ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مسابقات ملی کشتی ساحلی در شوش بدون شوشی ها برگزار می شود



sunyboy
04-08-2015, 04:10 PM
به گزارش خبرنگار مهر، مسابقات کشوری کشتی ساحلی در شوش قرار است روز جمعه در سواحل رودخانه کرخه برگزار شود. باید منتظر ماند و دید که آیا کشتی گیری از شوش حاضر می شود در این رقابت ها شرکت کند و آیا اجرای این مسابقات می تواند بهره مناسبی برای ورزش شهرستان شوش به ارمغان بیاورد یا خیر؟
 
شهرستان شوش پیش از این تجربه برگزاری المپیاد ورزشی را در دوره مدیریت قبلی ورزش و جوانان را داشت که در آن رقابت ها ورزشکاران شوشی توانستند امتیازاتی را کسب کنند. اما برگزاری این مسابقه با رد و تائید برخی مسئولان و فعالان کشتی همراه است.
رئیس هیئت کشتی شهرستان شوش در خصوص این مسابقات می گوید: میزبانی شوش برای مسابقات کشتی ساحلی صرفا به خاطر نشان دادن توانمندی شوش به ایران است. کشتی گیران ما حتی با قوانین این نوع کشتی آشنا نیستند.
مظفر شیرزاد معتقد است باید پتانسیل های شوش را به کشور نشان دهیم. در مقابل کشتی گیران شوشی این رویکرد اداره ورزش و جوانان را مورد نقد قرار داده و می گویند شهری که سابقه کشتی در این رشته را ندارد چرا باید میزبان شود و دستاورد این مسابقه برای ورزش شهر چیست؟ منتقدان این مسابقات می گویند که فعالیت های نمایشی نمی تواند قدرت شوش در عرصه ورزش را بالا ببرد و شوش به لحاظ زیرساخت امکانات ورزشی باید تقویت شود.
رئیس هیئت کشتی شهرستان شوش در این باره به خبرنگار مهر توضیح می دهد: کشتی ساحلی کلا یک نوع کشتی جدید است که نه تنها در شوش بلکه در خوزستان نیز شناخته شده نیست.
کشتی ساحلی المپیکی شد
شیرزاد توضیح می دهد: این نوع کشتی جدیدا جزء رشته های المپیکی اعلام شده و می تواند به تعداد مدالهای کشورمان در مسابقات المپیک اضافه کند. کشتی ساحلی هنوز در بسیاری از استانها جا نیافتاده و ما تازه می خواهیم یک نفر را به عنوان مسئول کمیته کشتی ساحلی معرفی و این رشته را رسما راه اندازی کنیم.
وی می افزاید: با توجه به استعداد ورزشکاران شوش، قطعا می توانیم خود را در این رشته نیز مطرح کنیم. از طرفی بسیاری از کشتی گیران و مربیان ما حتی با قوانین این رشته در کشتی و در داوری آشنا نیستند. البته ما به تعدادی از کشتی گیران برای شرکت در این مسابقات پیشنهاد دادیم اما به علت آشنا نبودن به قوانین این رشته، قبول نکردند شرکت کنند.
http://pnu-club.com/imported/2015/04/279.jpg
رئیس هیئت کشتی شوش، درباره داشتن امتیاز به بهانه میزبان بودن این شهر توضیح می دهد: میزبانی این مسابقات بیشتر برای نشان دادن توانمندی شوش به ایران در اجرای مسابقات بزرگ و ارتقای فرهنگ ورزشی شهرستان شوش و شناساندن هرچه بیشتر پتانسیل های شوش به کشور است.
مظفر می گوید: امیدواریم در آینده مسابقات بزرگتری را میزبانی کنیم
 
این مقام مسئول با بیان اینکه هیچ تیمی از شهرستان شوش در این رقابت ها شرکت نکرده است، توضیح می دهد: چون کشتی گیری در این رشته نداریم به همین دلیل تیمی از شوش در این رقابت ها حضور ندارد اما ما این رشته را برگزار می کنیم. مگر آبادان که قهرماتی باشگاههای جهان را برگزار کرد کشتی گیر داشت؟ آیا آبادان کشتی آنچنانی دارد؟
 
مظفر می افزاید: قرار است دو تیم خوزستان از دیگر شهرستان ها به نام «شهرداری شوش» در این رقابت ها شرکت کنند. مطمئن باشید کشتی گیرانی که چنین ایراداتی می گیرند کشتی گیران عنوان داری در رشته آزاد و فرهنگی نیستند و صرفا به جای کمک کردن فقط نقدهای بی جا می کنند.
 
رئیس هیئت کشتی شوش تاکید می کند: الزامی وجود ندارد که میزبان حتما باید ورزشکار معرفی کند. کشتی مثل فوتبال نیست. حالا هم مهم شهر شوش است که هر دو تیم به نام شوش شرکت می کنند. از طرفی مسوولان شهرستان که انصافا سنگ تمام گذاشتند فرصت پیدا می کنند شوش را به کشور بیشتر معرفی کنند.
هیچ کشتی گیری از شوش شرکت نمی کند
بحث درباره سخنان رئیس هیئت کشتی شوش از سوی کشتی گیران شوشی افزایش یافته است. آنها معتقدند که برگزاری این مسابقه با هدف معرفی شوش شیوه مناسبی نیست و مسئولان می توانستند رشته ای همچون کشتی فرهنگی را انتخاب می کردند تا شوش نیز موفق به کسب امتیاز شود. از دیگر سو برخی دیگر می گویند که زمینی که هم اکنون برای این رقابت ها در حال ساخت است نمی تواند ماندگار باشد و عملا هزینه مصرف شده پس از اتمام مسابقات هدر می رود.
http://pnu-club.com/imported/2015/04/280.jpg
فرزاد حیدری آل کثیر از فعالان کشتی در شهرستان شوش برای خبرنگار مهر توضیح می دهد: کشتی ساحلی که به نوعی برگرفته از کشتی آزاد است و متاسفانه جوانان شهرستان شوش در این زمینه هیچ گونه علاقه ای نشان نداده و تبحری ندارند. اما در رشته فرنگی قهرمانان کشوری و بین المللی داشتیم.
 
حیدری آل کثیر می گوید: مسئولان با نگاهی مدبرانه می توانستند رشته ای را انتخاب کنند که حداقل یک تیم برای حفظ منزلت ورزش شوش در این رقابت ها شرکت کند اما این شیوه مدیریت ذهن ما کشتی گیران را مخدوش کرده و احساس می کنیم مقاصد دیگری در این حرکت وجود دارد.
وی تاکید می کند: رئیس هیئت کشتی می گوید باید پتانسیل شوش را به کشور نشان داد که ما می گوییم کدام پتانسیل؟ وی طبق چه پیشینه ای پتانسیلی در بین جوانان ما در رشته کشتی ساحلی می بیند؟
این کشتی گیر شوشی با اشاره به زمینی که برای رقابت های کشتی ساحلی در شوش در نظر گرفته شده است، می گوید: ماسه های استفاده شده برای زمین مسابقات کشتی ساحلی شوش از محلی تقریبا ۴۰ کیلومتری شهر شوش منطقه «دوسلق» آورده شده که این مکان درحوالی محل دفن زباله و ضایعات شهرستان است.
وی می گوید: همچنین این نوع ماسه ها هیچگونه سنخیتی با رمل و ماسهای مخصوص رشته ای ساحلی ندارد. عدم آگاهی مسئولان هیئت کشتی استان و به خصوص شهرستان و استفاده نکردن از خبرگان و آگاهان در این زمینه که در شهرستان موجود هستند جای تامل دارد.
 
سید جهاد جعادله از دیگر کشتی گیران شوشی است. وی درباره مسابقات کشتی ساحلی شوش می گوید: هیچ کدام از کشتی گیران شوشی در این مسابقات شرکت نمی کنیم.
جعادله می افزاید: اصولا عرف است که میزبان باید توانمدی خاصی در رقابتی که قرار است صورت گیرد داشته باشد. کشتی آزاد در شوش و استان حرفی برای گفتن ندارد.
http://pnu-club.com/imported/2015/04/281.jpg
این کشتی گیر تاکید می کند: ما کشتی گیران متاسفانه دسترسی به مسئولان از جمله فرماندار و ... نداریم تا اظهارات خودمان را به گوش آنها برسانیم. مسئولان باید توجه کنند که این رقابت ها سود مادی و معنوی در عرصه ورزش برای ما ندارد.
به گزارش خبرنگار مهر، قوانین و مقررات جدیدی در خصوص کشتی ساحلی وضع و محور های اصلی این رشته از کشتی مشخص شده است. مدت زمان این کشتی سه دقیقه است و حریفی که بتواند دیگری را زود تر خاک کند و یا روی پل ببرد برنده اعلام می شود.
قوانین جدیدی نیز برای این رشته در نظر گرفته شده است که برای نمونه می توان به مواردی از قبیل: یک امتیاز برای خارج شدن از زمین مسابقه و همچنین خاک کردن و دو امتیاز برای به پل زدن (طبق قوانین موجود پل زدن اتمام مسابقه)، مسابقه در مدت زمان سه دقیقه انجام می شود و وقت اضافه وجود ندارد، در صورت تساوی (۱-۱ و ۲-۲) هر کشتی گیری که امتیاز فنی آخر را دریافت کرده باشد برنده مسابقه و در صورت تساوی بدون امتیاز کشتی گیری که فعالیت بیشتری داشته باشد برنده مسابقه خواهد بود و تغییر قطر زمین مسابقه از قطر شش متر به هفت متر اشاره کرد.

http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif