Printable View
نقل قول: نوشته اصلی توسط MOOJTABA SH من 25 مهر م من باید الان چیکار کنم با این اوضام؟؟؟؟:168: الان اوضات دقیقا چطوریه؟؟
نقل قول: نوشته اصلی توسط javad jan ماشالااااااا چه خبره حسابی پیرم کردیا آبجی چرا اینجوری فکر میکردی خوب؟؟ مگه چیکار کردم آبجی؟؟ نمیدونم شاید به این خاطر که عموی آدم یه چند سالی بزرگتر میشه:39:
نقل قول: نوشته اصلی توسط محدیس نمیدونم شاید به این خاطر که عموی آدم یه چند سالی بزرگتر میشه:39: فدات محدیس جان اما عموی کوچیکتر هم داریما من کوچیک شمام آبجی:281:
نقل قول: نوشته اصلی توسط javad jan فدات محدیس جان اما عموی کوچیکتر هم داریما من کوچیک شمام آبجی:281: مرسی از لطفت.......جدا از شوخ معلومه فرد پخته و با درایتی هستی:72:
نقل قول: نوشته اصلی توسط محدیس مرسی از لطفت.......جدا از شوخ معلومه فرد پخته و با درایتی هستی:72: ممنون نظر لطفته محدیس جان الان آب شدم از خجالت رفتم زیر میز:39: این مجتبی با اون داغ دلش کجا رفت پس؟
[QUOTE=javad jan;283311] ممنون نظر لطفته محدیس جان الان آب شدم از خجالت رفتم زیر میز:39: این مجتبی با اون داغ دلش کجا رفت پس؟[/QUOTE تعریف آدمو هم جدی نمیگیرید:39: فکر کنم رفته کاری دست خودش بده:169:
[quote=محدیس;283313] نقل قول: نوشته اصلی توسط javad jan ممنون نظر لطفته محدیس جان الان آب شدم از خجالت رفتم زیر میز:39: این مجتبی با اون داغ دلش کجا رفت پس؟[/quote تعریف آدمو هم جدی نمیگیرید:39: فکر کنم رفته کاری دست خودش بده:169: جدی گرفتم بخدا دختر خوب:281: دستتم درد نکنه بابت حسن توجهت آبجی گلم:72::281::72::281::72::281: پس ایکاش میپرسید تا 1 راه حل آسون جلو پاش میزاشتم نره خفه کنه خودشو آخه سخته اذیت میشه:39:
[QUOTE=javad jan;283315] نقل قول: نوشته اصلی توسط محدیس جدی گرفتم بخدا دختر خوب:281: دستتم درد نکنه بابت حسن توجهت آبجی گلم:72::281::72::281::72::281: پس ایکاش میپرسید تا 1 راه حل آسون جلو پاش میزاشتم نره خفه کنه خودشو آخه سخته اذیت میشه:39: خواهش میکنم:281: امان از دست این احساس پسرا:39::265:منم راه حل آسون فراوون دارم
[quote=محدیس;283317] نقل قول: نوشته اصلی توسط javad jan خواهش میکنم:281: امان از دست این احساس پسرا:39::265:منم راه حل آسون فراوون دارم نبابا این مجتبی شورشو درآروده وگرنه کدوم پسری اینقدر احساساتی میشه آخه
[QUOTE=javad jan;283319] نقل قول: نوشته اصلی توسط محدیس نبابا این مجتبی شوشو درآروده وگرنه کدوم پسری اینقدر احساساتی میشه آخه مثل اینکه توپ افتاد تو زمین من:167::55: اونوفت شوشو چیه..............خوردنیه؟