عرض تبریک به عزیزان:109::72:
عرض تبریک به عزیزان:109::72:
منم تبریک میگم و امیدوارم موفق باشین و بتونین اون برنامه هایی رو که دارین اجرا کنین:36:
با عرض سلام و ادب خدمت تمامی دوستان
خوب وعده ی سورپرایز بزرگ داده بودیم برای جشن تولد دو تن از مدیران فعال باشگاه که تولد هر دوشون 14 اسفنده و کادر مدیریت کل باشگاه تصمیم گرفته هدیه ای ناقابل تقدیم این دو عزیز کنه هر چند مجازی ولی به بزرگی خودشون ببخشن.:112:
مدیر alamatesoall به دلیل فعالیت عالی و حضور هر روزه در باشگاه به دلیل اینکه شایستگی و لیاقتش رو داشتن و دارن با درخواست بنده به سمتی بالاتر از من یعنی کنترل باشگاه
و مدیرshima_glk هم با یک رتبه ارتقا به سمت مدیریت ارشد بخشهاشون ارتقا پیدا میکنن:109:
امیدوارم این کادوی ناقابل ما رو بپذیرن و امیدوارم تونسته باشیم با این کار گوشه ای از زحماتشون رو جبران کنیم:172:
با احترام کادر مدیریت کل باشگاه:72:
با سلام
منم به نوبه ی خودم این ارتقا مقام را به این دو مدیر و دوست و همکار عزیز تبریک میگم و الحق سایستگی اش هم دارند:74:
و امید دارم:39: همچون قبل بتونیم بیشتر و بهتر از حضورشون و تجربشان در باشگاه استفاده ببریم :112:
موفق و موید باشید
روزگار خوش:72:
منم تبریک میگم و امیدوارم موفق باشین
منم به هر دوی این عزیزان تبریک میگم :72:با آرزوی موفقیت های بیشتر در عرصه های بزرگتر زندگیشون:79:
هرچندبرای بعضی از دوستان و همکاران خوبم کمی دیر گفتم ولی با این حال تبریک منو هم بپذیرید و همچنین برای دوستان و همکاران قدیم وجدیدم از جمله " شیمیست -آیسودا-گجت-علامت سوال و شیما" آرزوی موفقیت درکارو زندگیشون دارم
http://up.pnu-club.com/images/wb6wa21l1s2a3j4p7kdt.jpg
سلام
اومدیم با ارتقایی دیگه
البته قصد داشتیم این ارتقاها رو شب عید اعلام کنیم ولی با توجه به اینکه یکی از شاملین ارتقا عازم سفره چند روز زودتر اعلام میکنیم:109:
بعلت فعالیت عالی و حضور مناسب در باشگاه دوستان عزیز یاد شده شامل ارتقا رتبه شدند:112:
مدیر بخش ادبیات فارسی الناز خانم غریب آشنا به سمت مدیریت ثابت
و جواد عزیز javad jan بعنوان مدیریت ازمایشی تالار اخبار
به هر دو عزیز تبریک میگیم و با تشکر از فعالیت خوبشون امیدواریم چون گذشته موثر واقع بشن
با تشکر کادر مدیریت کل باشگاه:72:
منم به هر دو دوست عزیزم تبریک میگم امیدوارم درهمه عرصه های زندگیشون موفق باشن :72::72::72::72::