-
لئوناردو: فاصله با میلان بسیار زیاد شد
او حالا میگوید که روی دیدار با شالکه تمرکز دارد.
لئوناردو میگوید که امید قهرمانی اینتر دیگر عملا از بین رفته است.
دربی 154 میلان با دو گل پاتو و یک گل کاسانو با نتیجه سه بر صفر به سود میلان به پایان رسید، اما لئوناردو میخواهد هر چه سریعتر این نتیجه فراموش شود: «نه این که تسلیم شده باشیم، اما جبران فاصله پنجامتیازی در هفت دیدار بسیار دشوار است. البته هر اتفاقی ممکن است.
خوردن گل در دقیقه یک باعث شد برنامه ما به هم بریزد، و برای 20 دقیقه ما از نظر ذهنی در میدان نبودیم!
ما تلاش کردیم که به بازی برگردیم و امیدوار بودیم نیمه دوم بهتری داشته باشیم، اما کریستین چیوو اخراج شد و بخت ما برای بازگشت را محدود کرد.
ما مقابل دروازه واقعا سختی کشیدیم و نمیتوانستیم فرصتی برای خلق موقعیت به دست بیاوریم. کم حرکت میکردیم و کاری از پیش نمیبردیم.»
لئوناردو گفته به دیدار با شالکه در روز سهشنبه در لیگ قهرمانان میاندیشد: «حالا باید به شالکه فکر کنیم. ما نکات مثبت زیادی برای توجه داریم، و باید این کار را بکنیم. این شکست را میپذیریم و حالا به سمت لیگ قهرمانان شیرجه میرویم.»
اگر ناپولی امشب لاتزیو را ببرد، اینتر به رده سوم جدول میغلتد.
-
آلگری: هنوز که اسکودتو را فتح نکردهایم!
مربی میلان با وجود برد سه بر صفر مقابل اینتر میگوید هنوز هیچ چیزی قطعی نشده است.
ماسیمیلیانو آلگری، مربی میلان میگوید با آن که تیمش فاصلهاش با اینتر را به پنج امتیاز افزایش داد اما هنوز صحبت از قهرمانی زود است.
او میگوید: «بحث بر سر قهرمانی هنوز بسیار زود است، اما بیتردید ما ضربه خوبی در راه قهرمانی به رقیب زدیم. ما خوب بازی کردیم و پس از اخراج چیوو در نیمه دوم به کنترل بازی ادامه دادیم. ما کاملا شایسته این برد بودیم.»
الکساندر پاتو که در طول فصل گاهی در ترکیب ثابت قرار میگرفت و گاهی نه، در این دیدار دو گل زد و به خوبی جای خالی زلاتان ایبراهیموویچ را پر کرد.
آلگری میگوید: «پاتو بازی فوقالعادهای در حمله داشت و بسیار عالی فضاهای بین دو مدافع میانی آنها را پیدا کرد. این یکی از بهترین بازیهای او بود.
متاسفم که کاسانو اخراج شد، اما او عادت دارد پیراهنش را درآورد. در کل شب خوبی بود. روبینیو عالی بازی کرد و موقعیتهای فراوانی برای گلزنی داشت.»
هرچند میلان در حملات عالی است، اما آلگری از دفاع تیمش هم ستایش کرد: «هنگامی که تیم از نظر دفاعی منسجم است، به تمامی مناطق زمین اعتماد به نفس میدهد. ما امروز در تمامی لحظات فشرده بازی کردیم.»
-
بنیتس: اینتر برای من بازیکنی نخرید، ولی من جام باشگاههای جهان را بردم!
بنیتس گفته ارزش خود را در اینتر نشان داد.
رافائل بنیتس بار دیگر به اینتر حمله برده و گفته آنها هرگز بازیکنانی که او میخواست را نخریدند.
این مربی در دسامبر پس از دوران ناموفقی که در اینتر در سری آ گذراند از این تیم جدا شد. او با این حال توانست جام باشگاههای جهان را فتح کند، هرچند که به قول خودش منابع محدودی در اختیار داشت.
او گفت: «هنگامی که در اینتر بودم هیچ بازیکنی نخریدند. پس از رفتن من پنج، شش بازیکن آمدند. من با این حال دو عنوان به دست آوردم که یکی از آنها جام باشگاههای جهان بود که باشگاه بیش از هر چیزی به دنبالش بود.
به این ترتیب در کل دوران مثبتی به نظر میرسد.»
لئوناردو در سال جدید میلادی جانشین بنیتس شد و با آمدن او بازیکنان بزرگی مانند جیامپائولو پاتزینی خریداری شدند.
اینتر در حال حاضر در سری آ دوم است، هرچند که ناپولی میتواند با برد در دیدار امشب جای این تیم را در این رده بگیرد
-
آبیاتی: هنوز قهرمان نشدهایم، تنها اینتر را سه بر صفر بردیم
آبیاتی میخواهد که تیمش مغرور نشود.
کریستین آبیاتی، دروازهبان میلان گفته تیمش حق آسودن ندارد.
میلان پس از پیروزی سه بر صفر مقابل اینتر در موقعیت خوبی برای فتح اسکودتو قرار دارد، اما این دروازهبان ایتالیایی که در نمایش سنسیرو عالی کار کرد، میگوید هنوز سرنوشت قهرمانی مشخص نشده: «بیتردید پیروزی مهمی به دست آوردیم، اما امتیازات بسیار دیگری هست که باید بگیریم و نباید آسودهخاطر باشیم.
ما باید همیشه نتیجه لازم را بگیریم.»
آبیاتی از پاتو ستایش کرد که در ثانیه 40 گل زد: «به نظرم آن گل سریع به ما کمک کرد، هرچند از نظر ذهنی ما همیشه متمرکز بودیم.»
میلان هفته آینده در خانه فیورنتینا بازی دارد.
-
مونتلا: بايد به دنبال رتبه چهارم باشيم
وينچنتزو مونتلا، مربي رم گفته روي آينده اش در باشگاه تمرکز نمي کند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg توماس دی بندتو اخیرا رم را خریداری کرده و آینده مونتلا در هاله ای از ابهام قرار دارد، و می گویند اگر او تیم را به لیگ قهرمانان نرساند باید از رم برود.
این مهاجم سابق رم گفته است : «من خیلی آرام هستم ولی به صورت جدی به آینده فکر نمی کنم. حرف های ضد و نقیضی می شنوم. اما این طور نیست که اگر چهارم شوم جایگاهم تثبیت می شود یا این که اگر ششم شوم در این تیم می مانم.
برای من مهم ترین نکته این است که به بازی با یوونتوس فکر کنم. دیده ام که بازیکنان بسیار روی بازی تمرکز دارند و این برای ما بسیار مهم است.»
مونتلا ادامه می دهد: «ما باید همان ذهنیت دربی با لاتزیو را داشته باشیم. در این صورت هیچ مشکلی نخواهیم داشت.
اما یوونتوس هم مانند ما به دنبال امتیاز است. آنها سال هاست در ورزشگاه ما پیروز می شوند و ما باید این را تغییر دهیم. ما باید یووه را ببریم و به فکر رسیدن به رتبه چهارم باشیم.»
-
زانتي: براي كاسانو متاسفم
کاپيتان تيم فوتبال اينترميلان ايتاليا گفت: به عنوان يک بازيکن با تجربه واقعا براي کاسانو که اصول جوانمردي در فوتبال را رعايت نميکند، متاسفم.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg خاوير زانتي پس از شکست 3 بر صفر تيمش برابر ميلان گفت: حقيقت اين است که ميلان مستحق پيروزي بود و من نمي خواهم چيزي را توجيه کنم اما براي کاسانو و تمارض او در صحنه منجر به پنالتي واقعا متاسفم. او بارها در لباس تيمهاي مختلف ثابت کرده که بازيکن با اخلاقي نيست و جوانمردي در فوتبال برايش بي اهميت است.
زانتي ادامه داد: هنوز 7 بازي باقيمانده و ما براي قهرماني تا آخرين ثانيه ميجنگيم. اخراج چيوو براي ما در دربي ميلان گران تمام شد و فريب داور توسط کاسانو هم مزير بر علت شد تا ديگر اميدي براي جبران نداشته باشيم.
پاتو در دقايق يک و 62 و آنتونيو کاسانو (پنالتي 91) براي ميلان گلزني کردند تا اين تيم با 65 امتياز در فاصله 5 امتيازي اينترميلان صدرنشيني خود را تثبيت کند.
کاسانو پس از گل خود و چيوو در دقيقه 54 از زمين بازي اخراج شدند.
-
پاتو:گلهايم هديه به هواداران
الکساندر پاتو معتقد است که برد 0-3 ميلان در داربي دلامدونينا، پاداش وفاداري هواداران روسونري است که در سختي ها در کنار تيم بودند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg الکساندر پاتو، مهاجم باشگاه میلان برتری 0-3 تیمش مقابل اینتر در داربی دلامدونینا را به هواداران تیم هدیه کرد. این ستاره برزیلی دو گل از سه گل تیمش را به ثمر رساند تا میلان با 5 امتیاز برتری نسبت به اینتر در صدر جدول رقابتها قرار بگیرد.
این در حالی است که روسونری در حال حاضر با 5 امتیاز برتری نسبت به اینتر صدرنشین رقابتهای سری آ است و تنها 7 دیدار دیگر تا پایان رقابتهای این فصل باقی است.بدین ترتیب میلان در آستانه کسب اولین قهرمانی اش در سری آ از سال 2004 تاکنون است پاتو که از سال 2007 در میلان توپ می زند و به ترکیب اصلی این تیم راه یافته، معتقد است که تنها قهرمانی پاداش هواداران این تیم است که در روزهای خوب و بد با تیم بوده اند.
پاتوی 21 ساله در پایان بازی به وب سایت رسمی میلان گفت:« شنبه شب من دو گل زدم و به شدت برای تیم تلاش کردم و در نهایت توانستیم صدرنشین مان را تثبیت کنیم.این پیروزی را به هواداران تیم هدیه می کنم که همیشه در ورزشگاه حاضرند واز ما حمایت می کنند، حتی در سالهای اخیر که اوضاع خوب پیش نمی رفت.»
-
هواداران رم خواهان ماندن ده روسي
هواداران باشگاه رم در کمپ تمريني تيم حضوريافتند تا بتوانند دانيله ده روسي را براي ماندن در اين باشگاه متقاعد کنند
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg
هواداران باشگاه رم به دنبال آن هستند تا از جدایی دانیله ده روسی از رختکن تیمشان جلوگیری کنند.
این در حالی است که گزارشهای منتشره حاکی از آن است که ده روسی ممکن است جلوروسی را ترک کند.
سران باشگاه های رئال مادرید و منچستریونایتد به دنبال جذب این ستاره ایتالیایی هستند و با توجه به سیاستهای موجود، شک و شبهاتی در مورد آینده این ستاره 27 ساله در رختکن جلوروسی ایجاد شده است
رم در حال حاضر در رده ششم جدول رقابتهای سری آ قرار دارد.این تیم با انجام 30 بازی، 50 امتیازی است و شش امتیاز تا جایگاه صعود به رقابتهای فصل بعد لیگ قهرمانان اروپا فاصله دارد.
-
دل نري: فقط سهميه اروپايي مي خواهيم
سرمربي يوونتوس که ديدار مهم با رم را با پيروزي پشت سرگذاشته معتقد است تيمش هنوز جاي پيشرفت دارد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg لوييجي دل نري پس از پيروزي 2 بر صفر مقابل رم در هفتهي سي و يکم سري A گفت: تيم ما هنوز در حال رشد و پيشرفت است و اين پتانسيل را دارد که هر تيمي را شکست دهد و البته به تيمهاي کوچک هم ببازد! با اين تيم ميتوانيم هرکاري انجام دهيم.
دل نري ادامه داد: هرگز نگفته بودم که اگر رم را ببريم به کورس قهرماني باز مي گرديم. براي من فقط حضور در فصل آينده رقابتهاي اروپايي اهميت دارد و مهم نيست که اين رقابت حتما ليگ قهرمانان اروپا باشد.
سرمربي يوونتوس که تيمش را در ردهي هفتم رقابتهاي سري A ميبيند در پايان گفت: نميخواهم از حرفهايم سو برداشت شود. ما هنوز 8 امتياز با سهميه ليگ قهرمانان فاصله داريم و معلوم نيست که بتوانيم در هفتههاي پيش رو به اين مهم دست پيدا کنيم.
-
مونتلا: قهرماني تمام نشده است
سرمربي تيم فوتبال رم درخشش سنگربان يوونتوس را عامل شکست و ناکامي تيمش عنوان کرد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg در هفتهي سي و يکم رقابتهاي سري A يوونتوس با نتيجهي 2 بر صفر رم را از پيش رو برداشت تا تيم نايب قهرمان فصل گذشته رقابتها در جايگاه ششم باقي بماند.
وينچنزو مونتلا در پايان اين ديدار گفت: استوراري يک دروازه بان شوت گير است و امروز با چند واکنش فوقالعاده باعث ناکامي تيم ما شد. البته او در تيمي مانند يوونتوس بازي ميکند و به همين دليل نبايد از نمايش چشمنواز او متعجب شويم. فصل گذشته هم که با يوونتوس بازي کرديم، نمايش خوبي مقابل ما داشت.
سرمربي جوان رم که به دلايل نتايج ضعيف اين تيم جانشين رانيري شد، ادامه داد: اين بازي براي ما اهميت زيادي داشت. با اين نتيجهاي که گرفتيم حواسمان از بازيهاي بعدي پرت خواهد شد.
مونتلا در پايان گفت: بايد بازي با يوونتوس را به دقت آناليز کنيم تا ببينيم کجاي کارمان در اين ديدار اشتباه بوده که باعث شده بازي را واگذار کنيم. قهرماني در سري A براي ما تمام نشده و ما يک بازي مهم ديگر با اودينزه پيش رو داريم.