:39: کاش نمیشدیم تربیت معلم خیلی خوب بود ، اخی بادش بخیر اولین روزی که اومدیم دانشگاه :156: چه شوق و ذوقی داشتیم :45: ترم اولی ها همیشه تو علوم بودن :39: دانشگاه خیلی خوبی بود این این خانه به دوش ها تو همه دانشکده ها یه سری زدیم :39:
Printable View
راستی میگن باید بری تشکیل پرونده اینترنتی بدی واسه ثبت نام،از مدارک اسکن بگیری و وارد کنی! کپی کارت ملی هم میخوان!آخه من متولد 71 هستم تازه 18 سالم شده و کارت ملی ندارم اما شماره ملی و کد و همه چیزو دارم!تازه مهلتش از 16 تا 20 شهریور نوشته!آخه من که تا الان نمیدونستم جواب نهایی چی بوده چطور اینهمه کارو تا بیستم انجام بدم!واسه ثبت نام اول باید چکار کنم؟ یکی راهنمایی کنه!به واحد دانشگاه مراجعه کنم؟پاک قاطی کردم!شما اونموقع چطور ثبت نام کردید؟
سلام.. یه سوال.. بچه های پیام نور واحد اشتهارد که پاتوق ندارن؛ اینجا باید پست بدن؟!:39:
اره امسال ثبت نام کاملا اینترنتی هست
این شماره های دانشگاه پیام نور کرج هست ، برای اینکه بیشتر در مورد اطلاعات ثبت نام و شرایطش بدونی میتونی باهاشون تماس بگیری :
2821556الی 9
2801030
2805801الی 2
مال ما اون موقع دور از این امکانات بود :39: وقتی یادم میافته چطور ثبت نام کردم گریه ام میگیره :56::39::114: جدی میگم الان خوشبحالتون هستا :59: