-
تیم ژاپن با پیروزی در دیدار فینال مقابل امارات برای نخستین بار به مقام قهرمانی و مدال طلای مسابقات فوتبال بازیهای آسیایی دست یافت.
دیدار فینال مسابقات فوتبال شانزدهمین دوره بازیهای آسیایی عصر امروز پنجشنبه در ورزشگاه "تیان هی" شهر گوانگجو و در حضور ۲۰ هزار تماشاگر برگزار شد که تیم ژاپن با برتری یک برصفر مقابل امارات به عنوان قهرمانی و مدال طلای این مسابقات دست یافت.
تک گل این دیدار را که "والنتین کوالنکو" داور ازبکستانی قضاوت آن را برعهده داشت ،"یوکی سانتو" دردقیقه ۷۴ وارد دروازه تیم امارات کرد.
به این ترتیب در پایان مسابقات فوتبال بازیهای آسیایی گوانگجو تیم ژاپن به مقام قهرمانی رسید و تیمهای امارات و کره جنوبی دوم و سوم شدند. تیم امید کشورمان با شکست در دیدار رده بندی مقابل کره جنوبی چهارم شد.
-
مطمئنا شاغلام با توپ پری به ایران خواهد آمد و در جواب تمام سوالات و انتقادات نقبی به فدراسیون و کفاشیان و البته داوری ها خواهد زد اما حقیقت چیز دیگری است
انتقاد کردن از کسی که دوستش داری کار بسیار سختی است. شاید به همین دلیل است که از زمان حضور غلامحسین پیروانی در راس تیم ملی امید نه تنها شاهد انتقادی از این تیم نبوده ایم بلکه همه یقه فدراسیون و تیم ها را گرفته اند که چرا به اندازه کافی به شاغلام و تیمش نمی رسند تا این مربی دوست داشتنی بتواند به همراه تیم ملی امید به موفقیت برسد.
پیش از آغاز بازیهای گوانگجو پیروانی مصاحبه کرد و خواسته هایش را گفت و از عدم همکاری ها نالید و فدراسیون هم تا آنجا که می توانست تلاش کرد و از راههای مختلف اعم از تهدید باشگاه ها و لغو بازیها و غیره و غیره تلاش کرد تا تمام آن چه را که پیروانی می خواهد فراهم کند. محبوبیت این مربی شیرازی هم به کمکش آمد تا تمام بازیکنان با جان و دل بخواهند که به تیم اوکمک کنند.
همه چیز فراهم شد تا برسیم به تورنمنتی که قرار بود این همه تلاش و گلایه و تشویق و تنبیه به ثمر بنشیند. مسابقات آسیایی گوانگجو. تیم ملی همانطور که انتظار داشتیم بالا و بالاتر آمد تا با شکست مقابل ژاپن از رسیدن به فینال بازماند. نمی خواهیم بگوییم از این شکست خیلی غافلگیر شدیم و نمی خواهیم هم ادعا کنیم که این شکست چیزی از شایستگی های تیم ما کم نکرد .
می خواهیم سخت ترین کار ممکن را انجام دهیم و از آن که دوستش داریم انتقاد کنیم. می توانستیم کار راحت تری هم انجام دهیم و پیکان تیز انتقاد را برداشته و در پهلوی فدراسیون و کفاشیان و هر کسی که به دستمان می رسید فروکنیم اما باور کنید که این بی انصافی بود.
گرچه مطمئنا فدراسیون کم کاری هایی داشته و به دلایل مختلف بهترین ها را برای تیم ملی فراهم نکرده اما دیگر انتقاد از دیگران بس است و بهتر است دست از جوالدوز برداشته و به سراغ سوزن خودزنی برویم. بگذارید تمام موفقیت های تیم ملی در بازیهای گذشته را تمام و کمال به حساب کادر فنی امید بگذاریم و از عملکرد ستاره های بزرگسال این تیم بگذریم. به بازی با ژاپن برسیم و مقایسه ای گذرا میان کادر فنی دو تیم داشته باشیم.
تیم ملی ایران در دقایق ابتدایی با نفوذ از جناح راست موفق شد توسط آرش افشین به گل برسد و کنترل بازی را در دست گیرد. اگر کل بازی ایران و ژاپن را نگاه کنید شاید به غیر از آن یک نفوذ از جناح راست نتوانید نفوذ دیگری پیدا کنید. دقیقا بعد از گل اول ایران بود که سرمربی ژاپن با گذاشتن دو مدافع جناح راست تیمش را بست و بعد از آن اکثر نفوذهای ایران از آن سمت به در بسته خورد.
ازهمان دقایق ابتدایی بازی و در اولین حملات ژاپنی ها مشخص شده بود که خط دفاعی بسیار ناهماهنگ و آشفته کار می کند و مدافعان نقاط ضعفشان را به خوبی نشان دادند. تیم ملی در اثر همین ضعف یک گل دریافت کرد و در نیمه دوم باز هم به علت همان نقطه ضعف گل دوم را هم درون دروازه اش دید تا از پیروزی در این دیدار بازماند. ژاپن با راحتی تمام به گل رسید تا ما در سخت ترین کار غلامحسین پیروانی را زیر سوال ببریم و این سوال را بپرسیم که وظیفه کادر فنی تیم ملی در این بازی چه بود؟
اگر قرار بود که تیم ملی با یک نفشه از اول تا آخر بازی را برود و پس از از دست دادن بازی نقشه «ب» وجود نداشته باشد و بازی احساسی و حمله همه جانبه به هر قیمت در دستور کار قرار بگیرد پس فلسفه نشستن سرمربی روی نیمکت چه بود؟ البته دلمان از این می سوزد که حتی این بازی احساسی هم در برنامه قرار نداشت و هر آن چه که دیدیم و تمام آن موقعیت هایی که از دست رفت حرکات خودجوش بازیکنان بود.
این بازیها با یک مدال برنز و شاید هم بدون هیچ مدالی برای تیم ملی ایران به پایان خواهد رسید. تیم ملی به ایران بازمی گردد و باز هم همان بازیهای قبلی دعوای فدراسیون و پیروانی و حمایت ها و مخالفت ها شروع خواهد شد تا بازیهای المپیک. مطمئنا شاغلام با توپ پری به ایران خواهد آمد و در جواب تمام سوالات و انتقادات نقبی به فدراسیون و کفاشیان و البته داوری ها خواهد زد اما حقیقت چیز دیگری است.
مردم آن شاغلامی که روی نیمکت فجر می نشست و یقه بزرگان را می گرفت و استقلال و پرسپولیس را به زانو در می آورد را خیلی بیشتر از این شاغلامی که مقابل چشم بادامی ها حرفی برای گفتن ندارد بیشتر دوست دارند. اگرچه که دیگر نه فجری وجود دارد و نه فوتبال شیرازی و شاید نه المپیکی.
نویسنده : نیلوفر کنگرانی
از سایت برد و باخت
-
كاروان تيم فوتبال اميد به ايران بازگشت
کاروان تيم فوتبال اميد ايران شب گذشته وارد تهران شد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg کاروان تيم اميد ايران که در بازي هاي آسيايي گوانگجو ناکام شد و به مقام چهارمي اين رقابت ها بسنده کرد، شب گذشته وارد تهران شد.
ملي پوشان اميد بعد از بازي با کره جنوبي بلافاصله از طريق قطر به تهران بازگشتند.
مسئولان شرکت سايپا و روابط عمومي فدراسيون فوتبال استقبال کنندگان اعضاي تيم فوتبال بودند.
بازيکنان تيم هاي شهرستاني شب گذشته و امروز صبح به باشگاه هاي خود بازگشتند.
غلامحسين پيرواني سرمربي تيم نيز امروز صبح به شيراز رفت.
-
ناراحتي بازيكنان اميد از كفاشيان
اندازه دو و ميداني کارها به ما روحيه مي داد قهرمان مي شديم
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg
گل - بازيکنان تيم اميد پس از اينکه نتوانستند عنواني بهتر از عنوان چهارمي در گوانگ ژو بدست بياورند علت هاي مختلفي را براي کسب اين نتيجه عنوان کردند.
اميد ها که در دهکده بازي ها از نزديک با ورزشکاران ديگر و مکاني که آنها مستقر شده بودند در ارتباط بودند بي توجهي علي کفاشيان به تيم اميد را يکي از دلايل کسب عنوان چهارمي رقابت ها عنوان کردند.
اميدها که مي ديدند کفاشيان ارتباط نزديکي با ملي پوش هاي دو و ميداني کار دارد در محفل هاي خودماني خود از او انتقاد کردند و گفتند:« اي کاش يا ما دو و ميداني کار بوديم يا اينکه کفاشيان مثل دو و ميداني کارها به ما هم توجه مي کرد. اگر مثل آنها به ما توجه مي کرد مطمئنا قهرمان بازي ها مي شديم. »
یکی از بازیکنان می گوید:ارتباط نزديک کفاشيان و دو و ميداني کارها به حدي در دهکده بازي ها به چشم مي آمد که برخي ها به اشتباه فکر مي کردند کفاشيان رييس فدراسيون دو و ميداني است و نه فوتبال!
-
ابراهيم آشتياني: جامملتها را فداي المپيك و جامجهاني كنيم
ابراهيم آشتياني گفت: بايد همين تيم اميد را به جام ملتهاي آسيا بفرستيم تا در المپيک و مقدماتي جام جهاني موفق شويم.
کاپيتان سابق تيم ملي و پرسپوليس اظهار داشت: فدراسيون فوتبال بايد آينده نگر باشد . چندين سال است که به خاطر برنامههاي مقطعي آينده را فداي حال فوتبال ميکنيم. مشکل اساسي تيم ملي اميد نداشتن تجربه براي حضور در تورنمنتهاي بزرگ است.
وي ادامه داد: من پيشنهاد ميکنم همين تيم اميد به جام ملتهاي آسيا برود. فدراسيون فوتبال بايد جام ملتهاي آسيا را فدا کند تا تيم ملي در المپيک و مقدماتي جام جهاني نتيجه بگيرد.
آشتياني با اشاره به پتانسيل تاکتيکي تيم اميد گفت: اين تيم براي حضور در المپيک لندن نيازمند بازيهاي تدارکاتي و تقويت کادر فني است. به اعتقاد من تعويض کادر فني به صلاح نيست. آقاي پيرواني شناخت خوبي از بازيکنان دارد و براي تيم زحمات زيادي کشيده است. نبايد اشتباهات فردي بازيکنان را به گردن مربي بياندازيم. با اين حال کادرفني تيم اميد به تقويت نياز دارد.
وي با تشريح دو بازي آخر تيم ملي اميد برابر کره و ژاپن گفت: اشتباهات تاکتيکي و عدم پوشش مناسب عمق در دفاع و حمله موجب شکست در اين دو بازي شد.
-
گفته هاي سرمربي تيم فوتبال اميد در واكنش به انتقادات
سرمربي تيم فوتبال اميد در واکنش به انتقادات گفت: من از پشت کوه نيامدهام و سوابقم مشخص است.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg تيم فوتبال اميد با هدف کسب مقام در بازي هاي آسيايي گوانگجو به اين رقابت ها اعزام شد و با وجود نحوه تدارکات اين تيم که انتقادهايي بر آن وارد بود، انتظار کسب مدال از اين تيم مي رفت اما بر خلاف تصور شاگردان غلامحسين پيرواني حتي مدال برنز را هم از دست دادند تا انتقادها به سرمربي تيم افزايش پيدا کند.
صحبت های پیروانی در همين رابطه و دلايل ناکامي اميدها :
*از مسابقات آسيايي بگوييد. اين رقابتها را در چه سطحي ديديد؟
مسابقات بدي نبود. ما هم خوب بالا آمديم و به دو تيمي باختيم که در آسيا بهترين هستند. بخصوص مقابل ژاپن بد آورديم و حتي توپمان به تيرک دروازه خورد. روزنامهها به من کملطفي ميکنند و بابت سه تعويضي که مقابل کره جنوبي انجام دادم به دور از کرم خدا من را مورد انتقاد قرار ميدهند.
* تعويضهاي شما مقابل کره جنوبي واقعا مسئلهدار بود. چه توضيحي بابت اين تصميمتان داريد؟
وقتي کريم انصاريفرد قبل از تعويضش به من اشاره کرد که دچار کشيدگي شده و يا آرش افشين وقتي مچ پايش پيچيد چه کاري از دستم برميآمد؟ من مجبور به تعويض شدم. چرا عدهاي ناحق ميگويند؟ مگر کسي احمق است که کريم انصاريفرد گلزن را بيرون بکشد و يا آرش افشين را تعويض کند؟
*فکر ميکنيد فقط تدارکات نامناسب باعث شد نتيجه نگيريد؟
ما بازيهاي بدي انجام نداديم. با توجه به تدارکاتمان، اگر خدا را در نظر بگيريد متوجه ميشويد که عملکرد بدي نداشتيم. اين را در نظر داشته باشيد که ژاپن 40 بازي تدارکاتي داشت و 8 ماه در اردو بودند اما ما چه؟ البته من نميخواهم بهانه بياورم و اين باخت را به گردن هيچکس نمياندازم.
* بحث نداشتن تدارکات نامناسب را قبول داريم اما عدم حفظ نتيجه مقابل کره جنوبي چه ربطي به تدارکات داشت؟
شما درست و کارشناسانه صحبت ميکنيد. من هم معتقدم که بايد نتيجه را حفظ ميکرديم اما 3 تعويض اجباري باعث شد نتوانم تاکتيک مورد نظر را در زمين پياده کنم. معتقدم که بايد دفاع ميکرديم و يک هافبک دفاعي و يک مدافع به ترکيب اضافه ميکردم اما تعويضهاي اجباري دست من را بست.
* انتقادهاي زيادي ميشود که چرا شما از 3 بازيکن بزرگسال در اين تيم استفاده کرديد.
اگر من اين 3 بازيکن را نميبردم مصيبت بيشتري نصيب ما ميشد. اين را هم بگويم که کميته ملي المپيک از ما خواست با همه قوا و با بردن 3 بازيکن بزرگسال به بازيهاي آسيايي برويم. مگر کره جنوبي بازيکن بزرگسال نداشت؟
فقط تيم ژاپن بود که بازيکن بزرگسال نداشت که آنها هم همگي زير 23 سال بودند. اين را گفتم که اين آقاي کوثري در برنامه خود هميشه ناحق عليه من حرف ميزند در جريان باشد و ندانسته قضاوت نکند.
* در روزهاي اخير در برنامههاي راديويي هم به تناوب از شما انتقاد و عنوان شده سابقه ملي نداشتهايد.
سابقه من حضور 11 سالهام در تيم فجر سپاسي با 6 ميليارد هزينه در طول اين همه اين سالها بوده است. سابقه من قهرماني و نايبقهرماني و چهارمي با اين تيم بوده است. سابقهام بردن پرسپوليس و استقلال با 11 بازيکن جوان بوده است. من از پشت کوه نيامدهام. سابقه من حضور شاگردانم در تيم ملي است. چرا کسي از اين مسايل حرف نميزند؟ سابقه من حضور مهدي رحمتي، غلامرضا رضايي، مهزاد معدنچي، سياوش اکبرپور.... در تيم ملي است. من افتخار ميکنم وقتي مهدي رحمتي را به تيم اميد دعوت ميکنم موهايش را کوتاه کرد. نظم و انضباط در تيم من حرف اول را ميزند.
*ناکامي تيم اميد در بازيهاي آسيايي باعث شده ساير رشتههاي ورزشي عليه فوتبال موضع بگيرند و معتقد باشند که نبايد به فوتبال بها داده شود.
به اين مسئله دقت کنيد که کره جنوبي و ژاپن چند دوره است که به جام جهاني ميروند؟ آنها از لحاظ ساختار پرفسور هستند اما ما حتي ليسانس هم نداريم. تيم عمان را در بازيهاي آسيايي برديم اما همين تيم در مسابقات غرب آسيا ديديد که با تيم ملي ما چه تقابلي داشت. من در اين مسابقات به دو تيمي باختم که در فوتبال آسيا آقايي ميکنند.
* بهرام افشارزاده اعلام کرده که تيم اميد با اين شيوه به المپيک هم صعود نميکند.
يادتان ميآيد زماني که تيم در حال آماده شدن بود از 22 بازيکن دعوت شده فقط 11 نفر در تمرين حضور پيدا ميکردند؟ وقتي ميخواستيم به گوانگجو اعزام شويم 20 بازيکن ما در روز آخر تکليفشان مشخص شد. 10 بازيکن تيم اميد در حالي در روز آخر به جمع ما اضافه شدند که حتي يک بازي تدارکاتي با هم انجام نداده بوديم. البته من باز اين باخت را به گردن فدراسيون نمياندازم و خودم را مقصر ميدانم.
* اما به نظر ميرسد که فدراسيون در برخورد با باشگاهها قاطعيت لازم را نداشته است.
فدراسيون زحمت خود را کشيد. من وقتي ميخواستم اردوي يک هفتهاي برگزار کنم هيچ باشگاهي قبول نميکرد. حتي براي اردوهاي دو روزه هم بازيکنان خود را نميدادند. مشکل فوتبال ما ساختار است. من هفته آخر قبل از اعزام تيم به گوانگجو خواهش کردم که ليگ برگزار نشود تا بازيکنان خسته نشوند اما اين درخواستم رد شد. ما کمي بدشانس هم بوديم مثلا غلامرضا رضايي با آمپول وارد ميدان ميشد يا حميد عليعسگر با يک سرماخوردگي وحشتناک به گوانگجو رسيد. کاميابينيا دچار پيچيدگي لگن شد. همه اينها را گفتم که يکي مثل آقاي کوثري که از جريان خبر ندارد بيجهت انتقاد نکند.
* با همه اين تفاسير ادامه همکاري شما با فدراسيون فوتبال و تيم اميد به چه شکل خواهد شد؟
من تابع دستورات هستم. اگر اين وضعيت باشد نميتوان کار کرد. من عاشق کارم هستم اما اگر اين تيم ميخواهد به المپيک برود بايد تدارکات درستي داشته باشيم. نميخواهم توجيه کنم اما ژاپن، کره جنوبي و استراليا از فوتبال آسيا فراتر هستند. همانطور که کشتي ما از آسيا فراتر است اين سه کشور در فوتبال فراتر از آسيا هستند. بايد منطق را پذيرفت. کره و ژاپن مثل سالهاي قبل نيستند که پنج، شش گل بخورند. بايد برنامهريزي صحيح داشته باشيم اگر روزنامهها 11 روز من را بکوبند حقانيت حرف من از بين نميرود و باز هم ميگويم آنها از ما بهتر هستند. کادر فني تا تمام نفراتش را در اختيار نداشته باشد نميتواند کار فني انجام دهد. من تازه در گوانگجو به کريم انصاريفرد ميگفتم که چگونه حرکت کند.
* در هر صورت ناکامي در بازيهاي آسيايي باعث نااميدي در موفقيت اين تيم در آينده شده است.
باز هم تاکيد ميکنم تا برنامهريزي درستي نداشته باشيم کاري از پيش نميرود. من شرمنده هستم اما باز هم ميگويم بدشانس هم بوديم. همه به من ايراد ميگيرند که چرا در 4 دقيقه دو گل خورديم اما فوتبال لحظات غيرقابل پيشبيني دارد. من مشکلي با کوبيده شدنم ندارم. با خدا معامله کردم و تا جايي که امکانات داشتم توانم را گذاشتم.
-
افشين: تيم اميد با رفع مشكلات به المپيك ميرود
مهاجم تيم فوتبال اميد گفت: مقابل کرهجنوبي و ژاپن خوب بوديم و اگر مشکلاتمان برطرف شود به المپيک ميرويم.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg آرش افشين درباره وضعيت تيم اميد در بازيهاي آسيايي گوانگجو اظهار داشت: تمام تلاش خود را در بازيهاي آسيايي انجام داديم و کم نگذاشتيم. مقابل ژاپن تيم ناگهاني عقب کشيد. نيمه دوم اين بازي توپ و زمين در اختيار ما بود. بدشانسي يا هر چيز ديگري که ميتوان اسم آن را گذاشت باعث شد توپهايمان گل نشود.
وي افزود: مقابل کره جنوبي هم خوب بازي کرديم اما بچهها در دقايق پاياني بازي را رها کردند و باعث شد ببازيم. اين را در نظر بگيريد که به دو تيم خوب آسيايي برخورديم و از اول هم ادعاي قهرماني نداشتيم و فقط ميخواستيم تمام تلاش خود را به کار گيريم.
افشين درباره اينکه مقابل کره جنوبي تعويض شد و اين مسئله باعث انتقادهايي به پيرواني شد، گفت: 10 دقيقه قبل از تعويضم مچ پايم پيچيد و خودم از پيرواني خواستم تا تعويضم کند. واقعا نميتوانستم به مسابقه ادامه دهم. کريم انصاريفرد هم همين مشکل را داشت. تعويضهاي پيرواني اجباري بود.
بازيکن تيم فولاد خوزستان تصريح کرد: مقابل ژاپن و کره جنوبي به لحاظ فني خيلي خوب بوديم به همين دليل من به صعود به المپيک خيلي اميدوار هستم البته کار سختي در پيش داريم ولي با تلاش ميتوان به آن رسيد.
بازيکن تيم اميد در خصوص حضور 3 بازيکن بزرگسال در اين تيم گفت: رحمتي، حسيني و رضايي به لحاظ انگيزشي روي بازيکنان تأثير خوبي گذاشته بودند. آنها مدام با بچهها صحبت ميکردند. مشکل تيم اميد اين بود که اصلا هماهنگ نبوديم. زماني به گوانگجو رفتيم که 12 بازيکنمان يکبار هم در کنار هم تمرين نکرده بودند. در بازيهاي آسيايي تازه بازي به بازي به هماهنگي ميرسيديم.
افشين در پايان در خصوص انتقاد به پيرواني به دليل اين ناکامي خاطرنشان کرد: وقتي تيمي نتيجه نميگيرد هر کسي به خود اين اجازه را ميدهد انتقاد کند اما پيرواني در اين ناکامي تنها مقصر نيست. او خيلي خوب است و اين را از همه بچهها ميتوانيد بپرسيد.
-
تیم فوتبال امید ایران برخلاف اکثر رشته های ورزشی که در بازیهای آسیایی گوانگ جو فراتر از حد انتظار ظاهر شدند، در نتیجه گیری بسیار ضعیف عمل کرد تا مشکلات موجود در ساختار فوتبال ما بار دیگر بر همگان آشکار شود.
فدراسیون فوتبال ایران که با لبخند های همیشگی کفاشیان نزد اهالی فوتبال شناخته شده است، دنیا و آخرت را با هم از دست داد؛ در حالی که تیم امید می توانست با ترکیبی متشکل از امیدها و بدون استفاده از بازیکنان بزرگسال به این مسابقات اعزام شود تا یک تورنمت خوب را برای مقدماتی المپیک لندن در دستور مار قرار دهد، برای نتیجه گیری و کسب مدال از نفرات بزرگسال استفاده کرد که در این زمینه نیز ناکام ماند و همین بازیکنان بزرگسال که دو سوم آنها در خط دفاعی تیم قرار داشتند، به پاشنه آشیل حریفان مبدل شدند.
از حق نگذریم، گلزنی های سیدجلال حسینی تاثیری بسزا در نتایج تیم داشت اما ضعف و ناهماهنگی او و سایر مدافعان در کارهای دفاعی در کنار نمایش ضعیف سیدمهدی رحمتی، همه امیدهای اهالی فوتبال در ایران برای کسب مدال را به باد داد. این بار دیگر کفاشیان چه پاسخی برای مردم دارد؟ آیا باز هم با لبخندهای همیشگی اش می تواند پاسخگوی منتقدان باشد؟
جواد خیابانی پس از ناکامی فوتبال در برنامه زنده تلویزیونی گفت که فوتبال با این همه هزینه نتوانست به حداقل مدال دست یابد، در حالی که ورزشهایی چون قایقرانی، دو و میدانی و رشته های رزمی با حداقل هزینه ها رنگین ترین مدالها را برای کشور به ارمغان آوردند. به راستی فدراسیون چگونه می تواند در برابر بودجه و هزینه های کلالی که در پرونده دارد در برابر نتایج ضعیف از عملکرد خود دفاع کند ؟ اگر رحمتی را همراه تیم امید نبرده بودیم, چه می شد ؟ آیا بهتر نبود به دروازبانان جوانی که می خواهند در بازیهای مقدماتی المپیک پیراهن تیم امید را بر تن کنند، فرصت می دادیم تا با میادین رسمی و بین اللمللی بیشتر آشنا شوند ؟
رحمتی در دریافت بسیاری از گلهای تیم امید مقصر بود، تماشای گلهای دریافتی در برابر کره جنوبی تائید کننده این حرف است که او از یک دروازبان مبتدی هم ضعیف تر عمل کرد. رحمتی همراه تیم امید شد که قفل دروازه را بسته نگه دارد، اما او در این کار کاملا ناموفق بود، چه بسا یک دروازبان جوان با انگیزه بالا به مراتب عملکرد بهتری را نسبت به رحمتی برجای می گذاشت.
همراهی رحمتی موجب شد که سهمیه سپاهان در تیم امید به عدد 3 برسد و بازیهای این تیم به تعویق بیافتند تا نظم برگزاری مسابقات لیگ برتر خدشه دار شود. به این ترتیب فدراسیون با استفاده از با استفاده از بازیکنان بزرگسال شمشیر سه لبه ای را در دل فوتبال ایران فرو کرد، چرا که هم برنامه های لیگ را بهم ریخت، هم در نتیجه گیری ناموفق ظاهر شد و هم فرصت را از جوانان گرفت.
-
اميدها در گوانگ ژو 9000 دلار پاداش گرفتند
با اينکه گفته مي شد بازيکنان اميد از عدم پرداخت پاداش در گوانگ ژو ناراحت بودند اما به نظر مي رسد مسئولان فدراسيون پاداش خوبي به آنها پرداخت کرده اند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg مسئولان فدراسيون براي هر پيروزي مبلغ 1200 دلار به بازيکنان تيم اميد پاداش دادند. ضمن اينکه در ابتداي حضور تيم اميد در دهکده بازي ها مبلغ 3000 دلار به هر يک از بازيکنان پرداخت شد تا در مجموع هر يک از بازيکنان تيم اميد در گوانگ ژو مبلغ 9000 دلار دریافت کنند.
-
برگزاري جلسه كميته فني فدراسيون فوتبال براي بررسي نتايج تيم اميد
جلسه کميته فني فدراسيون فوتبال براي ارزيابي عملکرد تيم اميد در بازيهاي آسيايي برگزار ميشود.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg پس از ناکامي تيم اميد در بازي هاي آسيايي گوانگجو، فدراسيون فوتبال براي ارزيابي شرايط اين تيم در شانزدهمين دوره اين رقابت ها قصد دارد در هفته جاري کميته فني را تشکيل دهد.
همچنين قرار است مربيان تيم اميد بعد از تشکيل کميته فني در نشست خبري حاضر شوند.
تيم اميد در بازي هاي آسيايي در شرايطي که با نتيجه 3 بر يک از کره جنوبي پيش بود در دقايق پاياني با نتيجه 4 بر 3 بازي را واگذار کرد تا مدال برنز را هم از دست دهد.