shima_glk
04-12-2015, 07:07 AM
مواد لازم :
سیب زمینی 2عدد
پیاز 1عدد
تخم مرغ 3عدد
شنبلیله (خشک) نصف پیمانه
آرد 1قاشق چایخوری
روغن 3قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
آب 2پیمانه
http://pnu-club.com/imported/2015/04/349.jpg (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.persianv.com%2F)
طرز تهیه:
ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و با مقداری روغن سرخ کنید تا طلایی شود. آرد را کم کم به آن اضافه کنید و تفت دهید و پس از آن فلفل، زردچوبه و نمک را اضافه کرده و مخلوط کنید. سیبزمینی را نگینی خرد کرده و به همراه سبزی اضافه کرده و به خوبی تفت میدهیم بعد آب را به آن میافزاییم و میگذاریم غذا نیمپز شود.تخممرغها را در غذا شکسته و در ظرف را میگذاریم تا پس از 10 دقیقه غذا جا بیفتد.
--------------------------------------------------------------------------------
نکات:
1)میتوانید به جای شنبلیله خشک از شنبلیله تازه هم استفاده کنید.
2)بهتر است این غذا را به جای روغن با کره بپزید.
3)اگر دوست ندارید تخم مرغها در غذا یک تکه و دلمه شوند آنها را جداگانه شکسته و خوب هم بزنید و به محض اضافه کردن به غذا خوب مخلوط کنید تا نبندند.
http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif
سیب زمینی 2عدد
پیاز 1عدد
تخم مرغ 3عدد
شنبلیله (خشک) نصف پیمانه
آرد 1قاشق چایخوری
روغن 3قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
آب 2پیمانه
http://pnu-club.com/imported/2015/04/349.jpg (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.persianv.com%2F)
طرز تهیه:
ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و با مقداری روغن سرخ کنید تا طلایی شود. آرد را کم کم به آن اضافه کنید و تفت دهید و پس از آن فلفل، زردچوبه و نمک را اضافه کرده و مخلوط کنید. سیبزمینی را نگینی خرد کرده و به همراه سبزی اضافه کرده و به خوبی تفت میدهیم بعد آب را به آن میافزاییم و میگذاریم غذا نیمپز شود.تخممرغها را در غذا شکسته و در ظرف را میگذاریم تا پس از 10 دقیقه غذا جا بیفتد.
--------------------------------------------------------------------------------
نکات:
1)میتوانید به جای شنبلیله خشک از شنبلیله تازه هم استفاده کنید.
2)بهتر است این غذا را به جای روغن با کره بپزید.
3)اگر دوست ندارید تخم مرغها در غذا یک تکه و دلمه شوند آنها را جداگانه شکسته و خوب هم بزنید و به محض اضافه کردن به غذا خوب مخلوط کنید تا نبندند.
http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif