درس ساختمان گسسته رو چجوری و از چه منبعی بخونم که خیالام راحت باشه؟؟؟
به شدت نگران این در س هستم و اصلا دلم نمیخواد اینو بیفتم ..
Printable View
درس ساختمان گسسته رو چجوری و از چه منبعی بخونم که خیالام راحت باشه؟؟؟
به شدت نگران این در س هستم و اصلا دلم نمیخواد اینو بیفتم ..
درس زیاد سخیتی نیست کتابش کافیه به نظر من و باید چند دوره سوالات پایان ترمش رو هم گیر بیارین و ببنین طرز سوال دادن در امتحان چطوریه؟؟ در ضمن سعی کنین سر کلاس خوب به تدریس استاد گوش دهید و هر مکشای داشتین از استاد بپرسین نزارین بعد خودتان یاد بگیرد در این صورت پاس کردن این واحد زیاد هم نگران کنند نیست!!
مرسی از راهنماییت . اما ما به شدت مشکل استاد داریم چون افتضاحه این رو نه تنها من بلکه کسانی که سومین باره !!!!!! که دارن این درس رو بر میدارن و متاسفانه فقط همین یه استاد هم هست میگن .
از هر 10 صفحه کتاب حدود 1 صفحه رو درس میده .. اینه که ما مجبوریم خودمون یاد بگیریم . باز هم ممنون از راهنماییت
خب سیستم پیام نور اینجوریه!! که داشنجو باید خودش درس بخونه
فریبا جان این که می گی کسی بوده سه بار افتاده فکر می کنی فقط برای این درسه من حتی عمومی ها شنیدم طرف چندبار افتاده
البته کسانی هم هستند نمرات خوبی می گیرند :28:
بله موافقم!!
همه اینها که دوستان گفتن درست .اما منی که این ترم 220000 تومان شهریه دادم(البته اصلا جنبه مالی قضیه مهم نیست ) نباید به اندازه نصف این پولم کلاس ویا امکانات ببینم ؟؟؟! مشکل از خود ماست که نمیخواهیم استاد خوب و یا امکانات داشته باشیم.و سیستم خودخوان بودن دروس توی پیام نور را بهانه می کنیم.
ببنین هر بلایی که سر ما میاد حقمونه وقتی بیخیال همه چی هستیم باید انتظار اینا رو هم داشته باشیم!!