PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آراستگی به اخلاق تالیف و نگارش از مهم‌ترین اوصاف یک نویسنده است



sunyboy
04-10-2015, 01:10 AM
به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام جواد محدثی صبح پنجشنبه در مراسم اختتامیه پنجمین جشنواره علامه حلی استان اصفهان و اولین همایش کتاب سال حوزه علمیه اصفهان اظهار داشت: قلم و نگارش از جمله ابزارهای بسیار تاثیرگذار در جامعه است و باید دقت کنیم که علی رغم پیشرفت های نوین اجتماع در زمینه نگارش از اهمیت کار قلم غافل نباشیم.
وی در ادامه صحبت های خود به جنبه های مختلف مورد لزوم برای امر نویسندگی اشاره کرد و ادامه داد: برای نویسنده شدن فرد باید اوصاف اولیه ای دارا باشد که همانطور که در پیام آیت الله مظاهری قید شده بود اخلاق تالیف و نگارش از مهم ترین این موارد است که به جنبه های مهارتی و انسانی نویسنده مربوط می شود.
علمیه اعتقاد به نگارش و نویسندگی از اصول اولیه برای نویسندگی است
نویسنده و پژوهشگر حوزه های علمیه اعتقاد به نگارش و نویسندگی را از جمله اصول اولیه برای نویسندگی دانست و بیان داشت: اعتماد به نفس و ایمان به توانایی در عرصه نویسندگی، جرات و جسارت در نگارش و عدم واهمه، نداشتن غرور برای آموزش نویسندگی و قانع نشدن به حد وسط و تحصیل علم به دلیل خودبرتر بینی از جمله دیگر ویژگی های لازم برای فردی است که می خواهد به نویسندگی اقدام کند.
وی اضافه کرد: مداومت، تمرین، ممارست و پشتکار در عرصه آموزش قلمی، شناخت اولویت‌ها، ضرورت‌ها و نیازهای جامعه، غنا و پرمحتوایی آثار و اهمیت به کیفیت به جای کمیت از دیگر اوصاف اولیه برای نویسندگی است.
حجت الاسلام محدثی با اشاره به اینکه اخلاق نویسندگی دارای بایدها و نبایدهای مختلفی است، ابراز داشت: کمال جویی نویسنده و دنباله روی رشد و تکامل بودن، تواضع علمی و آموختن نکات لازم از همه افراد، سخاوت علمی و ارائه علوم خود به دیگران، داشتن روحیه نیروپروری و ارائه علم خود به دیگران، الگوگیری از نویسندگان با خواندن آثار متقن و شیوای نویسندگان برجسته و موفق از جمله فضائل لازم برای یک نویسنده است.
روحیه نقد مودبانه از مهم ترین فاضئل لازم برای نویسندگان است
وی اضافه کرد: داشتن روحیه تکمیل، هک و افزودن و کاستن برای پیراستگی اثر از عیوب نگارشی، نقدپذیری، تجربه آموزی تجربه اندوزی و تجربه انگاری، یادداشت برداری از مسموعات، محفوظات، خاطرات و نکته های ذهنی، عفت قلم، ادب، رعایت خط قرمزهای اخلاقی، روحیه نقد مودبانه و دقت در نقل قولها، رعایت دقت در حقوق دیگران و رعایت کپی رایت و صداقت در تاریخ نویسی از دیگر فضائلی است که نویسندگان باید خود را به این صفت آراسته کنند.
نویسنده و پژوهشگر حوزه های علمیه درباره رذائل امر نویسندگی نیز ابراز داشت: شهرت طلبی و نامجویی، حسادت به رشد علمی دیگران در زمینه نویسندگی، خودشیفتگی وسرقت ادبی از جمله صفات ناپسندی است که نویسندگان باید از آن اجتناب کنند.

http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif