shima_glk
04-10-2015, 02:10 PM
ابتدا برنج را با آب دو تا سه ساعت خيس ميكنيم، سپس آب آن را دور ميريزيم. برنج را با ميزان آب آمده در دستور ميپزيم و وقتي آب آن كشيده شد 10 تا 12 دقيقه در قابلمه را حوله يا دمكنی ميپيچيم.
http://pnu-club.com/imported/2015/04/317.jpg (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.persianv.com%2F)
مواد لازم:
برنج مخصوص سوشي: يك پيمانه
آب: يكونيم پيمانه
سركه برنج: يكسوم پيمانه
شكر: دو قاشق غذاخوري
نمك: يكدوم قاشق چايخوري
نوري (جلبك مخصوص سوشي): يك ورق
مايونز چيلي: دو قاشق غذاخوري
خيار: دو عدد
فلفل دلمهاي قرمز: يك عدد
شويد تازه (خردشده): به ميزان لازم
روش تهیه:
1. ابتدا برنج را با آب دو تا سه ساعت خيس ميكنيم، سپس آب آن را دور ميريزيم.
2. برنج را با ميزان آب آمده در دستور ميپزيم و وقتي آب آن كشيده شد 10 تا 12 دقيقه در قابلمه را حوله يا دمكنی ميپيچيم و اجازه ميدهيم روي حرارت ملايم دم بكشد.
3. سركه را با شكر و نمك مخلوط ميكنيم و هم ميزنيم تا حل شوند و آن را روي برنج پاشيده و برنج را هم ميزنيم تا به هم نچسبد. مايونز و شويد را با برنج مخلوط ميكنيم.
4. حصير مخصوص پيچيدن سوشي را سلفون بسته و يك ورق جلبك روي آن ميگذاريم و مقداري از برنج را روي آن پهن ميكنيم.
5. فلفل دلمههای خلالي و خيارهاي نواري ميان برنج ميگذاريم و توسط حصير مواد را رول ميكنيم. رول را محكم پيچيده و براي تزئين با ورقههاي طلاي خوراکی روي آن را ميپوشانيم و توسط حصير محكم ميكنيم.
6. رول را توسط يك كارد خيلي تيز و تيغه نازك برش ميدهيم.
http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif
http://pnu-club.com/imported/2015/04/317.jpg (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.persianv.com%2F)
مواد لازم:
برنج مخصوص سوشي: يك پيمانه
آب: يكونيم پيمانه
سركه برنج: يكسوم پيمانه
شكر: دو قاشق غذاخوري
نمك: يكدوم قاشق چايخوري
نوري (جلبك مخصوص سوشي): يك ورق
مايونز چيلي: دو قاشق غذاخوري
خيار: دو عدد
فلفل دلمهاي قرمز: يك عدد
شويد تازه (خردشده): به ميزان لازم
روش تهیه:
1. ابتدا برنج را با آب دو تا سه ساعت خيس ميكنيم، سپس آب آن را دور ميريزيم.
2. برنج را با ميزان آب آمده در دستور ميپزيم و وقتي آب آن كشيده شد 10 تا 12 دقيقه در قابلمه را حوله يا دمكنی ميپيچيم و اجازه ميدهيم روي حرارت ملايم دم بكشد.
3. سركه را با شكر و نمك مخلوط ميكنيم و هم ميزنيم تا حل شوند و آن را روي برنج پاشيده و برنج را هم ميزنيم تا به هم نچسبد. مايونز و شويد را با برنج مخلوط ميكنيم.
4. حصير مخصوص پيچيدن سوشي را سلفون بسته و يك ورق جلبك روي آن ميگذاريم و مقداري از برنج را روي آن پهن ميكنيم.
5. فلفل دلمههای خلالي و خيارهاي نواري ميان برنج ميگذاريم و توسط حصير مواد را رول ميكنيم. رول را محكم پيچيده و براي تزئين با ورقههاي طلاي خوراکی روي آن را ميپوشانيم و توسط حصير محكم ميكنيم.
6. رول را توسط يك كارد خيلي تيز و تيغه نازك برش ميدهيم.
http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif