ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جشنواره فرهنگی ویژه ولادت حضرت فاطمه زهرا(س)در تبریزبرگزار می شود



sunyboy
04-08-2015, 09:40 PM
به گزارش خبرنگار مهر، ملیحه علیزاده چهارشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به جزئیات این جشنواره اظهار داشت: جشنواره فرهنگی ورزشی زنان فاطمی و مادران و دختران ۲۵ فروردین در سالن اقدامی تبریز برگزار می شود.
وی در ادامه تصریح کرد: این جشنواره به مناسبت گرامیداشت میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) و مقام زن و تلفیق فرهنگ و ارزشهای دینی با ورزش بانوان و جامعه جوان و توجه به ترغیب و تشویق بانوان به ویژه دختران به ورزش و سلامت و خانواده برگزار خواهد شد.
علیزاده افزود: محور این جشنواره که در دوره زمانی شش ماهه در سطح استان برگزار خواهد شد توسعه همگاني ورزش بانوان و حضور در عرصه هاي ورزشي  خواهد بود.
وی با اشاره به اهداف این جشنواره گفت: هدف از برگزاری این جشنواره و رقابت، تقويت فرهنگ ورزش وحمايت از فعاليت هاي ورزشي مناسب ويژه مادران و دختران، افزايش انگيزه و رغبت بانوان به فعاليت هاي ورزشي  جهت ارتقای سلامت وتندرستي ونشاط بانوان جامعه، فراهم نمودن زمينه همكاري و همراهي مادران در برنامه هاي اوقات فراغت دختران خواهد بود.
مسئول امور ورزش بانوان اداره ورزش و جوانان استان افزود: افزايش ورزشكاران سازمان يافته، همگاني كردن رشته ورزشي مورد نظر از سایر اهداف این جشنواره است.
علیزاده در خصوص رشته هاي ورزشي مورد نظر در این جشنواره گفت: این جشنواره در رشته های واليبال، بسكتبال، هندبال، فوتبال، شنا، همگاني و دارت برگزار خواهد شد.
مسئول امور ورزش بانوان اداره ورزش و جوانان استان در ادامه بیان داشت: ظرفيت هاي پيشنهادي و پيش بيني شده در این جشنواره در ابعاد استانی بیش از ۵۵ هزار مادر و دختر در هفت رشته است.
علیزاده در ادامه در خصوص سایر برنامه های اداره کل در بخش بانوان گفت : مهمترین رویداد دیگر در بخش ورزش بانوان در سطح استان برگزاری سومین المپیاد ورزشی بانوان آذربایجانشرقی در دوره برگزاری پنج ماهه در سال ۹۴ در راستای استعدادیابی خواهد بود.

http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif