حجازی: مخالف جذب هوار محمد بودم/ قرعه استقلال در آسیا مناسب است/ با لوکا تفاهم داریم!
ناصرحجازي رئيس كميته فني باشگاه استقلال در گفتگویی با سایت باشگاه استقلال پيرامون قرعهكشي لیگ قهرمانان آسيا، جذب هوار ملا محمد و نحوه همكاري با باشگاه فولادگستر صحبت کرده است:
با توجه به سرمايهگذاري و امكانات رقباي ما در غرب آسيا و نزديكي فاصله آنها با فوتبال ايران قطعا تيمهاي باشگاهي ما رقابت سخت و فشردهاي خواهند داشت كه با توجه به قرعهكشي انجام شده، اين رقابت براي بعضي از تيمها راحتتر و بعضي ديگر، سخت و فشردهتر خواهد بود. استقلال و ذوبآهن قرعه مناسبتري نسبت به ساير تيمهاي باشگاهي ما دارند و اين هم كار را براي صعود به مرحله بعد آسانتر ميكند. تلاش مجموعه استقلال بايستي به گونهاي باشد كه با صدرنشيني در گروه خود، در مرحله بعد نيز شانس بيشتري براي صعود داشته باشند.
هميشه به نظم و انضباط تيمي اهميت ميدهم و آنچه در مورد هوار ملا محمد گفتم در راستاي بيانضباطيهاي اين بازيكن در فصل گذشته بوده است. اميدوارم كادرفني با مديريت خود، مسائل انضباطي اين بازيكن را در كنترل خويش داشته باشند تا وي با بالاترين كارايي در خدمت استقلال باشد. هوار ملا از لحاظ فني بازيكن خوبي است كه ميتواند براي استقلال مفيد باشد و با آماده شدن ساير مصدومان استقلال رقابت ميان آنان جذابتر خواهد شد.
در ارتباط با همکاری با باشگاه گسترش فولاد تبریز ، هفتهاي يك روز به تبريز خواهم رفت تا مسائل كلي باشگاه را زير نظر داشته باشم. از لحاظ فني، تفكراتم با لوكا بوناچيچ نزديك است. تعامل و همكاري خوبي ميان ما برقرار ميباشد. لوكا بوناچيچ مانند خودم به مسائل انضباطي تيم اهميت ويژهاي ميدهد.