سلام
ميخواستم بدونم ايا تكدرس و معرفي به استاد با هم فرق ميكنند يا نه ؟اگه فرق ميكنند لطفا بيشتر توضيح بديد
ممنون
Printable View
سلام
ميخواستم بدونم ايا تكدرس و معرفي به استاد با هم فرق ميكنند يا نه ؟اگه فرق ميكنند لطفا بيشتر توضيح بديد
ممنون
سلام.
تکدرس و معرفی به استاد جفتش میشه معرفی به استاد.
با این تفاوت که تکدرس برای دانشجویانی است که با یک درس فارغ التحصیل می شوند.
ولی معرفی به استاد برای دانشجویان دیگر برای کسانی است که 3 بار از یک درس نمره رد گرفته اند می توانند درس مورد نظر را معرفی به استاد بگیرند./
ممنون از جوابت
من در ترم پائيز يك درس دارم كه فارغ التحصيل بشم ميشه بگيد زمان انتخاب واحدش كيه و چجوريه؟
ممنون
قبل از انتخاب واحد به مرکزتان مراجعه کنید تا راهنماییتون کنند.
سلام.من 13 آبان امتحان تکدرس داشتم و قبول شدم.حالا میخوام مدرک فارغ التحصیلی بگیرم و بدم نظام وظیفه و دفترچه خدمت پست کنم.ولی دانشگاه میگه چون نمرت در سیستم جامع گلستان ثبت نشده ما نمیتونیم بهت مدرک بدیم.ظاهرا بخش ثبت نمرات بسته هست فعلا.میخوام بدونم کی این سیستم باز میشه و نمره من وارد سایت میشه ؟
با سلام
ایشون در سایت بنده هم سوال کردم و بنده هم پیگیری کردم و سایت فعلا" برای ثبت نمره فقط برای کاربران ارشد استانی باز می باشد
بسیار ممنون.من فعلا باید صبر کنم؟چطوری میشه با کاربران ارشد استانی تماس گرفت؟من فکر کنم تا شروع امتحانات ترم سیستم نمره باز نشه )-:
شما راهی برای تماس با کاربر ارشد ندارید . مگر اینکه پیله باشید و یکسره برید مرکزتون و همش پیله کندی تا اونا نمرتونو بفرستن استان برای ثبت در سیستم
این تکدرس رو بلافاصله بعد از اعلام نتایج ترم تابستان میشه برداشت؟ نمرش کی اعلام میشه و کی میتونیم گواهی پایان کارشناسی رو بگیریم؟؟؟( یعنی تا مهر انجام میشه یا تا بهمن طول میکشه؟؟)
سوال دوم: اگه مثلا نتیجه تکدرس آبان اعلام بشه راهی هست که بتونیم کارشناسی ارشد ثبت نام کنیم و ریز نمرات و گواهی کارشناسی رو بعدا ببریم؟؟؟