سوال در مورد 2 منبع هم درسی و هم دکتری
سلام 2 سوال در مورد منبع داشتم : اقتصاد کلان رومر رو که دیدید بسیار زیبا و روان و گام به گام روشهایی رو که انجام داده گفته آیا در زمینه ی اقتصاد سنجی هم چنین منبعی هست که هم روان و گام به گام درس داده باشه و هم منبع مناسبی باشه برای دکترا ؟ سوال دیگر اینکه اقتصاد کلان بلانچارد بهتره یا برانسون ؟ ممنون و سپاسگزار
سپاسگزاری و همچنین چند سوال
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
donya88
سلام. همونطور که می دونید کنکور دکترا هنوز در مراحل اولیه خودش به سر میبره و معلوم نیست کی طرح می کنه و از چه کتابایی . اما اینی که می خوام بگم تجربه شخصیه خودم هست. برای کلان برانسون که کتاب پایه ای هست و باید مطالعه بشه خصوصا 20 فصل اولش . اما در ادامه از جزوات ارشد کلاسی دکتر شاکری دانشگاه علامه استفاده کن. ضرر نمی کنی. در مورد سنجی هم سوالات از کارشناسی بود .یعنی 95 درصد سوالات سنجی از کارشناسی بود و خوندن گجراتی دو جلدش پوشش کامل می داد . اما کتاب سنجی فارسی که تمام مطالب را تا سری زمانی و ...پوشش بده من سراغ ندارم و اگه اینطوری می خوای باید گرین را بخونی که زمان بر هست و لازم نیست برای کنکور اینو بخونی . به نظرم 2 جلد گجراتی + جزوه سنجی کلاسی دکتر محموی دانشگاه علامه کفایت می کنه. خرد هم همینطور نصف سوالات از کارشناسی بود و مابقی هم کوانت. که خرد جزوه کلاسی ارشد محمدی دانشگاه علامه را بخونی بهتره . هم خرد 1 هم 2 و با خوندن این جزوه ارشد و دروس کارشناسی خرد کاملا کافی هست. موفق باشی
سلام ممنون از لطفتون بابت پاسخ زیباتون 1.این جزوه دکتر شاکری که فرمودید انتشارات دانشگاه علامه داره ؟ 2.اینکه اقتصاد سنجی آره گجراتی فرمودید برای دکترا خوبه دارم دو جلدشو . ولی بیشتر میخوام کاربردی رو هم یا د بگیرم به نظرتون کتاب اندرس بهتره یا گرین ؟ میخوام که سری های زمانی . هم جمعی . یوهانسون واسیلیوس . پانل دیتا رو خوب گفته باشه . 3.شما الان خودتون دکترا علامه هستید ؟ ممنون از لطفتون