shima_glk
04-08-2015, 09:40 PM
مواد اولیه :
ران مرغ دو عدد
فلفل دلمهای یك عدد
قارچ 200 گرم
روغن و زعفران به میزان لازم
زرشك و کره از هر کدام 50 گرم
برنج دو پیمانه
نمك و فلفل به میزان لازم
شكر یك قاشق غذاخوری
http://pnu-club.com/imported/2015/04/287.jpg (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.persianv.com%2F)
طرز تهیه :
قارچها را شسته و نگینی خرد كنید و به همراه كره و كمی روغن روی حرارت گذاشته تا آب آن تبخیر شود.
مرغ را جداگانه پخته و ریز كنید.
فلفل دلمهایهای خردشده را به قارچ اضافه كنید.
بعد از كمی تفت دادن مرغها را هم به آن افزوده و در این فاصله برنج را آبكش كرده و آن را در حالت دم بگذارید.
زرشك را با كمی روغن، شكر و زعفران برای چند دقیقه روی حرارت بگذارید بعد از دم كشیدن برنج، مواد را لابهلای آن ریخته و در آخر روی برنج را با زرشك تزیین كنید.
http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif
ران مرغ دو عدد
فلفل دلمهای یك عدد
قارچ 200 گرم
روغن و زعفران به میزان لازم
زرشك و کره از هر کدام 50 گرم
برنج دو پیمانه
نمك و فلفل به میزان لازم
شكر یك قاشق غذاخوری
http://pnu-club.com/imported/2015/04/287.jpg (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.persianv.com%2F)
طرز تهیه :
قارچها را شسته و نگینی خرد كنید و به همراه كره و كمی روغن روی حرارت گذاشته تا آب آن تبخیر شود.
مرغ را جداگانه پخته و ریز كنید.
فلفل دلمهایهای خردشده را به قارچ اضافه كنید.
بعد از كمی تفت دادن مرغها را هم به آن افزوده و در این فاصله برنج را آبكش كرده و آن را در حالت دم بگذارید.
زرشك را با كمی روغن، شكر و زعفران برای چند دقیقه روی حرارت بگذارید بعد از دم كشیدن برنج، مواد را لابهلای آن ریخته و در آخر روی برنج را با زرشك تزیین كنید.
http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif