Printable View
[quote=محدیس;283321] نقل قول: نوشته اصلی توسط javad jan مثل اینکه توپ افتاد تو زمین من:167::55: اونوفت شوشو چیه..............خوردنیه؟ کو شوشو؟؟؟ توپ همچنان زمین منه:55:
[QUOTE=javad jan;283322] نقل قول: نوشته اصلی توسط محدیس کو شوشو؟؟؟ توپ همچنان زمین منه:55: جرزنی کردن هم خوب بلدی:167:آقا من مدرک دارم عمرابتونی زیرش بزنی:55: من از بچگی با داداشم هم بازی میکردم همینطوری بود...........خوب میشناسمتون:39:
[quote=محدیس;283324] نقل قول: نوشته اصلی توسط javad jan جرزنی کردن هم خوب بلدی:167:آقا من مدرک دارم عمرابتونی زیرش بزنی:55: من از بچگی با داداشم هم بازی میکردم همینطوری بود...........خوب میشناسمتون:39: کو مدرک خواهر؟؟:39::55:
پست هارو چهارتا بالاتر بری میبینی؟پاسخ تو با نقل قل از خودت جواب دادم:167:
نقل قول: نوشته اصلی توسط محدیس پست هارو چهارتا بالاتر بری میبینی؟پاسخ تو با نقل قل از خودت جواب دادم:167: نقل قول هم قابل دست کاریه آبجی خانوم ( گرچه میدونم تو دستکاری نکردیا ):281: خوب حالا یه ر جا انداختم دیگه مگه چی شده خوب؟؟:39::55:
نقل قول: نوشته اصلی توسط javad jan نقل قول هم قابل دست کاریه آبجی خانوم ( گرچه میدونم تو دستکاری نکردیا ):281: خوب حالا یه ر جا انداختم دیگه مگه چی شده خوب؟؟:39::55: باز خداروشکر تو اقرار کردی:172::55:........من سر جرزنی های فراوان برادرم یک ماه با هم کل کل داشتیم........به همین خاطر میگم بچه فهمیده ای هستی :39:
نقل قول: نوشته اصلی توسط محدیس باز خداروشکر تو اقرار کردی:172::55:........من سر جرزنی های فراوان برادرم یک ماه با هم کل کل داشتیم........به همین خاطر میگم بچه فهمیده ای هستی :39: چند سال فرق سن دارید باهم ؟؟ منم کلا تو بازی زیاد تقلب میکنم ، اما خداوکیلی جرزنی نمیکنم تقلب کنم طرف بفهمه قبول میکنم اما اگه نفهمه که دیگه ناز شصتم
نقل قول: نوشته اصلی توسط javad jan چند سال فرق سن دارید باهم ؟؟ منم کلا تو بازی زیاد تقلب میکنم ، اما خداوکیلی جرزنی نمیکنم تقلب کنم طرف بفهمه قبول میکنم اما اگه نفهمه که دیگه ناز شصتم 2سال.......من که کلا با آدمی که صاف و ساده بدون هیچ هیجانی باز میکنم بهم نمچسبه:39:دیگه اینطوری بار اومدیم:55:
نقل قول: نوشته اصلی توسط javad jan الان اوضات دقیقا چطوریه؟؟ دقیقا داغونم حوصله ندارم :168:
نقل قول: نوشته اصلی توسط محدیس 2سال.......من که کلا با آدمی که صاف و ساده بدون هیچ هیجانی باز میکنم بهم نمچسبه:39:دیگه اینطوری بار اومدیم:55: دقیقا بازی به تقلبش قشنگه دیگه پس باید بیای با من بازی کنی یطوری سرت کلاه بزارم که تا آخر بازی هم دستت نیاد چی بود جریان:39: