Printable View
امتحانات چطور بود؟
نقل قول: نوشته اصلی توسط demah امتحانات چطور بود؟ هنوز اولین امتحانمون شروع نشده چرا کاربر حامد لایک نمیزنه؟ 231 تا لایک گرفته خودش همش10 تا لایک زده؟:39::42:
خسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس سیسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسه من میدونم موافقین حامد رو تحریم کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول: نوشته اصلی توسط McQueen هنوز اولین امتحانمون شروع نشده چرا کاربر حامد لایک نمیزنه؟ 231 تا لایک گرفته خودش همش10 تا لایک زده؟:39::42: باشه در خدمتم
سوااااااااااااااال؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟:97::39:
ننه سوال ؟؟؟ چرا انقد زندگی رو سخت میگیرم؟؟
نقل قول: نوشته اصلی توسط y a l d a سوااااااااااااااال؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟:97::39: چه عصبانی :97: به درس و تحصیل علاقه داری ؟
نقل قول: نوشته اصلی توسط paksersht ننه سوال ؟؟؟ چرا انقد زندگی رو سخت میگیرم؟؟ از خودت بپرس ننه چرا سخت میگیری خب؟؟:39: امروز روز خوبی بود برات؟
نقل قول: نوشته اصلی توسط demah چه عصبانی :97: به درس و تحصیل علاقه داری ؟ عصبانی میشم جذاب تر میشم نه؟:39: بله علاقه دارم سوالم ک بالا پرسیدم
نقل قول: نوشته اصلی توسط y a l d a از خودت بپرس ننه چرا سخت میگیری خب؟؟:39: امروز روز خوبی بود برات؟ من روزای خوبو خیللی از دست دادم به امید اینکه دوباره روز خوبی به وجود بیاد :170: چقدر ادم با قدرت و اراده هستی؟؟