ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : احداث ۶ مجتمع خدماتی در محورهای مواصلاتی لرستان



sunyboy
04-05-2015, 10:40 AM
حسن رحمانی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در حال حاضر شش مجتمع خدماتی و رفاهی بین راهی در سطح محورهای مواصلاتی استان لرستان در دست ساخت است.
وی همچنین از فعالیت ۱۰ مجتمع خدماتی و رفاهی دیگر در سطح محورهای مواصلاتی لرستان خبر داد.
مدیر کل حمل و نقل و پایانه های لرستان همچنین به فعالیت شرکتهای امداد خودرو در این استان اشاره کرد و گفت: در حال حاضر شش شرکت امداد خودرو در سطح استان لرستان فعالیت دارند.
رحمانی یادآور شد: همچنین یک شرکت دیگر نیز مجوزهای لازم را برای فعالیت در استان اخذ کرده و به زودی در لرستان آغاز به فعالیت خواهد کرد.
وی همچنین به فعالیت مراکز معاینه فنی خودرو در استان اشاره کرد و گفت: در حال حاضر این مراکز در شهرستانهای خرم آباد، دورود، بروجرد و الیگودرز در حال فعالیت هستند.
مدیر کل حمل و نقل و پایانه های لرستان همچنین به نصب دوربین های کنترل سرعت در سطح برخی از محورهای مواصلاتی لرستان اشاره کرد و بیان داشت: هم اکنون دو محور اصلی لرستان به این دوربین های کنترل سرعت مجهز هستند.
رحمانی یادآور شد: تا پایان فروردین ماه امسال محورهایی که فاقد این دوربین ها هستند مجهز به دوربین های کنترل سرعت خواهند شد.

http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif