وای بازم که اعتراض داری
آخه چی میشه یه بارم راضی باشی آقای همیشه ناراضی معترض!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
Printable View
وای بازم که اعتراض داری
آخه چی میشه یه بارم راضی باشی آقای همیشه ناراضی معترض!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
بهههههههه ببین کی زده تو برجکمووووووووووونننن :168: با f14 بمبارانت میکنم ( البته با گل :281: ) ( اخه از بس این تلوزیون توپ . تانک نشونمون داددددددد !!! این طوریم شدیم ) .:167:
من توی کار نرم افزار هم همش ایراد میگیرم :
ایراد = سرمایه : انتقاد برتر از پیشنها : انتقاد کارو می کشونه بالا که بعدش پیشنهاد های سازنده میاد : و چون دوسشون دارم : میگم وگرنه شتر دیدی ندیدی : راهت می گم به من چه !!! ولی اینجا فرق میکنه : دوستای خوبی دارم و عزیزن برام !!! وگرنه هیچ قصدی ندارم !!! وهم ما مثل هم هستیم .
مخلص همه شما !!!!!!
چشم پسر آفتاب !. :228:
یا علی .
--------------------------------------
سلام
بمیرم الهی ،ناراحت شدی؟!!!:168:
شرمنده:172: ، فقط شوخی بود جدی نگیر
میدونم نیتت خیره داداشم:109::104::104::104:
شما بزرگوارین:281::156:
خوب منم اگه نظر خاصی نمیدم واسه اینه که تازه واردم و از خیلی قسمتای باشگاه بیخبرم و درست نیس تا کاملا مطلع نشدم ایراد بگیرم ولی شما و خیلی از دوستان ماشالله خودتون یه پا اوسایین:74::74::74:
موفق و موید باشین:26:
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز
یک پیشنهاد برای بخش ورزشی دارم که امیدوارم در صورت تصویب دوستان اجرایی گردد. با توجه به اینکه اینجانب کمتر از یک ماه است که عضو باشگاه شدم و فعالیت مستمری در زمینه اخبار ورزشی بخصوص فوتبال داشته ام کمبود 2بخش درفوتبال محسوس است اول بخشی بنام اخبار بین الملل چون نفرات و تیمهایی که در زمینه بین الملل افتخار افرین میشوند نمیتوان در اخبار داخلی یا خارجی جای داد.و دوم اینکه وجود بخشی بنام اخبار تیم ملی میتواند بخش مثمر ثمری جهت انعکاس جدید ترین اخبار ملی باشد تا کاربران نیازی به سایتهای اخبار ورزشی نداشته باشند و به روز ترین اخبار ورزشی را از سایت باشگاه دنبال کنند.
با تشکر فراوان امید
با سلام
متشكر از شما دوست عزيز از ارياه نظرات و پيشنهادات قشنگ شما
كاملا حق باشماست هست و انشالله اگر عمري باشد بزوردي يك تحول اساسي به تالار ورزي و بخشهاي ان خواهيم داد بطوري كه تمام موضوعات ورزشي و اخبار و مسايل مربوطه به آن هم را پوشش بدهند و در اين راستا بسيار خوشحال مي شويم از كمك دوستاني هم چون شما در اين زمينه كمك بگيرم و در اينده نزديك بصورت رسمي تر به عنوان مدير با باشگاه همكاري لازمه رو داشته باشيم:72:
بازهم ممنون از ارايه نظرات و پيشهادت سازندتون
موفق و سربلند باشيد
باتشكر.گروه مديريت باشگاه
روزگار خوش
با سلام و تشکر از توجه شما امیدوارم بتوانم در حد توانم و لطف شما دوستان نقش کوچکی درعرصه پیشرفت باشگاه داشته باشم.
درصورت امکان پیشنهادات دیگری هم داشتم که احتمالا شما دوستان به ان رسیده اید و در تحول اینده انها را در نظر خواهید داشت و عذر خواهی من کاربر جدید را جهت اظهار نظرم بپذیرید
با تشکر امید
سلام دوستان
خسته نباشین
میشه به منم بگین اینجا چه خبره؟؟:57:
بابا من هیچی سر در نمیارم
اصلا هیچی نیست که به آدم یه کمکی کنه:47:
با سلام
دوست عزيز همه چيز واضح هست و اگر شما اندكي بيشتر دقت كنيد در بالاي باشگاه بخشي با عنوان راهنمای استفاده از باشگاه پیام نور مي باشد كه براي افراد تازه كار و تاه عضور راه اندازي شده و حاوي يك سري مطالب اموزشي براي كار كردن با بخش هاي مختلف باشگاه هست كه مي توانيد از ان استفاده ي لازمه را داشته باشيد.و اگر هم سوالي داشتيد حتما بپرسيد
موفق باشيد
روزگار خوش