PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ورزشکاران بازنشسته که می‌شوند سراغ هنر می‌روند

sunyboy
04-06-2015, 08:50 PM
به گزارش خبرنگار مهر، روناک یونسی در نشست خبری سمینار پرورش اندام رونی کلمن در جمع خبرنگاران گفت: بعد از خانم هدیه تهرانی به عنوان دومین هنرمند زن هستم که از عرصه هنر به ورزش آمده‌ام. دلایل من برای خودم منطقی است و فکر می‌کنم که توان انجام این کار را دارم. من دوره مربیگری درجه سه را گذرانده‌ام و در کلاس‌های دوره تناسب اندام در دانشگاه شهید بهشتی هم با نمره خوب قبول شده‌ام.
وی ادامه داد: شش سال است که تناسب اندام کار می‌کنم و این راه را ادامه خواهم داد. به عنوان مسئول بخش بانوان این سمینار به دنبال مسایل مالی نیستم و تنها به خاطر علاقه‌ای که به این رشته دارم وارد این عرصه شده‌ام.
یونسی در خصوص اینکه حضور وی ممکن است با انتقاداتی همراه شود، گفت: در همین چند روز هم حرف و حدیث‌های زیادی را شاهد بوده‌ام. این راه بگویم که کلمن قرار نیست فیگور بگیرد و کاملا با پوشش اسلامی در کلاس بانوان حضور پیدا می‌کند.
وی همچنین گفت: متاسفانه وقتی ورزشکاران بازنشسته می‌شوند تازه یادشان می‌افتد که هنرمند بشوند. من با این قضیه کاری ندارم ولی در سینما با انتقادات زیادی همراه شده است. من می‌دانم حضورم در عرصه ورزش انتقادات زیادی دارد ولی این رشته را دوست دارم و به کارم ادامه می‌دهم.

http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif