سلام
برو بچه های جدید خوش آمدید :281:
پرنیان خانم اینجا اجازه گرفتنی نیست . هر کی میاد قدمش روی چشم هست .راستی tiffani خودش کجاست ؟ خبری ازش نیست .
Printable View
سلام
برو بچه های جدید خوش آمدید :281:
پرنیان خانم اینجا اجازه گرفتنی نیست . هر کی میاد قدمش روی چشم هست .راستی tiffani خودش کجاست ؟ خبری ازش نیست .
ای بابا من اصلا اسم تیفی هم نمیدونم چه برسه به اینکه ازش خبر داشته باشم :55:
اوه اوه میانه 1 بدون استاد پاس کردن واقعا خیلی سخت هست . شدنش میشه اما واقعا کار سختی هست . من بیچاره شدم تا پاسش کردم . حساب کن بدون میان ترم - بدون جزوه درست ( جزوه استاد مفت نمی ارزید یک جزوه از نت پیدا کردم که بد نبود اما کامل هم نبود . نمونه سوال باید حل کنی که ریتم سوالات بیاد دستت ) و با دونستن اینکه استاد میخواد بهم 2 بده و همینطور قاطی کردن درس در روز امتحان . با همه اینها باز هم جرات کردم رفتم سر جلسه و بالاخره نمره قبولی را گرفتم .
به هر حال شدنی هست اما سخته .
با استاد همون میانه 1 پریروز یک کلاس دیگه داشتم که نگاه هامون به هم خیلی جالب بود :39:
موفق باشی
سلام به همگی .:72:
به به میبینم که یکم رونق گفته اینجا . خوب خدا رو شکر خوش اومدین . به خصوص عزیز خودم پری جون :46:
جای صدف خالی ...
سلام
چطوری tifi ؟ رسیدن به خیر :45:
می بینم که سرت را حسابی تو کتاب ها کردی :104: این ترم چی برداشتی ؟ :112:
راستی تئاتری چند روز پیش در دانشگاه بود که بازیگرانش بچه های حسابداری بودند . اومده بودی ؟
جاده خاکی :
این استاد میانه 1 که ترم پیش بحثمون شد این ترم باهاش درس حسابرسی دولتی دارم اما دست از سر کچل ما بر نمی داره . مدام نیش و کنایه میزنه . شیطونه میگه :167: . فعلا که دارم تحملش میکنم :56: .
سر کلاس میگه مزاحم شماره موبایل ترم پیش من نشید چون فروختمش و اون بدبختی که خریده همش میگه بیا خطت را پس بگیر . بعد زل میزنه و به من نگاه میکنه و میگه همش هم از بچه های حسابداری اراک هست . نمرش هم دادم :265: . یکی نیست بگه آخه آی کیو من شمارت را دارم درست اما کرم که ندارم . یا حرفم را رو در رو می زنم یا از این خاله زنک بازی ها نمیکنم . بیکار که ننشستم به تو اس ام اس بدم و زنگ بزنم .
می خواستم بهش بگم اصلا پرینت شماره ها را بگیر میدم پلیس تا طرف را گیر بیاره تا بهت ثابت یشه که من نیستم و به اون ضرب المثل معروف برسیم که میگه آدم .... به خودش بدگمونه :159: . اما بی خیال شدم و بحث نکردم .
سلام . من خوبم شما چطوری ؟ :36:
17 واحد برداشتم میخواستم 20 تاش کنم که نشد . همه درسای ترم 3 توی برد رو برداشتم البته به جای عمومی ها مدریت رفتار سازمانی که ترم پیش حذفیده بودمو این ترم انتخاب کردم .
شما چه کردی ؟
نه متاسفانه خیلی دوست داشتم ببینم منتها هفته قبلش اصلا کلاس نداستم به خاطر همین بی خبر بودم .
راستی اطلاعیه ای که راجع به کوهنوردی زدن فقط واسه اقایونه یا خواهرای گرام هم میتونن برن ؟ خبری داری ازش ؟
سلام
مرسی . من هم خوبم .
من 20 واحد برداشتم . اون هم چه واحدهایی : میانه 2 - حسابداری و حسابرسی دولتی - روانشناسی عمومی - مدیریت تولید - صنعتی 3 - زبان 2
راستی مبانی روش تحقیق را پاس کردی ؟ من ترم دو برش داشته بودم دیدم خیلی چرته حذف کردم و ترم دیگه حتما باید برش دارم .
در مورد کوهنوردی چیزی نمیدونم . اصلا کی قراره باشه ؟ احتمال زیاد یک هفته پسرها را می برند یک هفته دخترها تا از مختلط شدن جلوگیری کنند :55:
موفق باشی .
اره با نمره خوبی هم پاسش کردم . واقعا درس مزخرفی بود !!
کوهنوردی رو پرسیدم . هنوز معلوم نبود کی ببرن ولی حتما همین طوره که شما میگین ....
سلام به دوستان بی بخار
خوبین؟
مرسی تیفی جون
آره دیگه ولی فکر نمیکردم اینجا انقدر سوت و کور باشه!!!!!!!!!!!!
راستی واسه 5 شنبه جمعه منتظرما زود بیا خوب؟
آفرین دختر خوووووووووووووووب:228:
سلام
این بچه های حسابداری نه بخار دارند و نه بچه هاشون با هم راحت هستند که یک پیک نیک دسته جمعی مختلط ردیف کنیم بریم ( حراست این دور و بر نیست ؟ :45: )