shima_glk
04-11-2015, 02:20 PM
طرز تهیه کیک بستنی موزی خوشمزه
زمان آماده سازی: ۳۰ دقیقه
مدت زمان انتظار: ۲ ساعت
مناسب برای: ۱۰ نفر
http://pnu-club.com/imported/2015/04/329.jpg (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.persianv.com%2F)
مواد لازم
کیک (موزی) ۳ قطعه
بستنی (موزی یا وانیلی) نیم کیلو
خامه (شیرین شده) نیم کیلو
دراژه (اختیاری) به میزان دلخواه
موز به میزان لازم
طرز تهیه
۱- ابتدا کیک موزی را بدون تکه های موز می پزیم و دو قطعه از کیک ساده تختهای را با یک بشقاب گرد قالب می زنیم.
۲- داخل یکی دیگر از قطعه های کیک را به اندازه پیش دستی برش زده و کیک وسط آن را خارج می کنیم.
۳- خامه را با دور تند همزن زده تا کاملا سفت شود، سپس کیکی را که با بشقاب قالب زدهایم درون یک ظرف گذاشته و روی آن را با خامه می پوشانیم و حلقه خالی شده کیک را روی آن گذاشته و یک لایه خیلی نازک از خامه را دور تا دور فضای داخلی حلقه کیک می مالیم.
۴- قسمت خالی شده داخل کیک را با بستنی پر کرده و با ته قاشق کمی فشار می دهیم تا فضای خالی در آن باقی نماند روی بستنی و لبه کیک را نیز با لایه نازک خامه پوشانده و قطعه سوم کیک را روی آن میگذاریم و تمام سطح کیک را با خامه زده شده می پوشانیم.
۵- برای تزیین کیک از دراژه و موز استفاده می کنیم، کیک را به مدت نیم ساعت در فریزر میگذاریم تابستنی و خامه آن سفت شود.
نکات
• برای آماده کردن کیک بستنی همیشه احتیاج نیست کیک یا بستنی را در منزل درست کنیم بلکه میتوان کیک را از فروشگاههای نان فانتزی تهیه نمود.
• بهتر است از موز تازه استفاده کنید تا در فریزر خراب نشود.
• حتما روی کیک بستنی درپوش بگذارید تا بوی فریزر نگیرد.
زمان آماده سازی: ۳۰ دقیقه
مدت زمان انتظار: ۲ ساعت
مناسب برای: ۱۰ نفر
http://pnu-club.com/imported/2015/04/329.jpg (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.persianv.com%2F)
مواد لازم
کیک (موزی) ۳ قطعه
بستنی (موزی یا وانیلی) نیم کیلو
خامه (شیرین شده) نیم کیلو
دراژه (اختیاری) به میزان دلخواه
موز به میزان لازم
طرز تهیه
۱- ابتدا کیک موزی را بدون تکه های موز می پزیم و دو قطعه از کیک ساده تختهای را با یک بشقاب گرد قالب می زنیم.
۲- داخل یکی دیگر از قطعه های کیک را به اندازه پیش دستی برش زده و کیک وسط آن را خارج می کنیم.
۳- خامه را با دور تند همزن زده تا کاملا سفت شود، سپس کیکی را که با بشقاب قالب زدهایم درون یک ظرف گذاشته و روی آن را با خامه می پوشانیم و حلقه خالی شده کیک را روی آن گذاشته و یک لایه خیلی نازک از خامه را دور تا دور فضای داخلی حلقه کیک می مالیم.
۴- قسمت خالی شده داخل کیک را با بستنی پر کرده و با ته قاشق کمی فشار می دهیم تا فضای خالی در آن باقی نماند روی بستنی و لبه کیک را نیز با لایه نازک خامه پوشانده و قطعه سوم کیک را روی آن میگذاریم و تمام سطح کیک را با خامه زده شده می پوشانیم.
۵- برای تزیین کیک از دراژه و موز استفاده می کنیم، کیک را به مدت نیم ساعت در فریزر میگذاریم تابستنی و خامه آن سفت شود.
نکات
• برای آماده کردن کیک بستنی همیشه احتیاج نیست کیک یا بستنی را در منزل درست کنیم بلکه میتوان کیک را از فروشگاههای نان فانتزی تهیه نمود.
• بهتر است از موز تازه استفاده کنید تا در فریزر خراب نشود.
• حتما روی کیک بستنی درپوش بگذارید تا بوی فریزر نگیرد.