shima_glk
04-08-2015, 04:10 PM
ران مرغ بدون استخوان، که با ترکیب پر ادویه کشمش و گردو پر می شود غذایی لذیذ و سالم برای شما فراهم می آورد.
مناسب برای :8 نفر
زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت
زمانی که برای آماده کردن مواد این غذا نیاز دارید، 20 دقیقه و زمان پخت غذا نیز 40 دقیقه است.
ارزش غذایی این غذا به این ترتیب است؛ 390 کیلوکالری، 40 گرم پروتئین، 29 گرم کربوهیدرات، 14 گرم چربی، 3 گرم چربی اشباع شده، 5 گرم فیبر، 26 گرم شکر، 0.47 گرم نمک.
مواد لازم:
هویج
400 گرم
ران مرغ
8 عدد
پرتقال
2 عدد
پیاز
1 عدد
لیمو ترش
1 عدد
کشمش
3 قاشق سوپخوری
گردو خرد شده
3 قاشق سوپخوری
روغن زیتون
1 قاشق سوپخوری
پودر دارچین
2 قاشق چایخوری
تخم گشنیز آسیاب شده
1 قاشق چایخوری
زیره آسیابشده
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
پیاز را نازک خرد کنید و آب لیمو را بگیرید.
1 قاشق چایخوری پودر دارچین را با زیره آسیابشده و تخمگشنیز آسیابشده، در یک کاسه کوچک مخلوط کنید.
روغن را در یک تابه روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز را اضافه کنید و آن را سرخ کنید تا سبک و طلایی شود. سپس گردو را اضافه کنید تا کمی سرخ شود.
½ از مقدار نمک و فلفلی که میخواهید در غذا استفاده کنید را به تابه اضافه کنید.
کشمش و ½ آب لیمو را به تابه اضافه کنید و هم بزنید تا کامل گرم شوند. سپس آن را از روی حرارت بردارید.
فر را تا 190 درجه سانتیگراد گرم کنید.
رانهای مرغ را باز کنید و کمی از مخلوطی که در تابه درست کردهاید را داخل هر کدام بریزید. سپس آنها را رول کنید.
رانهای پیچیدهشده را با خلال دندان ببندید که وا نرود.
مرغها را در یک سینی فر قرار دهید طوریکه خلالها در زیر قرار گیرند.
بقیه آب لیمو و مخلوط را روی آن بپاشید. برای 30 تا 35 دقیقه داخل فر بگذارید تا وقتی مرغ ترد و طلایی شود.
هویج را رنده کنید و در یک کاسه بریزید.
با استفاده از یک چاقوی تیز، پوست پرتقالها را بگیرید و آنها را فیله کنید. این کار را روی کاسه انجام دهید تا آب آن هدر نرود.
پرتقال فیلهشده، هویج رندهشده،دارچین و کمی فلفل سیاه را به خوبی مخلوط کنید.
غذا را در همراه با سالاد مخلوط سرو کنید.
http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif
مناسب برای :8 نفر
زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت
زمانی که برای آماده کردن مواد این غذا نیاز دارید، 20 دقیقه و زمان پخت غذا نیز 40 دقیقه است.
ارزش غذایی این غذا به این ترتیب است؛ 390 کیلوکالری، 40 گرم پروتئین، 29 گرم کربوهیدرات، 14 گرم چربی، 3 گرم چربی اشباع شده، 5 گرم فیبر، 26 گرم شکر، 0.47 گرم نمک.
مواد لازم:
هویج
400 گرم
ران مرغ
8 عدد
پرتقال
2 عدد
پیاز
1 عدد
لیمو ترش
1 عدد
کشمش
3 قاشق سوپخوری
گردو خرد شده
3 قاشق سوپخوری
روغن زیتون
1 قاشق سوپخوری
پودر دارچین
2 قاشق چایخوری
تخم گشنیز آسیاب شده
1 قاشق چایخوری
زیره آسیابشده
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
پیاز را نازک خرد کنید و آب لیمو را بگیرید.
1 قاشق چایخوری پودر دارچین را با زیره آسیابشده و تخمگشنیز آسیابشده، در یک کاسه کوچک مخلوط کنید.
روغن را در یک تابه روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز را اضافه کنید و آن را سرخ کنید تا سبک و طلایی شود. سپس گردو را اضافه کنید تا کمی سرخ شود.
½ از مقدار نمک و فلفلی که میخواهید در غذا استفاده کنید را به تابه اضافه کنید.
کشمش و ½ آب لیمو را به تابه اضافه کنید و هم بزنید تا کامل گرم شوند. سپس آن را از روی حرارت بردارید.
فر را تا 190 درجه سانتیگراد گرم کنید.
رانهای مرغ را باز کنید و کمی از مخلوطی که در تابه درست کردهاید را داخل هر کدام بریزید. سپس آنها را رول کنید.
رانهای پیچیدهشده را با خلال دندان ببندید که وا نرود.
مرغها را در یک سینی فر قرار دهید طوریکه خلالها در زیر قرار گیرند.
بقیه آب لیمو و مخلوط را روی آن بپاشید. برای 30 تا 35 دقیقه داخل فر بگذارید تا وقتی مرغ ترد و طلایی شود.
هویج را رنده کنید و در یک کاسه بریزید.
با استفاده از یک چاقوی تیز، پوست پرتقالها را بگیرید و آنها را فیله کنید. این کار را روی کاسه انجام دهید تا آب آن هدر نرود.
پرتقال فیلهشده، هویج رندهشده،دارچین و کمی فلفل سیاه را به خوبی مخلوط کنید.
غذا را در همراه با سالاد مخلوط سرو کنید.
http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif