shima_glk
04-06-2015, 03:40 AM
مواد لازم:
• شكر 3 كیلو
• نعناع 2 كیلو
• سركه 0.5 تا 1 پیمانه
• گلاب كمی
http://pnu-club.com/imported/2015/04/203.jpg (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.persianv.com%2F)
طرز تهیه:
شكر را با آب به اندازه كافی میجوشانیم و صاف میكنیم. نعناع را پاك كرده و میشوییم. نعناع را 3 تا 4 دسته میكنیم و با نخ یا چوب میبندیم. سپس داخل شكر آب ریخته آنقدر بجوشانید تا به قوام آید. سركه و گلاب را اضافه كرده بگذارید كمی بجوشد. هر گاه با كفگیر مایع را برداشته ریختیم مایع در لبه كفگیر نیم دایره جمع شود و وسطش شكاف بخورد،سكنجبین آماده است.
موارد مورد توجه:
1. سكنجبین با دلمه بخصوص دلمه برگ انگور مصرف میشود.
2. در بعضی از نقاط كشور سكنجبین با كاهو تازه و معمولاً در فصل تابستان خورده میشود.
http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif
• شكر 3 كیلو
• نعناع 2 كیلو
• سركه 0.5 تا 1 پیمانه
• گلاب كمی
http://pnu-club.com/imported/2015/04/203.jpg (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.persianv.com%2F)
طرز تهیه:
شكر را با آب به اندازه كافی میجوشانیم و صاف میكنیم. نعناع را پاك كرده و میشوییم. نعناع را 3 تا 4 دسته میكنیم و با نخ یا چوب میبندیم. سپس داخل شكر آب ریخته آنقدر بجوشانید تا به قوام آید. سركه و گلاب را اضافه كرده بگذارید كمی بجوشد. هر گاه با كفگیر مایع را برداشته ریختیم مایع در لبه كفگیر نیم دایره جمع شود و وسطش شكاف بخورد،سكنجبین آماده است.
موارد مورد توجه:
1. سكنجبین با دلمه بخصوص دلمه برگ انگور مصرف میشود.
2. در بعضی از نقاط كشور سكنجبین با كاهو تازه و معمولاً در فصل تابستان خورده میشود.
http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif