توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک و درخواست و پاسخگويي به سوالات مرتبط به رشته ي فناوري اطلاعات - it
sunyboy
02-13-2012, 01:17 AM
سلام بچه ها هرکی راهنماییم کنه واقعا ممنون میشم من ترم 2رشته it هستم این ترم16 واحد برداشتم درسای ساختمان های گسسته برنامه سازی پیشرفته فیزیک 1 ریاضی عمومی 2 و2تا ازمایشگاه زیاد اهل درس خوندن نیستم به نظرتون اگه در حد معمولی بخونم میتونم پاس کنم؟ اصلا دوست ندارم بیوفتم :168:
با برنامه ریزی بخونید انشاالله با نمرات خوب قبول میشین:36:
aray70
02-13-2012, 01:19 AM
اخه بچه ها میترسونن میگن درسات خیلی سخته:42:
sunyboy
02-13-2012, 01:54 AM
اخه بچه ها میترسونن میگن درسات خیلی سخته:42:
این موارد رو خودتان باید انتخاب کنید . ببینید متوانید بخونید که هچی اگر نمیتوانید هم در حذف و اضافه کم کنید
موفق باشید
saya70
02-19-2012, 05:31 PM
سلام
روزتون بخیر
میخواستم بدونم درس برنامه سازی پیشرفته درس سختی هست یا نه؟
andia
03-06-2012, 06:38 PM
سلام من مبانی it را خود خوان برداشتم شما فکر میکنیدبرای پاس کردنش مشکلی نداشته باشم؟ نوع درسش بیشتر حفظیه ؟
ممنون از وقتی که گذاشتید.:72:
andia
03-06-2012, 06:42 PM
سلام
روزتون بخیر
میخواستم بدونم درس برنامه سازی پیشرفته درس سختی هست یا نه؟
نه عزیزم میشه گفت درس تقریبا آسونیه فقط نیاز به دقت داره واینکه روی تک تک برنامه هاش کارکنی امتحان پایان ترمشم از خود برنامه های کتابه در کل به راحتی پاس میشه
موفق باشی
mahyar_delsu
05-12-2012, 08:50 PM
سلام.اولا که ممنون این همه بی ریا به دوستات کمک میکنی.
من هیچ چی نمیدونم و کارشناسی نرم افزار میخونم.از کجا باید در مورد آی تی اطلاعات کسب کنم
میتونید درصدهای قبل شدگان ارشد در غیر انتفاعی و آزاد رو بذارید
hashtmardi
05-19-2012, 10:15 AM
سلام
من یه برنامه می خواستم که سه نوع مرتب سازی را با سی شارپ ترد کند تا به صورت همزمان اجرا بشه و زمانش را محاسبه کند
به کمک فوری شما نیاز دارم
فهیمه90
05-20-2012, 03:46 PM
سلام.من یه برنامه میخوام
شماره دانشجویی و معدل دانشجویان را دریافت کرده و در ارایه ای ذخیره کند(تعداد=20)(شماره دانشجویی فاصله معدل اینتر)سپس شماره دانشجویی دریافت کرده و معدل ان را بیابید
3-برنامه ای بنویسید که اطلاعات حداکثر 50 دانشجو را که عبارتند از نام و شماره دانشجویی و نمره و 3 درس را دریافت کرده و موارد زیر را محاسبه کندالف:بالاترین نمره در هر درس متعلق به چه کسی استب:میانگین نمره هر درس متغییر استج:اسامی افراد به ترتیب معدل برای هر درس چاپ شود
اگه میشه واسم بفرستید خیلی واجبه ممنون
bboyselect
05-25-2012, 09:04 PM
دوستان سلام ، من یه ترم اولی دانشگاه فراگیر پیام نور رشته فناوری اطلاعاتم میخواستم ببینم این درس های زیر سوالاتشون چه طوری طراحی میشه ... تستی یا تشریحی ؟؟
ریاضی عمومی 1
مبانی کامپیوتر و برنامه نویسی
زبان عمومی
اندیشه اسلامی 1
الان تا امتحانات 2 هفته وقته، میتونم این درسارو بخونم و اینکه چه قسماتها و فصلهایی مهمتره که تمرکزم رو اونا بذارم ...
لطفا کمکم کنید دوستان ...:72:
Borna66
05-26-2012, 10:16 AM
سلام من مبانی it را خود خوان برداشتم شما فکر میکنیدبرای پاس کردنش مشکلی نداشته باشم؟ نوع درسش بیشتر حفظیه ؟
ممنون از وقتی که گذاشتید.:72:
با سلام
دوست گرامی خیلی درست ساده ای هست چون بیشتر مباحثش ,موضوعاتی هست که بطور روزمره با اون برخورد می کنیم در دنیای اینترنت و کامپیوتر و با یک برنامه ریزی درسی درست حتی با یکبار خواندن کتاب مربوط به ای درس قطعا انرا پاس خواهید کرد
موفق باشید
روزگار خوش
Borna66
05-26-2012, 10:17 AM
سلام.اولا که ممنون این همه بی ریا به دوستات کمک میکنی.
من هیچ چی نمیدونم و کارشناسی نرم افزار میخونم.از کجا باید در مورد آی تی اطلاعات کسب کنم
میتونید درصدهای قبل شدگان ارشد در غیر انتفاعی و آزاد رو بذارید
با سلام
از تاپیک های زیر استفاده کنید
منابع پيشنهادي ارشد مجموعه مهندسی کامپیوتر و it (http://pnu-club.com/pnu.thread18640.html)
منابع كنكور كارشناسي ارشد كامپيوتر (همه گرايش ها) (http://pnu-club.com/pnu.thread5134.html)
موفق باشید
روزگار خوش
Borna66
05-26-2012, 10:24 AM
دوستان سلام ، من یه ترم اولی دانشگاه فراگیر پیام نور رشته فناوری اطلاعاتم میخواستم ببینم این درس های زیر سوالاتشون چه طوری طراحی میشه ... تستی یا تشریحی ؟؟
ریاضی عمومی 1
مبانی کامپیوتر و برنامه نویسی
زبان عمومی
اندیشه اسلامی 1
الان تا امتحانات 2 هفته وقته، میتونم این درسارو بخونم و اینکه چه قسماتها و فصلهایی مهمتره که تمرکزم رو اونا بذارم ...
لطفا کمکم کنید دوستان ...:72:
با سلام
برای مشاهده حذفیات و این که تست و تشریحی بودن دروس مذکور از ادرس زیر در سایت اصلی پیام نور مراجه کنید چون هر ترم معمولا تغییر می کنند.
كليك كنيد: ليست ارائه دروس، وضعيت منابع و جدول تطبيق مقاطع كارشناسي ناپيوسته،كارشناسي، كارشناسي ارشد (http://www.pnu.ac.ir/portal/Home/Default.aspx?CategoryID=3662cc7f-3a33-40a5-b562-eff03c64a137)
ولی
دروس پایه مثل ریاضی و فیزیک همیشه امتحانش تست و تشریحی هستند
دروس تخصصی هم امتحانش تستی و تشریحی می باشند اغل
و دروس عمومی کلا امتحانش تمام تستی می باشند
موفق باشید
روزگار خوش
Borna66
05-26-2012, 10:25 AM
سلام.من یه برنامه میخوام
شماره دانشجویی و معدل دانشجویان را دریافت کرده و در ارایه ای ذخیره کند(تعداد=20)(شماره دانشجویی فاصله معدل اینتر)سپس شماره دانشجویی دریافت کرده و معدل ان را بیابید
3-
برنامه ای بنویسید که اطلاعات حداکثر 50 دانشجو را که عبارتند از نام و شماره دانشجویی و نمره و 3 درس را دریافت کرده و موارد زیر را محاسبه کندالف:بالاترین نمره در هر درس متعلق به چه کسی استب:میانگین نمره هر درس متغییر استج:اسامی افراد به ترتیب معدل برای هر درس چاپ شود
اگه میشه واسم بفرستید خیلی واجبه ممنون
با سلام
دوست گرامی در این زمینه کمکی نمی تونیم بکنیم چون این تاپیک کدنویسی در مورد مسایل ارایه نمی شود
روزگار خوش
Zeus_king
05-27-2012, 09:01 PM
با سلام من در ارشد ۹۱ مجاز به انتخاب رشته شده ام در رشته it گرایش امنیت داده و شبکه های کامپیوتر و تجارت الکترونیکی و مهندسی فناوری اطلاعات
رتبه گرایش های ۱ و۲ :۸۰۰
رتبه گرایش های ۳ و۴ :۱۰۰۰
میخواستم از دوستان کمک بگیرم برای راهنمایی که چه شهر و دانشگاهای را میتوانم انتخاب کنم
zohal1109
05-28-2012, 09:30 AM
سلام دوستان
لطفا یکی راهنماییم کنههههههههههههههههه:79:
من کارشناسی نرم افزار دارم برای ارشد موندم بین نرم افزار و it و هوش مصنوعی .بازار کار برام خیلی مهمه
نمی دونم کدوم بازار کارش بهتره.
تاحالا هیچکی جوابمو نداده!!!!!!!!!!!!!!!:77:
sunyboy
05-28-2012, 09:43 AM
با سلام من در ارشد ۹۱ مجاز به انتخاب رشته شده ام در رشته it گرایش امنیت داده و شبکه های کامپیوتر و تجارت الکترونیکی و مهندسی فناوری اطلاعات
رتبه گرایش های ۱ و۲ :۸۰۰
رتبه گرایش های ۳ و۴ :۱۰۰۰
میخواستم از دوستان کمک بگیرم برای راهنمایی که چه شهر و دانشگاهای را میتوانم انتخاب کنم
کارگاه رایگان انتخاب رشته کارشناسی ارشد
توسط مشاوران تحصیلی باتجربه مرکزمشاوره
برای رزرو کارگاه با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید:
021-66568050
021-66568060
عزیزان شهرستانی که قادربه شرکت درکارگاه نیستندمیتوانندباشماره های ذکرشده تماس بگیرندتابصورت تلفنی ازمشاوران مرکزاستفاده نمایند
محتوای جلسه:
1- بررسی دقیق نکات مهم دفترچه انتخاب رشته
2- شناسایی و معرفی اصول اساسی انتخاب رشته
3- مقایسه ظرفیت های سال 91 با دو سال گذشته (در همه گرایشها)
4- ارائه جدول دانشگاه و نوع دوره آموزشی مورد پذیرش رتبه های سال های گذشته
5- ارائه جدول مقایسه ظرفیت پذیرش دانشگاهها
6- کارگاه پرسش و پاسخ
7- ارائه مشاوره فردی توسط رتبه های تک رقمی سالهای گذشته (ویژه رشته های مدیریت اجرایی،mba،صنایع وسیستم)
موفقیت شماجوانان این مرزوبوم آرزوی ماست
sunyboy
05-28-2012, 09:44 AM
سلام دوستان
لطفا یکی راهنماییم کنههههههههههههههههه:79:
من کارشناسی نرم افزار دارم برای ارشد موندم بین نرم افزار و it و هوش مصنوعی .بازار کار برام خیلی مهمه
نمی دونم کدوم بازار کارش بهتره.
تاحالا هیچکی جوابمو نداده!!!!!!!!!!!!!!!:77:
اگر به اینده فکر میکنید it بهتر است.:36:
zohal1109
05-29-2012, 10:11 AM
اگر به اینده فکر میکنید it بهتر است.:36:
سلام خیلی ممنون از جوابتون
من تازه عضو باشگاه شدم.
1-میشه لطف کنین بگین از چه نظر بهتره؟
2-آیا درس های itآسون تره؟
3-بعد از اتمام ارشد (انشالا)باitمیشه کار آفرینی کرد واگه میشه در چه زمینه ای؟
4- سرفصلهای ارشد itرو دارین؟
پیشاپیش خیلی ممنون:36:
moonfase
06-01-2012, 04:34 PM
سلام بچه ها من حل المسایل معماری کامپیوتر و ریاضی 2 رو از اینترنت دانلود کردم ولی بلد نیستم براتون بذارم چیکار کنم؟:169:
maryam_5000
06-05-2012, 09:04 AM
سلام...وقتتون بخیر...من چندتا سوال دارم:
1.تو دانشگاه پیام نور،توی تابستون،معرفی به استاد میدن؟؟
2.درس معادلات رو اگه قبلا افتاده باشم،میتونم تطبیق بزنم؟؟
3.درس گرافیک سخته یا اسونه؟؟
Borna66
06-05-2012, 11:55 AM
سلام بچه ها من حل المسایل معماری کامپیوتر و ریاضی 2 رو از اینترنت دانلود کردم ولی بلد نیستم براتون بذارم چیکار کنم؟:169:
با سلام
خیلی راحت هست وارد بخش موردنظره در باشگاه شوید و با ایجاد موضوع مطالب یا لینک دانلود را در ان درج کنید و نهایت ارسال موضوع کنید.
به همین راحتی و ممنون به فکر باشگاه هستید
موفق باشید
روزگار خوش
Borna66
06-05-2012, 12:02 PM
سلام...وقتتون بخیر...من چندتا سوال دارم:
1.تو دانشگاه پیام نور،توی تابستون،معرفی به استاد میدن؟؟
2.درس معادلات رو اگه قبلا افتاده باشم،میتونم تطبیق بزنم؟؟
3.درس گرافیک سخته یا اسونه؟؟
با سلام
1- توی تابستان فعلا معرفی به استاد نمیدهد الته بستگی به استاد و دانشگاه هم دارد
2- تاز زمانی که این درس رو قبول نشوید و با شرایط تطبیقی دانشگاه هم رعایت باشه بله میشه تطبیق بزنید
3- درس گرافیک هم سخت هست چون هم مباحث برنامه نویسی و هم مباحث ریاضی انگرال در ان هست.
موفق باشید
روزگار خوش
barcelona_92
06-30-2012, 08:51 AM
با سلام
من این ترم درس فناوری اطلاعات در مدیریت (مبانی فناوری اطلاعات)
دگرگونی سازمان ها در اقتصاد دیجیتالی رو دارم
که هیچ کتاب کمک آموزشی نداره
میخوام از دانشجویانی که این درس رو با نمره بالا پاس کردن بپرسم نحوه خوندن این درس به چه نحوی
هستش با توجه به اینکه حجم کتاب هم خیلی بالاست و مطالب هم وسیع هستش
راستی با زدن تست های چند سال اخیر چند درصد از تستهای امتحان رو میتونم مطمئن باشم که درست میزنم؟
5 نمره کلاسی گرفتم میخوام اگه خدا خواست با راهنمایی شما یک نمره خوب بگیرم
سپاسگذارم
Borna66
09-08-2012, 05:34 PM
با سلام
من این ترم درس فناوری اطلاعات در مدیریت (مبانی فناوری اطلاعات)
دگرگونی سازمان ها در اقتصاد دیجیتالی رو دارم
که هیچ کتاب کمک آموزشی نداره
میخوام از دانشجویانی که این درس رو با نمره بالا پاس کردن بپرسم نحوه خوندن این درس به چه نحوی
هستش با توجه به اینکه حجم کتاب هم خیلی بالاست و مطالب هم وسیع هستش
راستی با زدن تست های چند سال اخیر چند درصد از تستهای امتحان رو میتونم مطمئن باشم که درست میزنم؟
5 نمره کلاسی گرفتم میخوام اگه خدا خواست با راهنمایی شما یک نمره خوب بگیرم
سپاسگذارم
با سلام
به نظره من بهترین راه حل خواندن کتاب بصورت ب فصل به فصل بصورت عمقی و دقیق حتما حتما برنامه ریزی شده از اقبل می باشد و اگر فرصت دارید خلاصه برداری کنید و حتما کلمات مخفف درون کتاب هم یادداش برداری کنید.
چون منبع این درس چند بار عوض شده نمی توان به نمونه سوالات گذشته اعتماد کرد و نهایتا از نمونه سوالات دو ترم پیش می توانید استفاده کنید چون از همین منبع معرفی شده در حال حاضر هست..
در کل درس ساده و قابل فهمی هست نسبت به سایر دروس ترم بالاتر چون بیشتر موضوعات و مباحث این درس موضوعات الکترونیکی عامیانه هست که بیشتر ماها باهاش در ارتباط هستیم بطور ناخوداگاه مثل بانداری الکترونیک و دولت الکترونیم و .....
موفق باشید
روزگار خوش
rahim98
10-06-2012, 10:15 PM
سلام.مثل اینکه کتاب ساختمان گسسته عوض شده ،من هم هرچی جست و جو کردم و از هر کتابفروشی پرسیدم نتونستم کتاب جدید رو پیدا کنم.از دوستا اگه کسی pdf این کتاب رو داره ممنون میشم بذاره.:79:
korosh_majd
11-10-2012, 12:14 AM
سلام به دوستان
من جزوه فشرده سازی اطلاعات در مقطع ارشد میخواستم لطفا
با تشکر
Borna66
11-10-2012, 02:05 PM
سلام.مثل اینکه کتاب ساختمان گسسته عوض شده ،من هم هرچی جست و جو کردم و از هر کتابفروشی پرسیدم نتونستم کتاب جدید رو پیدا کنم.از دوستا اگه کسی pdf این کتاب رو داره ممنون میشم بذاره.:79:
با سلام
دوست گرامی هنوز کتب کتب الکترونیک این منبع ارایه نشده و اگر فراهم سازی شد حتما درج می شود.
ولی در حالت کلی شما همون مفاهیم کتاب ساختما گسسته قلی زاده را بخوانید می توانید براحتی سوالات پایان ترم گسسته را حل کنید و پاسخ بدید
موفق باشید
روزگار خوش
Borna66
11-10-2012, 02:05 PM
سلام به دوستان
من جزوه فشرده سازی اطلاعات در مقطع ارشد میخواستم لطفا
با تشکر
با سلام
دوست گرامی هنوز کتب کتب الکترونیک این منبع ارایه نشده و اگر فراهم سازی شد حتما درج و اطلاع رسانی می شود.
موفق باشید
روزگار خوش
korosh_majd
11-16-2012, 05:09 PM
با سلام
از دوستان عزیزی که درس فشرده سازی اطلاعات رو به صورت الکترونیکی یا مجازی گرفته اند تقاضا دارم فیلم آموزشی یا جزوه آن را به اشتراک بگذارند
با تشکر
Borna66
11-17-2012, 01:38 AM
با سلام
از دوستان عزیزی که درس فشرده سازی اطلاعات رو به صورت الکترونیکی یا مجازی گرفته اند تقاضا دارم فیلم آموزشی یا جزوه آن را به اشتراک بگذارند
با تشکر
با سلام شاید این مورد مورد کاربردتون باشد
برای دانلود رایگان كتاب الكترونيك دانلود کتاب فشرده سازي اطلاعات باید برروی دانلود رایگان كتاب کلیک کنید
دانلود رايگان كتاب (http://www.pnu-club.com/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fdl.takbook.com%2Fb ook%2Febook4545%2528www.takbook.com%2529.exe)
پسورد كتاب الكترونيك : www.takbook.com
روزگار خوش
korosh_majd
11-19-2012, 12:58 AM
با سلام شاید این مورد مورد کاربردتون باشد
برای دانلود رایگان كتاب الكترونيك دانلود کتاب فشرده سازي اطلاعات باید برروی دانلود رایگان كتاب کلیک کنید
دانلود رايگان كتاب (http://www.pnu-club.com/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fdl.takbook.com%2Fb ook%2Febook4545%2528www.takbook.com%2529.exe)
پسورد كتاب الكترونيك : www.takbook.com
روزگار خوش
سلام
با تشکز از راهنمایی شما
منظور من فیلم آموزشی یا جزوه کلاسهای مجازی بود که از سوی دانشگاه پیام نور برگزار می گردد
موفق باشید
سارایی
02-17-2013, 11:17 AM
کارادانی به کارشناسی رشته آی تی لیست دروسش چیه؟
بهاره255
02-24-2013, 06:14 PM
سلام به دوستان وشما که وقتتونو برای کمک به بچه ها گذاشتید.من این ترم درسام خیلی سنگینن.امیدوارم بتونم با معدل خوب پاسشون کنم.تو درس شیوه مشکل دارم :168:نه موضوع خوب پیدا میکنم نه مقاله که هم راحت باشه هم به روز .استادمون خیلی سختگیره لطفا کمکم:72: کنید.
Borna66
02-24-2013, 08:44 PM
کارادانی به کارشناسی رشته آی تی لیست دروسش چیه؟
با سلام
دوست گرامی
لیست دروس رشتتون را می بایست از سایت دانشگاهتون یا بخش اموزش دانشگاه محل تحصیلتون بگیرد و معمولا این لیست برای برخی دانشگاها با توجه به امکاناتشون متفاوت هست
روزگار خوش
Borna66
02-24-2013, 08:48 PM
سلام به دوستان وشما که وقتتونو برای کمک به بچه ها گذاشتید.من این ترم درسام خیلی سنگینن.امیدوارم بتونم با معدل خوب پاسشون کنم.تو درس شیوه مشکل دارم :168:نه موضوع خوب پیدا میکنم نه مقاله که هم راحت باشه هم به روز .استادمون خیلی سختگیره لطفا کمکم:72: کنید.
با سلام
دوست گرامی
خب شما زمینه موضوعات که استادتون مورد پست هست بگید مثلا هوش مصنوعی ؛ فناوری اطلاعات، تکنولوژی و.... تا بتونیم چند عنوان خدمتون بگیم و حتی شاید مطلب اماده در اختیارتون قرار گرفته شود
موفق باشد
روزگار خوش
مصطفی شبانی
05-02-2013, 08:41 AM
چند تا سوال:
سلام رفقا. در دانشگاه ما یه مسابقه فناوری اطلاعات گذاشتن با جایزه. چند تا سوال پرسیدن. میخواستم اگه بشه در سوالات کمکم کنید. میسی. سوالات رو واستون در پایین مینویسم. چند تا از بچه ها جواب داده بودن نییدونم واسه چی ردشون کرده بودن:39:
1-اگر بخواهید از آنتی فیلتر استفاده کنید کدام را ترجیح میدهید: رایگان یا پولی و چرا
2-اکسپلویت چیست
3-بهترین ورژن لینوکس و سخت ترین آن
4-چه سیستم عاملی زنده است؟:105:
5-فرق بین ssl و tsl چیست
6-چگونه شما را در اینترنت پیدا میکنند؟:105:
7-آیا میشود بدون داشتن ای میل ، ای میل فرستاد؟:105:
8-لینوکس بک ترک چیه؟
9-پرل یا پیتون؟
10- اگر میخواستید یه هکر باشید کدام را انتخاب میکردید؟ سیاه، سفید یا خاکستری:105:
11-کدام را بیشتر دوست دارید؟ صفحه سیاه با خط سبز یا صفحه رنگی:105: نییدونم چه ربطی به کامپیوتر داره
12-بروت فرس یا bruteforce چیست؟
ممنننننون اگه کمک کنین:281:
Intellectual
05-02-2013, 06:56 PM
چند تا سوال:
سلام رفقا. در دانشگاه ما یه مسابقه فناوری اطلاعات گذاشتن با جایزه. چند تا سوال پرسیدن. میخواستم اگه بشه در سوالات کمکم کنید. میسی. سوالات رو واستون در پایین مینویسم. چند تا از بچه ها جواب داده بودن نییدونم واسه چی ردشون کرده بودن:39:
1-اگر بخواهید از آنتی فیلتر استفاده کنید کدام را ترجیح میدهید: رایگان یا پولی و چرا
2-اکسپلویت چیست
3-بهترین ورژن لینوکس و سخت ترین آن
4-چه سیستم عاملی زنده است؟:105:
5-فرق بین ssl و tsl چیست
6-چگونه شما را در اینترنت پیدا میکنند؟:105:
7-آیا میشود بدون داشتن ای میل ، ای میل فرستاد؟:105:
8-لینوکس بک ترک چیه؟
9-پرل یا پیتون؟
10- اگر میخواستید یه هکر باشید کدام را انتخاب میکردید؟ سیاه، سفید یا خاکستری:105:
11-کدام را بیشتر دوست دارید؟ صفحه سیاه با خط سبز یا صفحه رنگی:105: نییدونم چه ربطی به کامپیوتر داره
12-بروت فرس یا bruteforce چیست؟
ممنننننون اگه کمک کنین:281:
با سلام. بنده جوابهایی رو میدم که فکر میکنم به نظر خودم درست میباشند. در بعضی از سوالات نظر شخصی شما خواسته شده...
1- در ایران بهتره که شما از آنتی فیلتر رایگان استفاده کنید تا پولی؟ چرا؟ چون آ نتی فیلتر هایی مثل Hotspot و freegate سرور هاشون در کشورهایی آزادقرار دارن و اگه هر دولتی بخواد از اون سرورها اطلاعات شما رو بگیره مسلما به همین آسونی ها نیست و حکم قضایی میخواد و چون بیشتر اون دولت های متخاصم و بیگانه!!! با ایران همچین رابطه خوبی ندارن خوب دیگه کار سخت تر میشه... و اینکه این سرورها بیشتر حالت دولتی دارن تا حالت شخصی( حالتی که ما در فیلتر شکن های ایرانی میبینیم)...
2-ببین اکسپلویت حالتی از بزنامه نویسی هست که برای نفوذ استفاده میشه و شما در اون به دنبال پیدا کردن باگ های سیستم یا نرم افزار هستی تا با استفاده از اونها بتونی به داخل سیستم قربانی نفوذ کنی...یه خونه ای رو تصور کن که در و پنجره هاش سالم هستن و هیچ در و پنجره شکسته ای نداره تا تو دستت رو بکنی داخل و قفل در رو باز کنی و وارد بشی. خوب شما چیکار میکنی؟ اگه من باشم از تو حیاط خونه یا خیابون یه تکه سنگ ور میدارم و باهاش شیشه رو میشکنم دستم رو میبرم داخل و در رو باز میکنم...به این میگن هنر اکسپلویت نویسی...
3-بهترین ورژن لینوکس به نظر بنده فدورا کور fedora core و سخت ترین آن لینوکس دبیان debian و آسون ترین suse
4- سیستم عامل زنده سیستم عاملیه که از روی cd یا dvd بوت بشه و نیاز به هارد دیسک نداشته باشه مثل لینوکس ubunto (نصبم میشه البته)
5- این توصیحش خیلی طولانیه فقط اینو بگم که تفاوت این دو خیلی جزئی، tls امن تر هست (از الگوریتم های رمز نگاری قوی تری استفاده میکنه و توانایی کار با انواع پورت ها رو داره) و اینکه tls 1 نمیتونه با ssl 3 کار کنه.
بقیه سوالات تا یه نیم ساعت دیگه...
Intellectual
05-02-2013, 07:30 PM
با سلام. بنده جوابهایی رو میدم که فکر میکنم به نظر خودم درست میباشند. در بعضی از سوالات نظر شخصی شما خواسته شده...
1- در ایران بهتره که شما از آنتی فیلتر رایگان استفاده کنید تا پولی؟ چرا؟ چون آ نتی فیلتر هایی مثل Hotspot و freegate سرور هاشون در کشورهایی آزادقرار دارن و اگه هر دولتی بخواد از اون سرورها اطلاعات شما رو بگیره مسلما به همین آسونی ها نیست و حکم قضایی میخواد و چون بیشتر اون دولت های متخاصم و بیگانه!!! با ایران همچین رابطه خوبی ندارن خوب دیگه کار سخت تر میشه... و اینکه این سرورها بیشتر حالت دولتی دارن تا حالت شخصی( حالتی که ما در فیلتر شکن های ایرانی میبینیم)...
2-ببین اکسپلویت حالتی از بزنامه نویسی هست که برای نفوذ استفاده میشه و شما در اون به دنبال پیدا کردن باگ های سیستم یا نرم افزار هستی تا با استفاده از اونها بتونی به داخل سیستم قربانی نفوذ کنی...یه خونه ای رو تصور کن که در و پنجره هاش سالم هستن و هیچ در و پنجره شکسته ای نداره تا تو دستت رو بکنی داخل و قفل در رو باز کنی و وارد بشی. خوب شما چیکار میکنی؟ اگه من باشم از تو حیاط خونه یا خیابون یه تکه سنگ ور میدارم و باهاش شیشه رو میشکنم دستم رو میبرم داخل و در رو باز میکنم...به این میگن هنر اکسپلویت نویسی...
3-بهترین ورژن لینوکس به نظر بنده فدورا کور fedora core و سخت ترین آن لینوکس دبیان debian و آسون ترین suse
4- سیستم عامل زنده سیستم عاملیه که از روی cd یا dvd بوت بشه و نیاز به هارد دیسک نداشته باشه مثل لینوکس ubunto (نصبم میشه البته)
5- این توصیحش خیلی طولانیه فقط اینو بگم که تفاوت این دو خیلی جزئی، tls امن تر هست (از الگوریتم های رمز نگاری قوی تری استفاده میکنه و توانایی کار با انواع پورت ها رو داره) و اینکه tls 1 نمیتونه با ssl 3 کار کنه.
بقیه سوالات تا یه نیم ساعت دیگه...
خوب. سلام مجدد...
6- شما رو تو اینترنت از روی IP تون پیدا میکنن. توضیح اینکه IP چیه و چه کلاسهایی داره و ... رو میتونه گوگل کنی و پیدا کنی...فقط بگم تو اینترنت به هر نفری یه IP خاصی داد ه میشه و یکتا...مثلا 215.214.33.22 از 0 تا 255 هست هر قسمت. و اینکه مثه آدرس شماست میتونن از رو IP مسیر یابها رو پیدا کنن و بعد ISP شما رو بعدشم میرن ISP محترم و دیگه هیچی خودتون رو...یادت نشه یکی از پرکاربردترین استفاده های فیلتر شکن ها همین پوشوندن IP شماست به خصوص اگه HTTPS باشن که خیلی بهتره...همه چیز رمز نگاری میشه...ولی خوب باز هم میشه در این حالت هم IP واقعی شما رو پیدا کرد ولی گاو نر میخواهد و مرد کهن...:39:
7- لینوکس بک ترک هلوست. یه لینوکس لایو هست که تمام ابزار های لازم واسه یه مدیرشبکه توش هست و عشق مخصوص هکر ها...میدونی واسه چه جایی بیشتر حال میده...فکر کن به طور محرمانه واسه یه شرکت شدی و میخوای از یکی از سیستماشون استفاده کنی و مثلا یه بک در back door روش نصب کنی. حوب حالا چیکار میکنی.مسلما سیستم عامل خود سیستم رمز داره کافیه dvd بک ترک رو بذاری توش و bigbang
8- پرل یا پیتون: مسلما پیتون. چرا؟ چون هم کد دستور کمتری میتونی واسه یه برنامه باهاش نسبت به پرل بنویسی و هم اینکه برنامه نوشته شده باهاش خوانایی بیشتری داره...کد دستوراش واضح تر و معلوم میشه چی به چیه....
9- بدون داشتن ای میل هم میشه ای میل فرستاد...واسه ناشناس بودن و Anonymous بودن سایتهایی وجود دارن مثه anonymous.org که در اونجا میتونی فقط آدرس ایمیل طرف رو وارد کنی و بعد متن ایمیل رو و بعد هم send کنی...آخ چه حالی میده واسه کارهای خاص...
10- اگه من میخواستم یه هکر باشم!!! مسلما خاکستری بودم...بعضی وقتا سیاه و بعضی وقتا سفید:39:
11- بنده صفحه سیاه با کد های سبز رو دوست دارم...یادت نشه در دنیای زیرزمینی!!! هکرها فقط چیزی که مهمه یه صفحه سیاه با کد های سبزه!!!!!!!
12-بروت فرس یکی از روشهای شکستن پسورد هست...مثال شما میخوای به یه سیستم وارد بشی در حالی که اون سیستم با پسورد محافظت میشه...شما باید از یه نرم افزار استفاده کنی واسه به دست آوردن پسورد...معمولا دو حالت attack داری، یکی دیکشنری اتک و دیگری بروت فرس....در روش dictionary برنامه از دیکشنری که شما بهش میدین استفاده میکنه تا کلمات رو چک کنه و رمز زو پیدا کنه...زمان کم دران حالت یه مزیت ولی ممکنه که اون رمز در دیکشنری شما نباشه...یعنی شما یه ضدحال اساسی میخوری ولی بروت فرس تمام اشکال کلمات موجود عدد ها و دیگه نمادها مثه @ و space کلا همه چیز رو چک میکنه...زمان بسیار طولانی تر( بستگی به قدرت سیستمت داره) ولی احتمال موفقیت تا 97 درصد...خوب موفق باشی و تشکر هم یادت نشه
mehrabun_13
10-08-2013, 08:21 PM
با سلام
کسی هست بتونه درمورد طراحی erساخت سیستم برنامه ریزی دانشگاه ، سؤال درس پایگاه داده کمکم کنه
936587424100
10-14-2013, 04:44 PM
ببخشید توضیحاتی در مورد کد تشخیص خطا crcیا همون کد افزونی چرخشی میخواستم اگه بشه همراه با مثال ممنون میشم کمکم کنید :39:
datalife
10-23-2013, 08:28 PM
سلام
منبع کتاب مهندسی فناوری اطلاعات 1 شده اصول مهندسی اینترنت احسان ملکیان و این ترم اولین ترمی هست که این منبع معرفی شده
میخواستم ببینم کی این کتابو خونده و اینکه مطالب داخل کادرهای آبی رنگ و توابع نوشته شده تو امتحان پایانترم میاد یا نه
رضوان 74
11-22-2013, 04:19 PM
سلام
میشه لطفا برنامه یه ماشین حساب پاسکال با 4عمل اصلی بدین که تو محیط گرافیکی باشه و از موس استفاده بکنه بد جور بهش نیاز دارم:79:تو رو خدا:79: