محمد حسن انصاري فرد درباره مشكلات مالي راهآهن اظهار داشت: مشكلات مالي در همه باشگاهها وجود دارد. اين مشكلات را كتمان نميكنم، نتوانستيم به تعهدات مالي خود آن طور كه بايد عمل كنيم.
وي افزود: بعضي باشگاهها داراي بودجه كلان هستند و برخي مثل راهآهن با مشكلات مالي دسته و پنجه نرم ميكنند.
مدير عامل راهآهن با بيان اينكه به خاطر مصلحت تيم مشكلات را بروز نمي دهد ادامه داد: اكنون كه خبر به بيرون درز پيدا كرده است ميگويم كه قرار بود هفته قبل 30 درصد پول بازيكنان را پرداخت كنيم كه چون پول در اختيار باشگاه نبود نتوانستيم. سعي داريم تا هفته آينده اين پرداختها انجام شود.
انصاري فرد تاكيد كرد: قرار است از سازمان تربيت بدني طبق بند (ب) ماده 117 از پولي كه شركت راه آهن بابت ورزش در اختيار سازمان قرار داده مبلغي به باشگاه پرداخت شود و من در اين ارتباط شنبه با آقاي سعيدلو ديدار داشتم. ايشان قول مساعد داد و از مديريت مالي جديد سازمان خواست تا اين موضوع را پيگيري كند.
وي از پرداخت مبلغي از سوي شركت راهآهن خبر داد و گفت: مجموعه دريافتي اين پولها حدود 800 ميليون تومان ميشود تا بتوانيم قسط اول بازيكنان را پرداخت كنيم. شرمنده بازيكنان هستم كه نتوانستيم به تعهدات خود عمل كنيم. آنها تا امروز صبر كردند و اميدوارم اين مشكل حل شود.
انصاري فرد درباره اينكه گفته ميشود يكي از گزينههاي مدير عاملي باشگاه پرسپوليس است اظهار داشت: روز شنبه فقط به خاطر مشكلات مالي به ديدار سعيدلو رفتم. به طور طبيعي در مورد پرسپوليس صحبت شد؛ اما پيشنهادي به من براي مديريت اين تيم ارائه نشد. همانطور كه به سعيدلو گفتم پرسپوليس تيم خوبي است و اميدوارم در آينده روند بهتري در پيش گيرد تا هواداران اين تيم خوشحال شوند.