PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فعالیت ۴۵۰ تعاونی دانش بنیان در کشور/ ۵۰ برنامه راهبردی تدوین شد



sunyboy
04-09-2015, 04:50 PM
به گزارش خبرنگار مهر، سید حمید کلانتری که از صبح پنجشنبه برای بررسی فعالیت های بخش تعاون استان سمنان به این استان سفر کرده است در جمع خبرنگاران ضمن اشاره به اینکه با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به منظور برخورداری تعاونی های دانش بنیان از حمایت صندوق ویژه این معاونت مذاکراتی انجام شده است، افزود: ۴۵۰ تعاونی دانش بنیان در کشور فعالیت می کنند.
وی گفت: این وزارتخانه با انعقاد تفاهم نامه با دانشگاه آزاد اسلامی نیز به دنبال ایجاد تعاونی های دانشجویی برای ارائه خدمات عمومی در دانشگاه ها و همچنین ایجاد تعاونی های دانش بنیان برای اشتغال و تولید از سوی نخبگان دانشگاهی است.
۵۰ برنامه راهبردی برای توسعه و تحول تعاون تدوین شد
این مقام مسئول در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تأکید بر اینکه ۵۰ برنامه راهبردی برای توسعه و تحول تعاون تدوین شده است، گفت: بخش تعاون در دنیا به عنوان رکن اصلی اقتصاد فعالیت می‌کند، چرا که در دنیا نزدیک به یک میلیارد نفر عضو تعاونی‌ها هستند.
کلانتری با تاکید بر ضرورت توجه به جایگاه بخش تعاون در برنامه ششم توسعه کشور اظهار کرد: بر اساس هدفگذاری صورت گرفته در برنامه پنجم توسعه، سهم بخش تعاون از اقتصاد ملی باید به ۲۵ درصد افزایش یابد اما سهم بخش تعاون در برنامه پنجم ناچیز و اندک بود و زیرساخت های پیش‌بینی‌شده برای رشد و پویایی بخش تعاون به مرحله اجرا در نیامد.
وی با اشاره به این که دولت به دنبال اصلاح قانون مالیات بر ارزش افزوده تعاونی ها از طریق تدوین لایحه اصلاحی این قانون است بیان داشت: تعاونی ها با پرداخت مالیات بر ارزش افزوده که مساله ای متعارف در دنیاست مخالف نیستند، بلکه خواستار اخذ عادلانه آن از تمام بخش های اقتصادی جامعه هستند.
دولت به دنبال کاهش بخشی از مالیات بر ارزش افزوده تعاونی ها
معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد: در لایحه اصلاحی دولت به دنبال کاهش بخشی از مالیات بر ارزش افزوده برای تعاونی هاست تا امکان رقابت و فعالیت بهتر تعاونی ها فراهم شود.
وی در ادامه با اشاره به مزایای شرکت‌های تعاونی، خاطرنشان کرد: یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های تعاونی‌ها، ارزش افزود‌ه‌ای است که ایجاد می‌کنند و با توجه به اینکه ظرفیت لازم برای تحرک‌بخشی به بازار کار را دارند اگر سرمایه‌های خرد مردمی را جمع‌آوری کنند موجب رشد و توسعه اقتصاد و افزایش سهم بخش تعاون می‌شوند.
کلانتری مزیت دیگر بخش تعاون را گستردگی شبکه تعاونی‌ها دانست و اظهار کرد: اگر تعاونی‌ها بتوانند از پتانسیل‌های درون‌شبکه‌ای خود به نحو مطلوب استفاده کنند به بهبود فضای کسب و کار و رونق بازار کمک کرده‌اند.
لزوم تقویت برند و بازار تعاون در کشور
به گفته معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه  اجتماعی وجود اتحادیه‌های بزرگ تعاونی از جمله اتکا، اسکاد، امکان و فرهنگیان، ضمن حذف واسطه‌گران از بازار، اجناس مصرفی و مورد نیاز مردم را با کمترین دخالت و مستقیما به دست مصرف‌کنندگان می‌رساند.
وی بر لزوم تقویت برند و بازار تعاون تاکید کرد و تحقق آن را در سایه افزایش کیفیت کالا و خدمات تعاونگران دانست و خاطر نشان کرد: مهم تعاونی ها در اشتغالزایی، پراکنش تعاونی ها، فعالیت اقتصادی در مناطق محروم و نگاه ویژه رهبری معظم انقلاب در اصل ۴۴ به بخش تعاون نقش مهمی دارند و باید از طریق برخی قوانین، مزیت هایی برای بخش تعاون ایجاد شود تا فعالیت پایدار داشته باشند.
کلانتری در خاتمه با اشاره به اینکه اخذ مالیات بر ارزش افزوده در شرایط فعلی امکان رقابت از تعاونی ها به ویژه تعاونی های مصرف را گرفته است، افزود: این قانون باعث اختلاف ۹ درصدی درآمد تعاونی های مصرف با فروشگاه های بخش خصوصی که فرار مالیاتی دارند شده است.
معاون امور تعاون وزیرات تعاون، کار و رفاه اجتماعی روز پنجشنبه از چندین تعاونی فعال استان سمنان بازدید کرد.

http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif