سلام دوست خوبم
اگه تو هم گاهی اوقات دل شیشه ایت مثل مال من غبار گرفت و اسمون دلت ابری شد بیا اینجا حرف دلت رو بزن شاید اروم بشی . . . :281:
Printable View
سلام دوست خوبم
اگه تو هم گاهی اوقات دل شیشه ایت مثل مال من غبار گرفت و اسمون دلت ابری شد بیا اینجا حرف دلت رو بزن شاید اروم بشی . . . :281:
دلم برای مامان بزرگم تنگ شده :241: کسی که برام قصه میگفت ، همیشه میگفت یکی بود یکی نبود منم میگفتم مگه میشه !!!
اما الان که دارم به اون روزا فکر میکنم میبینم اره من الان هستم اون الان نیست من و اون هم جزیی از اون یکی ها بودیم .
دفعه اخر بدون اینکه کلاغه به خونه اش برسه قصه اش تموم شد . . . :258::241:
من عادت کردم حرف نزنم .اگه حرف هم بزنم به روش خودمه اونم یه چیزی غیر از درد دل کردنه! بیشتر مواقع درد دل کردن ادم وسنگین تر می کنه تا سبک تر :164:....ممنونم گل ام:72:
با اینکه حوصله اهنگ و گوش کردن و خوندنش رو ندارم میخوام پنجره اتاقم را بازهم رو به مهتاب باز کنم و نفسی عمیق بکشم یه لبخند ساختگی باشکوهی بزنم و آرام زمزمه کنم :" همه چی آرومه.....
بهار حادثه شگفتی است که اگر آن را باور کنیم همیشه سبز خواهیم بود....!!
منم دلم گرفته و تنها مي تونم بگم: تنها كساني كه ما را مي رنجانند، عزيزاني هستند كه هميشه كوشيده ايم از ما نرنجند.
منم باهات موافقم shima-glk
حرف واقعا درستي زدي
اما كاش اونهايي كه مارو مي رنجانند اين واقعيت رو درك ميكردند
شايد اگر مي دانستند هيچ وقت ما رو نمي رنجاندند!:47: :168:
جواب دو دوست مهربون مون :
ما همه همینطوریم زمانی شاد زمانی غمگین زمانی دلتنگ نوسانی همیشگی درجریان است و همیشه با ما هست همیشه و همه جا
همیشه یکی بوده و یکی نبوده .....
گاهی اوقات
گفتن بعضی کلمات
انقدر سخت می شه
که شکستن بغض سينه برای هميشه نا ممکن است