نه عزیزم میشه گفت درس تقریبا آسونیه فقط نیاز به دقت داره واینکه روی تک تک برنامه هاش کارکنی امتحان پایان ترمشم از خود برنامه های کتابه در کل به راحتی پاس میشه
موفق باشی
سلام.اولا که ممنون این همه بی ریا به دوستات کمک میکنی.
من هیچ چی نمیدونم و کارشناسی نرم افزار میخونم.از کجا باید در مورد آی تی اطلاعات کسب کنم
میتونید درصدهای قبل شدگان ارشد در غیر انتفاعی و آزاد رو بذارید
سلام
من یه برنامه می خواستم که سه نوع مرتب سازی را با سی شارپ ترد کند تا به صورت همزمان اجرا بشه و زمانش را محاسبه کند
به کمک فوری شما نیاز دارم
سلام.من یه برنامه میخوامشماره دانشجویی و معدل دانشجویان را دریافت کرده و در ارایه ای ذخیره کند(تعداد=20)(شماره دانشجویی فاصله معدل اینتر)سپس شماره دانشجویی دریافت کرده و معدل ان را بیابید3-برنامه ای بنویسید که اطلاعات حداکثر 50 دانشجو را که عبارتند از نام و شماره دانشجویی و نمره و 3 درس را دریافت کرده و موارد زیر را محاسبه کندالف:بالاترین نمره در هر درس متعلق به چه کسی استب:میانگین نمره هر درس متغییر استج:اسامی افراد به ترتیب معدل برای هر درس چاپ شود
اگه میشه واسم بفرستید خیلی واجبه ممنون
دوستان سلام ، من یه ترم اولی دانشگاه فراگیر پیام نور رشته فناوری اطلاعاتم میخواستم ببینم این درس های زیر سوالاتشون چه طوری طراحی میشه ... تستی یا تشریحی ؟؟
ریاضی عمومی 1
مبانی کامپیوتر و برنامه نویسی
زبان عمومی
اندیشه اسلامی 1
الان تا امتحانات 2 هفته وقته، میتونم این درسارو بخونم و اینکه چه قسماتها و فصلهایی مهمتره که تمرکزم رو اونا بذارم ...
لطفا کمکم کنید دوستان ...:72:
با سلام
از تاپیک های زیر استفاده کنید
[COLOR=redروش]منابع پيشنهادي ارشد مجموعه مهندسی کامپیوتر و it
[/COLOR][COLOR=redروش]منابع كنكور كارشناسي ارشد كامپيوتر (همه گرايش ها)
[/COLOR][COLOR=redروش]
[/COLOR]
موفق باشید
روزگار خوش
با سلام
برای مشاهده حذفیات و این که تست و تشریحی بودن دروس مذکور از ادرس زیر در سایت اصلی پیام نور مراجه کنید چون هر ترم معمولا تغییر می کنند.
كليك كنيد: ليست ارائه دروس، وضعيت منابع و جدول تطبيق مقاطع كارشناسي ناپيوسته،كارشناسي، كارشناسي ارشد
ولی
دروس پایه مثل ریاضی و فیزیک همیشه امتحانش تست و تشریحی هستند
دروس تخصصی هم امتحانش تستی و تشریحی می باشند اغل
و دروس عمومی کلا امتحانش تمام تستی می باشند
موفق باشید
روزگار خوش
با سلام من در ارشد ۹۱ مجاز به انتخاب رشته شده ام در رشته it گرایش امنیت داده و شبکه های کامپیوتر و تجارت الکترونیکی و مهندسی فناوری اطلاعات
رتبه گرایش های ۱ و۲ :۸۰۰
رتبه گرایش های ۳ و۴ :۱۰۰۰
میخواستم از دوستان کمک بگیرم برای راهنمایی که چه شهر و دانشگاهای را میتوانم انتخاب کنم