با عرض خسته نباشید.اگه ممکنه به خاطر ترم تابستان این بخش نمونه سوالها فعال بشه تا برای ترم تابستان هم بتونم از نمونه سوالها استفاده کنیم تا شروع امتحانات وقت زیادی نمانده است .ممنون
Printable View
با عرض خسته نباشید.اگه ممکنه به خاطر ترم تابستان این بخش نمونه سوالها فعال بشه تا برای ترم تابستان هم بتونم از نمونه سوالها استفاده کنیم تا شروع امتحانات وقت زیادی نمانده است .ممنون
با سلام
دوست عزيز همانظور كه در اين تاپيك اعلام شده
اطلاعیه ی بازسازی و تکمیل سازی بانک نمونه سوالات باشگاه پیام نور
اين طرح به علت تغييرات زياد تا اخر تابستان طول مي كشد اما براي شما كاربران ويژه باشگاه در اين زمينه امكاناتي خاص درنظر گرفته شده تا بتوانند به نوعي ديگر از بانك نمونه سوالات باشگاه استفاده كنند. براي مشاهده اين امكانات به ادرس زير مراجعه كنيد
سرويس ها و امكانات (VIP)
موفق باشيد
روزگار وش
میخواستم یه پیشنهادی بدهم که به لیست فهرست کاربران باشگاه اگه میشد رشته ی تحصیلی آنهاراهم نوشت عالی میشد.
باتشکر
:104::104::104:
با تشکر
یه پیشنهاد بهتر نیست اطلاعیه های باشگاه رو یک نفر بزنه ؟؟؟
سلام من می خوام بدونم میشه تو دانشگاه پیام نور هم نیاز کرد یه سری درسارو... مثلا من می تونم ریاضی 1 رو با امار و استاتیک هم نیاز کنم؟ رشتم مدیریت پروژه هستش...اگه جواب بدین ممنون میشم
با سلام
دست عزيز هيچ فرقي نمي كند اطلاعيه ها توسط كي زده شود مهم نوع و متن پيامي هست كه توسط اطلاعيه به كاربران اعلام مي شود. ولي غالبا اطلاعيه هاي سراسري در باشگاه توسط بنده(Borna66) و يا مديران سطح بالايي باشگاه ارسال و اطلاع مي شود.:36:
در هر حال ممنون از حسن توجه شما دوست عزيز به باشگاه:72:
روزگار خوش
با سلام
ابتداعا سوالتون رو مي بايست در ادرس زير مي پرسديد
سوالات مرتبط با پيام نور(پرسش و پاسخ)
حال پرسيديد مانعي ندارد . بله اگر اين امكان براي درس مذكور باشد شما مي توانيد درس موردنظر را با درسي ديگر مجار هم نياز برداريد.ولي بايد هر دو را باهم پاس كنيد.
موفق باشيد
روزگار خوش