سلام بچه ها من نمونه سوالای پایگاه داده میخوام از رانکوهی
سلام بچه ها من نمونه سوالای پایگاه داده میخوام از رانکوهی
با سلام
اگر دقت کنید بخش با عنوان نمونه سوالات امتحانی در تالار کامپیوتر می باشد که در ان تاپیکی با عتوان زیز هست
ليست كليه ي مجموعه نمونه سوالات بخش گروه كامپيوتر و فناوري اطلاعات
که کلیه نمونه سوالات دروس با منابع جدید رو قرار داده است و یکی از کاملترین بانک نمونه سوال در این زمینه می باشد
موفق باشید
روزگار خوش
سلام بچه ها. من اين ترم (نيمسال دوم 89-90) آمار داشتم و متاسفانه نمره ام شده 6.14. درس رو به صورت خود خوان داشتم و نمره ميان ترم هم نداشتم. ميخواستم براش اعتراض بدم. يه سوال داشتم و اون هم اينكه چقدر احتمال داره كه با اعتراض دادن بتونم درس رو پاس بشم؟ سوال ديگه اينكه من تا به حال سر هيچ كلاسي نيامدم و بنابراين هيچ وقت ميان ترم نداشتم. ميخواستم بپرسم كه سر كلاس آمدن چقدر مهمه و حضور و غياب چقدر اهميت داره و اينكه آيا نمرات ميان ترم رو خوب ميدن يا نه؟ ممنون ميشم اگر راهنمايي كنيد. راستي كسي سوالات امتحان پايان ترم رو داره؟ براي اعتراض نيازشون دارم ولي توي سايت گلستان نبود.
با سلام
شما سعی و تلاش خودتون رو بکنید و اعتراضتون رو با توضیحات صادقانه و مودبانه بنویسید, شاید استادتون لحاظ کرد و نمره ی کسریتون رو داد بنابراین همین طور امیدواره کارتون رو انجام بدید.
نمره میان ترم بستگی به تفکر استاده داره که حضور در کلاس تاثیر داره یا نه که معمولا تاثیرگذار هست اما این که کلا در امتحان میان ترم شرکت نکردید خودش یک مسله اش و شاید دست استاد برای دانشجویانی که در میان ترم شرکت نکردند بسته باشد و نتواند میان ترم را در گلستان وارد کند.
نمونه سوالات این ترم هم هنوز منتشر نداشته و فکر نکم کسی داشته باشد مگر این که کسی امتحان امار داشته باشد و بتواند ان نمونه سوال رو از خوده سیستم گلستان دانلود کند. در هر حال اگر بود حتما خدمتون ارایه می شد.
و در حالت کلی شما اعتراشتون رو بصورت مودبانه و با احترام مطرح کنید و امیدوار باشید که استاد مربوطه با انصاف باشد و اعتراضات را بخواند و توجه کند. در هر حال شما سعی و تلاشتون رو کردید.
موفق باشید
روزگار خوش
ممنون از راهنماييتون. نميدونم چرا توي قسمت نتايج كه نمره ها مياد سوال هاي آمار رو براي دانلود نگذاشتند. همه درسهايي كه امتحان دادم هست. ولي اين يكي نه. حالا اعتراض ميدم ببينم چي ميشه. يك سوال ديگه. درس آيين زندگي رو كسي ميدونه تكليفش چي شد؟ من دانشگاه لواسان هستم. اون روز امتحانم رو دادم و رفتم و نمره ام هم شد 16 ولي بعد از اينكه نمره ها تغيير كرد نمره ام شده 6. ظاهرا دو تا كليد براي تصحيح وجود داشته. به دانشگاه هم اعتراض كردم و گفتند كه قراره آزمون مجدد برگزار بشه. ولي من هيچ جا نديدم كه آزمون مجددي در كار باشه. براي كسي اين مشكل پيش آمده؟
اگر قرار باشه درسی ارمون مجددا گرفته شود حتما از طریق سایت دانشگاه اطلاع رسانی می شود و شما هم پیگیر قضیه باشید.:74:
واقعا پیام نور در بعضی موارد شورشو دراورده از بی نظمی های مکرر:105: و اصلا به وضیعت و روحیات و تلاش های دانشجویان کثیر خود در بعضی مواقع هم توجهی ندارد که هیچ! بی احترامی هم می کند. در هر حال شما پیگیر قضیه باشید و تلاش خودتون رو بکنید انشالله به ثمر می رسد:109:
موفق باشید
روزگار خوش
با سلام
من امسال کنکور فراگیر کارشناسی رشته فناوری اطلاعات شرکت کردم سه تا سوال داشتم خدوتتون
اول
23 دی ماه 90 کنکور فراگیر برگزار می شه دوره دانش پذیری بعد از قبولی در کنکور هست یا نه قبولی در کنکور به منزله امتحانات نهایی دوره دانش پذیری بحساب می یاد
دوم
منابع عمومی کنکور دو مبتع معرفی شده که یکی برای علوم پایه هست و یکی برای علوم انسانی ما رشته فناوری جزء کدوم گروه به حساب می یاد و ما باید چه منابع درسی رو برای عمومی بخونیم
سوم
من کاردانی نرم افزار دارم دولتی می خواتسم بدونم چقدر می تونم به تطبیق واحد هام امیدوار باشم؟
با تشکر
سلام دوستان من این ترم شبکه های کامپیوتری 2 رو به صورت خود خوان برداشتم ، والا هر جای کتابشو (فصل 6 و7 منبع ) رو می خونم به نظرم مهم می یاد! کسی میتونه لطف کنه 1 جزوه ی خوب بهم برسونه؟
وقت ندارم بشینم کل کتابو حفظ کنم !