ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پنیر هلومی (Halloumi cheese)



shima_glk
04-11-2015, 06:19 AM
پنیر هلومی یکی از پنیرهای محبوب در خاورمیانه است که امروزه در آشپزی جایگاه خاصی پیدا کرده است.


پنیر هلومی (Halloumi cheese) که به پنیر کبابی نیز شناخته می شود؛ یک پنیر سفید، سفت، دارای کمی حالت فنری است که به طور سنتی از شیر گوسفند تهیه می‌شود، اگر چه این روزها برای انواع تولید انبوه آن، اغلب از شیر گاو استفاده می‌شود.
بافت هلومی، شبیه یک پنیر موتزارلای سفت است، که آن را به یک ماده محبوب در پخت و پز خاورمیانه تبدیل کرده است. به هرحال، بر خلاف موتزارلا، پنیر هلومی طعم بسیار شوری دارد، به خصوص هنگامی که در آب نمک نگهداری می‌شود. این پنیر در یونان، قبرس، ترکیه و انگلستان طرفداران زیادی دارد.

راهنمای خریداران
بهترین پنیر هلومی از شیر گوسفند تهیه می‌شود و از قبرس وارد می‌شود، اگر چه این روزها حتی می‌توانید انواع آن را که در انگلستان تهیه شده، پیدا کنید.

روش نگهداری و استفاده
اگر هلومی در بسته بندی اصلی خود که با آب پنیر یا آب نمک پوشیده شده قرار گرفته باشد، می‌توان آن را برای چند ماه در یخچال نگهداری کرد، هرگاه بسته بندی آن باز شد، در آب نمک و محل خنک نگهداری کنید.
معمولا در خاورمیانه، به دلیل نقطه ذوب بالای پنیر هلومی، این پنیر برای سرخ کردن مورد استفاده قرار می‌گیرد. اگر چه آن را می‌توان مستقیم از داخل بسته میل کرد، برخی از سرآشپزها توصیه می‌کنند که یک یا دو روز قبل از استفاده، برای غنی‌تر کردن و کم شدن شوری پنیر را درون دوغ قرار دهید.