورم نسبت به دیروز که چطور بودم دیروز چطور تر بودم یکم:55::39: تو چی؟؟ چطوری یا چطوری؟؟:39::55:
نقل قول: نوشته اصلی توسط javad jan ایشالا ایشالا بعد تهران میریم برای نیویورک دیگه:55: میای توام سر راه بیام دنبالت ؟؟ اره حتما داداش . ایشالا چند سال دیگه تهرانو فتح میکنید به سلامتی؟
نقل قول: نوشته اصلی توسط javad jan امروزم یکم چطورم نسبت به دیروز که چطور بودم دیروز چطور تر بودم یکم:55::39: تو چی؟؟ چطوری یا چطوری؟؟:39::55: دیروز که خیلی چطور بودم..میخوام مجتبی رو بکشونم اونجا تا شاید عقلش چطور بشه:39: امروز که حیلی چطورم راستی چه خبر از چطورها؟:39:
نقل قول: نوشته اصلی توسط javad jan امروزم یکم چطورم نسبت به دیروز که چطور بودم دیروز چطور تر بودم یکم:55::39: تو چی؟؟ چطوری یا چطوری؟؟:39::55: :55: ادم یاد اون پیام بازرگانیه میوفته .
نقل قول: نوشته اصلی توسط محدیس دیروز که خیلی چطور بودم..میخوام مجتبی رو بکشونم اونجا تا شاید عقلش چطور بشه:39: امروز که حیلی چطورم راستی چه خبر از چطورها؟:39: راستش دیروز یه چطور دیدم تقریبا چطور بود اما امروز تعدا بیشتری چطور بودند فکر کنم کم کم همه چطور میشن ایشالا:79:
این چطور شدن به ضرر چطور های دیگه نشه:105::39:
ایشاله همیشه همتون چطور باشید:39: با اجازه چطورهای عزیز فعلا:55:
نقل قول: نوشته اصلی توسط best-vida :55: ادم یاد اون پیام بازرگانیه میوفته . کدوم پیام آبجی؟/ نقل قول: این چطور شدن به ضرر چطور های دیگه نشه:105: نه حواسشون بود چطورها بیشتر باهم حرکت میکردند زیاد نزدیک چطور جماعت نمیشدند:55::39: