Printable View
نقل قول: نوشته اصلی توسط یکی مثل خودت من کلا شوخی کردم :170: من نمایشگاه بیا نیستم سرکاری بود :55: خوب منم نیستم زیادم برام فرقی نمیکنه شوخی بود یا جدی:170:
نقل قول: نوشته اصلی توسط یکی مثل خودت من کلا شوخی کردم :170: من نمایشگاه بیا نیستم سرکاری بود :55: کسی من رو نخواهد دید امیدم فکر میکنه من رو دیده :170: تشنه و گشنه هم نداریم و سلام سلام داداشی گل خوبی؟؟ آخه مگه تو دختری که اینقدر ناز میکنی فداتشم؟؟
نقل قول: نوشته اصلی توسط javad jan من که میدونم داداش خوشتیپ من داری همه رو تشنه دیدنت میکنی فداتشم راستی مطمئنی اونی که بهت زنگ زد من بودم؟ چرا شمارم فرق میکرد؟ :170:
نقل قول: نوشته اصلی توسط javad jan سلام داداشی گل خوبی؟؟ آخه مگه تو دختری که اینقدر ناز میکنی فداتشم؟؟ اگه قرار بود کسی من رو ببینه و من کسی رو ببینم میرفتم تو دنیای واقعی و اصلا نمی اومدم اینجا :170:
اصلا شما میدونی من دخترم یا پسر؟
نقل قول: نوشته اصلی توسط یکی مثل خودت اگه قرار بود کسی من رو ببینه و من کسی رو ببینم میرفتم تو دنیای واقعی و اصلا نمی اومدم اینجا :170: این جملتون خیلی با حال بود باهاش موافقم:109:
نقل قول: نوشته اصلی توسط Isooda خوب منم نیستم زیادم برام فرقی نمیکنه شوخی بود یا جدی:170: خدا رو شکر
داداش فرهاد اصلا تو از کجا میدونی کسی با من حرف زده یا نه ، زنگ زده یا نه؟؟:55: پسری ، خوب هم پسری گل پسری بخدا:72:
نقل قول: نوشته اصلی توسط Isooda این جملتون خیلی با حال بود باهاش موافقم:109: خواهرم ممنون راستش اگه این چند روزه حرفی میزنم شما به دل نگیرید بیشتر شوخیه چون من دارم میرم خواستم خاطر ه ی بدی از من بجا نمونه فقط همین
نقل قول: نوشته اصلی توسط javad jan من که عضو فیس بوک نیستم اما آدرس بده تا بیام اونجا هم حالتو بگیرم ببینم کی میخاد جلومو بگیره:39: آخه بیچاره میشی چون قزوینم فک فامیل و دوست و آشنا زیاد دارم:39: نقل قول: نوشته اصلی توسط javad jan فرهاد کارش درسته داره تشنه میکنه همه رو:39: :55: (این به اون در داش فرهاد) :39: