ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پیروزی حق ذوب آهن بود/ تساوی تاثیری برای دو تیم نداشت

sunyboy
04-11-2015, 01:50 AM
به گزارش خبرنگار مهر مهدی رجب زاده پس از تساوی تیمش مقابل استقلال تهران با بیان این مطلب افزود: تماشاگران بازی خوبی را شاهد بودند. هر دو تیم تلاش زیادی کردند تا بتوانند در این بازی به گل برسند و سهم هر تیم تنها یک گل بود.
مهاجم ذوب آهن اصفهان تاکید کرد: تساوی حق ما نبود و با بازی خوبی که از خود ارائه کردیم می توانستیم در پایان این دیدار برنده باشیم زیرا این تساوی هیچ سودی برای ما نداشت و موقعیت ما را در جدول بهبود نبخشید.
وی در خصوص داوری این دیدار نیز گفت: حق ورود قضاوت خوبی را از خود نشان داد و بدون حاشیه بازی را به پایان برد اما فکر می کنم می توانست پنالتی که برای استقلال گرفت را چشم پوشی کند زیرا خطای خطرناکی نبود.
رجب زاده در پایان و در پاسخ به این سئوال که گفته می شود شما تعویض طلایی گل‌محمدی هستید گفت: هر بازیکنی که وارد زمین می شود تلاش می کند تا برای تیمش مثمر ثمر باشد و من هم با حضورم تمام تلاشم را کردم تا بتوانم برای ذوب آهن مفید باشم اما این  گفته می شود من تعویض طلایی ذوب آهن هستم را قبول ندارم.

http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif