سلام اگه شما ثبت نام كرده باشين به شما شماره دانشجويي مي دن كه همون نا م كاربري شما ست
كلمه عبور هم فكر كنم ش ش يا كد ملي است
بهتره يه سر بري دانشگاهتون !!!!
Printable View
سلام اگه شما ثبت نام كرده باشين به شما شماره دانشجويي مي دن كه همون نا م كاربري شما ست
كلمه عبور هم فكر كنم ش ش يا كد ملي است
بهتره يه سر بري دانشگاهتون !!!!
سلام.نقل قول:
سلام.. ببخشید من امسال ورودی جدیدم.. تو سایت پیام نور ثبت نام کردم اما هیچ نام کاربری و رمز عبوری برای سیستم گلستان به من ندادن هنوز.. فردا هم زمان انتخاب واحد تموم میشه.. من باید چیکار کنم؟؟!! چه جوری از واحدهایی که دانشگاه برام انتخاب کرده مطلع شم؟؟!!!
به سايت HTTP://tpnu.ac.ir مراجعه كنيد و وارد پنل كاربريتون شويد آنجا شماره دانشجويي شما قرار گرفته. سپس به سايت HTTP://REG.PNU.AC.IR مراجعه كنيد و انتخاب واحد كنيد.
در ضمن نگران نباشيد انتخاب واحد تا 5 مهر تمديد شد
قابل توجه دانشجویان گرامی :
انتخاب واحد دانشجویان از تاریخ 01/07/1389 لغایت 05/07/1389 تمدید گردید. برای مشاهده بخشنامه اینجا را کلیک نمایید.
پورتال دانشگاه پیام نور - اطلاعيه ها
ممنون از راهنماییتون.. اما فکر کنم منظور شما از سایت HTTP://tpnu.ac.ir سایت http://reg.tpnu.ac.ir باشه،درسته؟! چون تنها کنترل پنل كاربري که تا به حال من بهش دسترسی داشتم تو این سایت بوده که بعد از ثبت نام با استفاده از شماره رهگیری و شماره ملی بهش دسترسی پیدا کردم.. من به این سایت مراجعه میکنم اما سایت مشکل داره کلااا!!! :114:تو پنل کاربریم هم هیچ شماره دانشجویی نوشته نشده.. هیچ پست الکتریکی هم مبنی بر صحت اطلاعات وارده بهم ندادن تازه.. :168:
دوست عزیز شما لطفا به نکات زیر توجه فرمایید :
1- شما ثبت نامتون رو چجوری انجام دادید ؟
معمولا روند ثبت نام دانشجویان جدید الورود دانشگاه پیام نور به اینصورته که اول شما تمامی مدارک خواسته شده در سایت دانشگاه را تهیه و به دانشگاهی که قبول شدید مراجعه می کنید و اونجا پس از بررسی مدارکتون شما را ثبت نام و برای شما در سیستم گلستان فایل دانشجویی را فعال و به شما یک شماره دانشجویی و یک رمز تعلق می گیره که رمز معمولا کد ملی یا شماره شناسنامه هستش .
پس از طی این مرحله شما باید به سیستم گلستان مراجعه کنید و اونجا انخاب واحدتون رو بر اساس آرایش ترمی که تو دانشگاه بهتون می دن یا از سایت اصلی دانشگاه دانلود کردید انجام می دید .
2- شما اگر در دانشگاه طبق مرحله 1 ثبت نام کردید و به شما شماره دانشجویی رو ندان باید یا به کارشناس مربوط به رشته خودتون در دانشگاه مراجعه و شماره دانشجویی تون رو بگیرید.
اگه هم شماره دانشجویی تون رو گرفتید و در ورود به سیستم گلستان دچار مشکل شدید باید توجه کنید که سیستم گلستان فقط با مرورگر اینترنت اکسپلورر 6 به بالا و مرورگرهای مبتنی بر اینترنت اکسپلورر کار می کنه و اگه سرعت اینترنتتون پایینه توصیه میکنم از لینک زیر برای ورود سریعتر به سیستم استفاده کنید
ممنونم عزیزم:281: اما ثبت نامی که من انجام دادم به صورت اینترنتی بوده یعنی تمام مدارک رو اسکن کرده و در سایت http://reg.tpnu.ac.ir قرار دادم که می بایست بعد از کنترل صحت مدارک ارسال شده، به من شماره دانشجویی یا همون نام کاربری سیستم گلستان رو میدادن (که یا در کنترل پنل کاربریم بنویسن، یا با پیامک یا ایمیل برام بفرستن) که متاسفانه هیچ جوری برام نیومده..:114:
حالا سوال من اینه که تنها راه مطلع شدن از شماره دانشجوییم مراجعه حضوری به مرکز قبولیه یا راه دیگری هم هست؟!:42:
بازم ممنونم از راهنمایی کاملتون:281::228:
خوب خوب ممنون از همگی من مشکلم حل شد و شماره دانشجوییم رو از واحد قبولیم گرفتم.. اما الان یه مشکل دیگه دارم.. اینکه مگه ترم اول دانشگاه انتخاب واحد نمیکنه برامون؟؟؟؟!!! پس چرا منکه وارد سیستم گلستانم شدم تو صفحه ثبت نام اصلی ازم خواسته نام درس، واحد..... رو مشخص کنم؟؟!!! من از کجا باید بدونم دانشگاه چه جوری یرام انتخاب واحد کرده که من نام درس ها و واحدهاشونو تو اون لیست وارد کنم؟؟؟!!:42:
البته اون انتخاب واحدی رو که دانشگاه براتون می کنه بصورت غیر رسمی و روی کاغذ هستش که می ده به خودتون و شما باید تو سیستم گلستان از مسیر ثبت نام - ثبت نام اصلی - درس ها تون رو از لیست پایینی انتخاب کنید و بعد از انتخاب درسهاتون کلید اعمال تغییرات رو کلیک کنید تا درسهاتون ثبت شه
در اخر کار هم از طریق منوی ثبت نام - گزارش ثبت نام از انتخاب واحدتون پرینت بگیرید که این همون گزارش 101 هستش که حالا حالاها اسمشو زیاد به گوشتون می خوره ...
:301::301:توجه کنید که انتخاب واحدتون بر اساس آرایش ترمی باشه که از دانشگاه واحد قبولیتون یا از سایت pnu.ac.ir می گیرید تا به مشکل نخورید:301::301:
یه دنیــــــــــــــــا ممنونم عزیزم.. واقعا از همه راهنمایی هات سپاسگذارم.. ممنون..:228:
فقط یه سوال دیگه کنم؟! قول میدم این آخریش باشه:39:
اینکه بعد از واریز کردن مبلغ خواسته شده به بانک چه جوری باید دانشگاه بفهمه که ما مبلغ رو پرداخت کردیم؟؟!!
باید فیش بانکی رو حضوری به واحد دانشگاهی ببریم یا اینترنتی هم میشه؟!:42:
بازم ممنــــــــــــــــــون:72: